30 kiloyu vermemde destege cok ihtiyacim var

honey cok rahat verirsin bence.. 9 ayda 3 kilo bile versen her ay verirsin ki zaten fazlasini bile verirsin... nasil bi diet veya spor ne dusunuyosun

ben diyet yapmıyorum melcha istediğimi yiyorum tabi hepsinden çok az ,ekmeği bıraktım ama sabahları bir dilim tam buğday ekmeği yiyorum dışarda okuduğm için pek spor imkanım yok ama okula yürüyerek gelip gitcm evde egzersiz yapmayıda düşünüyorum günde iki litre su içiyorum zaten su açısından çok rahatım :) kayısılı form çay içmeye basladım sindirimi çok hızlandırıyor

evet bence bol su ve ekmegi azaltarak hamurislerinden uzak durulursa cok guzel bi sekilde verilir.. ben gunde 2-3 paket cikolata yerdim daha gecen haftaya kadar.. donem donem oyle yerim.. ve suan kilo veriyosam onlari birden kestigim icin.. sekerim altust olacak sandim ama duzeli olarak biseler yedigim icin sekerimde duzeldi.. birden bi paket cikolata yedigimde sok oluyodu vucudum.. suan yavas yavas duzene giriyorum

bencede yavaş yavaş azaltmalısın mesela benimde şekerle hiç aram yoktur çikolata falan hiç sevmem sadece regl dönmlermde çok canım ister ama tuz hastasıyım resmen bende tuzu azalttım mesela sabahları domatesin salatalğn üzerine tuz atmıyorum zeytinin peynirin tuzu yetiyo bnmki çok hareketsiz bi yaşam oldu ve geldi kilolar 55 kiloydum bi kaç sene öncesine kadar

hareketsizlikte benim ustume tanimam.. evden calisiyorum onun bi rahatligi var.. ve ben cok alistim bise yapmamaya..

kuafor 100 metre falan ama ben bazen ya gitmesem mi diyorum..
yatmak tv izlemek nette takilmak daha guzel geliyo..

tek yasiyorum ailem hep yurtdisinda ya arkadaslarimla sevgilimle yada sevdeyim baska pek bise yok hayatimda.. minik bi köpek aldim ona bakiyorum iste :)))

bende bu kiloları alınca anladım hareketsizliği ama karar verdim 9 ay sonunda inceck olmak istiyorum :) ne iş yapıyorsun :)

dis ticaret/e-ticaret.. :)

normalde yeminli tercumanim ama suan pek ona zaman ayiramiyorum erkekarkadasimla kendi sirketimiz var.. sen nerde okuyosun? istanbulda mi?

bugunki menum..

5

sabah: 1 havuc

ara: 2 yumurta

ara: 1 muz

aksam: yesil salata + 50 gr peynir

gece: 1 kahve + 1 kupseker

disardaydim butun gun ne balik ve salata ne biftek ve salata yiyebildim.. ama icimde kaldi.. cok cankm istemisti simdide gec oldu

selam gunluk... 6ci gunum ve bugun iyiyim yaaa....

sabah: 1 kahve + 1 kupseker

ogle: 1 havuc

aksam: 2 korpe salatalik+3 cherry domates + 2 yemekkasigi tavuksote
( sogan,domates,biber, baharat yagsiz)

gece: 100 gr yoghurt

listede normalde yogurt yok kendim ekledim birde gunduz yumurta yiyemedim..

iyiyim biseyim yok hersey yilunda.. 2 litre olmasada 1.5 litre icmeye calisiuorim...

bugunki menum
7ci gun ve 5 kilo gitti...

sabah: 1 kahve+ 1 kupseker

ogle: 200 gr biftek + 1 elma

aksam: 50 gr yagsiz peynir

gece: dayanamadim( 2 minik kofte yedim.. sevgilime yapmistim firinda izmir kofte..

Merhaba,

Bence İsveç diyeti ve dukan ikiside çok sağlıksız ve zor diyetler.. Nasıl yapabiliyorsun? Ben yapamam şahsen.. Sabah kahve ile nasıl durulur ki?? Çok zor valla... Ama tebrik ederim yapabiliyorsan:):)

selam.. isvec zor ama ben hemen hemen hergun ya iki yumurta yada az yogurt ekliyorum menuye.. ac kalmamak icin..

bence dukan daha kolay olacak.. 2 hafta sonra ona baslamayi dusunuyorum.. nedense daha kolay olacakmis gibi hissediyorum hic bilmiyorum...:)

sizin hala kilo sorununuz varmi ?

8

sabah: 1 kahve+ 1 kupseker

ogle: 1 yumurta+1 domates+ 25 gr yagsiz peynir

aksam: maydanoz ve salatalik+ 2 yagsiz kiymadan yaptigim kofte (100 gr)

gece: 50 gr yogurt+ 1 caykasik bal(kendi eklemem)

gece: 1 orta turkkahvesi

9 gunum.. bugunki menum..

sabah: 1 kahve + 1 kupseker

ogle: 2 yumurta+ pulbiber

aksam: limonlu yesil salata + 200 gr biftek

2 litre su

resimle :):)

http://o1309.hizliresim.com/1f/b/sk17b.jpg

Melcha Merhaba. Gerçekten çok zor bir diyet uyguluyorsun..
Topiğine bakınca farkettim.. Tek bir şey söylemek istiyorum..
Irak da, İran da vs. araştırma yapmış ve tedavi yöntemlerine katılmış bana çok yardımcı olan bir aktarım var.
2 litre su diye yazdığını görünce ondan aldığım bilgiyi ileteyim dedim..
Su içersin ama bi işe yaramaz hatta vücudun toplar; insanlar suyu yanlış içiyorlar püf noktası şudur;
2 saatte bir oda sıcaklığında olan bir bardak su içmelisin. Diyetine yahut sporuna hiç bir şey yapmıyorsan bile bünyene iyi gelecektir. diye açıkladı. Denedim ve gerçekten faydası var.. Artık Erikli nin bir lt lik şişesine suyumu doldurup her 2 saatte bir bir ya da bir buçuk su bardağı su içiyorum.. Vücudumu daha dinç hissediyorum. Bilgin olsun diye aktarıyorum tabiki yapmak zorunda değilsin..
İstedikten sonra insan zayıflar, sadece bünyeni aşırı yıpratma kolay gelsin canım :)

tsk ederim bende 1 ltlik erikli siselerden git gel iciyorum gun icinde yoksa bitirmem imkansiz.. kendimi hic zorlamiyorum bazen 1 litre bazen 2.. 3 gun kaldi bakalim :)) ara verecem 10 gun sonra devam..

selam

bugunki menum:

10

sabah: 1 dilim kizarmis ekmek + 1 kupa rezene cayi+1 kupseker

ogle:1 yumurta+ 3 arpacik sogan+pulbiber ( tavada)

ara: 1 kucuk kutu yagsiz tonbalik

aksam: tavuk kofte+ 4 yk kabakli yoghurt

gece: aksamyemegin geri kalan yarisini yemeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…