30 kiloyu vermemde destege cok ihtiyacim var

melcha

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
222
2
16
İstanbul
Selam!:)

Hep takipteyim ama kendi konumu acabilmek icin uye oldum.

25 yasindayim ve bekarim. 7 sene once 40 kilo verdim ama 10unu geri almisim

Boy: 178
Kilo: 96.5

Dun isvecdiyetine basladim ama tam uymuyorum. Eklemelerim oldu yoksa dayanamam. Planim simdilik 6 veya 13 gun bu sekilde devam etmek sonradan 1 gun ara verip Dukana baslamak.

Katilmak isteyen veya destek olmak isteyen olursa cok sevinirim :)

Bu arada telefondan yaziyorum karmakarisik olursa simdiden kusura bakmayin.

1 gun

sabah: az sekerli turkkahvesi

ogle: 3 cherry domates 1 yumurta az ispanak

ara:2 haslanmis yumurta

ara: 1 orta tkahvesi
1 yesilcay

aksam: limonlu soslu yesil salata+ 200 gr biftek

2ci gunum.. okuyan yazan yok ama ben yazmaya devam:):)

kahvalti:
turkkahvesi +1 kupseker

ogle:
100 gr yogurt
1 caykask bal
1 yumurta

ara:
2 yumurta(acibiber ve tuzlu)

ara:
kucuk bardak kusburnucayi

aksam: limonlu yesil salata + 200 gr biftek

gece: 1 muz

2 litre su..

simdide 20 dk kopekle yuruyus

Merhaba,
Bende diyet serüvenime isveç diyeti ile başlamış 5 kilo verip hemen arkasından dükan yapmıştım.Ama hata yaptığımı düşünüyorum.Çünkü isveç diyeti şok bir diyet ve oldukça az yenildiği ve katı bir diyet olduğu için kısa sürede iyi kilo verdiriyor.Lakin arkasından dükan diyetine başladığınızda Dükan diyetinin ilk evresi olan yine vücutta şok etkisi yaratan ve iyi kilo verdiren atak evresinden herkesin gördüğü şok etkiyi göremezsiniz.Çünkü İsveç diyeti ile o şoku bir kez yaşatacaksınız vücudunuza.Size tavsiyem isveçten sonra bir süre ara verin.1-2 hafta gibi. O zaman dükandanda istediğiniz sonucu alırsınız.Ben mesela öncesinde isveç yaptığım için atakta kilo veremedim ve uzunca bir sürede durakladım kilo veremedim.Konunuzu görünce tecrübemi paylaşmak istedimBu arada dükan ile harika kilolar verdim ve hala devam diyorum son 5 kilom kaldı.82 den 60 a düştüm 55 olmak istiyorum.

Vermek istediğiniz kilo oranı fazla , o sebeble bende İsveç diyetini tavsiye etmem .

İsveç diyetini ömrü hayatında 3 kez yapmış biriyim , her seferinde iyi kilolar verdim , bu mucize gibi geliyor herkese , hemen hevesleniyor ama şok diyetleri ; 3 günde 5 günde bilmem ne kadar kilo diyetleri devamında geri alınan kilolarla sonuçlanıyor .

Dukan diyeti denemedim hiç , istikrarla ve düzenli uygulayanlar çok güzel sonuçlar almış.

Bu şekilde uzun süreli , yaşam tarzı olacak diyetler ; hatta diyette demeyelim beslenme programları uygulamanı tavsiye ederim .

cevap icin cok tsk ederim.. isveci aslinda tam yapmiyorum gunde biseler ekliyorum ama tabiki hala az.. dediginiz gibi arayi 1-2 hafta tutacam.. suan sadece bi5 kilo gitsin zayfladigimi hissedimki dukana sonra yavas yavas devam edim.. sanirim dukanda en azindan yiyebilecem.. ac kalmam.. sizin kilosorununuz varmi suan? yada verdinizmi?

ucuncu gunum..

sabah: 1 kahve+ 1 kupseker + 1 dilim kizarmis ekmek

ogle: 1,5 yumurta
yarim sogan +1 domates (sote)

ara: 100 gr yoghurt+ 1 cayks bal
( kendi eklemem ac kalmamak icin)

aksam: limonlu yesil salata ( yumurtahakkimi gunduz kullandim sabah aksam yumurtadan kendim yumurtlicam yakinda) salam yemedigim icin onuda yemedim.

ara: turkkahvesi+1 kupseker

gece: elma ( ogle yemeginden kalan hakkim)

evet normalde ispanak yemeliydim ama yiyemiyorum yagsiz cok tatsi tutsuz oluyor.. ki ben ispanagi cok severim onun yerine yarim sogan ekledim domatesle soteledim ( yagsiz)

Zamanında isveç diyeti yapmış biri olarak tavsiye etmem.14 günde 8 kilo verip fazlasıyla almıştım.Kabızlık sorunuda yapıyor ayrıca.ama yinede siz bilirsiniz.

iyi aksamlar gunlugum :)

4 gunumde bitti.. bugunki menu..

sabah: 1 kahve + 1 kupseker + 1 dilim kizarmis ekmek

ogle: 1 havuc + 1 yumurta + 50 gr yagsiz peynir ( 25gr yerine 50gr yedim)

ara: 2 yumurta+ pulbiber ( kendi eklemem)

aksam: 100 gr yoghurt + 1 caykask bal

iyi geceler :)

Ben de 175 boyunda, 104 kilodayım, umarım topiğin sana uğur getirir tez zamanda sağlıkla verirsin kilolarını

hoşbulduk:)22 yaşndaym 85 kiloym bnmde desteğe ihtiyacm var sayfaların hepsine baktm ama senın topiğin dikkatımı çekti :)

bende yeniyim.. 25 yasindayim.. kac kilo vermeyi dusunuyosun? ben suan 7 gun daha yapip bi hafta ara verecem.. diger kalan kilolarimi yavas yavas spor ve dukan dietiyle vermeye calisacam.

çok iyi gidiyorsunuz, başarılar dilerim :)
İnşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…