30 lu yaslar da kendinden küçükler neden kıskanılırki

tosun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2007
184
0
116
Bayburt
bizdemi oyle olcaz yada olanlar varsa fikirlerini ve düşüncelerini merak ettim. su ana kadar gordüklerimin cogu oyle.

hiç böyle birşey duymadım .neden kıskanılsın.aksine daha olgun,aklı başında olduğunuz için daha avantajlı olursunuz.
hem bir kadının en güzel yaşlarıdır otuzlu yaşlar,
artık tecrübeler vardır,hayatını oturtmuştur,yirmili yaşların toyluğu geride kalmıştır.

30 yaşlardaki bayanların daha küçükleri kıskandığı gerçeğini!!!! kim ortaya atmış çok merak ettim.
Heryaşın gerçekten apayrı bir güzelliği var bunu yaşamak dururken, hele ki 30 yaşını geçmiş
artık hayata daha anlamlı bakabilen, beklentilerinin farkında olgun birinin başkalarını kıskanacağını
hiç sanmıyorum. Böyle bir topik vardı 30 yaşını geçmiş kadın diye bulunca link atacağım.
Orada bu konu çok güzel işlenmişti.
a.s

Hiç de kıskanmam..:dilcikar:
29 yaşındayım.
Son 3,4 yıldır hep yaşımı soranlara yuvarlayıp 30 diyorum..
Birkaç sene sonra 35 diyeceğim yine aynı yöntemle..
Ben yaşımın büyük olmasından acayip mutlu olan bir kadınım.hihoyyyt

Linki bulamadım ama yazıyı eklemek istedim;

Andy Rooney der ki...' Yasim ilerledikce, en cok otuz yasini asmis bayanlara deger vermeye basladim.'
İste bunun sebeplerinden bir kaçı:
Otuz yasini gecmis bir kadin asla sizi gecenin bir yarisi uyandirip 'ne dusunuyorsun? ' diye sormaz...... .
Umurunda degildir cunku ne dusundugunuz.
Otuzunu asmis bir kadin TV deki maci seyretmek istemiyorsa, soylene soylene TV 'nin karsisinda yaninizda oturmaz..... ..
Yapmak istedigi bir seyi yapar. Ve bu genellikle daha enteresan birseydir.
Otuz yasini asmis bir kadin kendini yeterince iyi tanir ve kendinden emindir...
Kim oldugunu, ne oldugunu, ne istedigini, ve kimden istedigini bilir.
Otuzunu asmis cok az kadin onun hakkinda ya da yaptiklari hakkinda ne dusundugunuzu onemser.
Otuz yas ustu kadin cogunlukla buyuk asklara, omur boyu surecek bagliliklara doymustur.
Hayatinda en son ihtiyaci oldugu sey bir baska miz miz, devamli soylenen, ne yapacagina karisan, yapiskan bir asiktir.
Otuzunu asmis kadin, agirbaslidir. Bir operanin ortasinda ya da pahali bir restoranda sizinle ciglik cigliga
kavga etmesi cok nadirdir...
Ha tabi hakettiyseniz, sizi vururken de hic tereddut etmez, sonuclarina katlanmayi da planlayarak. ..
Otuzunu asmis kadin ovguler yagdirmakta cok bonkordur, cogu hak edilmemis bile olsa.....
cunku takdir edilmemenin ne oldugunu iyi bilir.
Otuzunu asmis kadin sizi bayan arkadaslariyla rahatlikla tanistiracak kadar kendine guvenir..... .
Daha genc bir kadin, en iyi arkadasini bile gormezlikten gelebilir, yanindaki adama guvenmedigi icin.
Otuz yasin ustundeki kadin sizin onun arkadasina ilgi duymanizi hic sallamaz.... . arkadasinin onun aldatmayacagini bilir.
Kadinlar yaslari ilerledikce medyumlasirlar. Ona gunah cikarmaniza Hic gerek yoktur..... Onlar her haltinizi bilirler.
Otuz yasini asmis bir kadin Kipkirmizi bir ruj surdugunde bu ona cok yakisir. Ama daha genc kadinlarda boyle degildir. Cig durur.....
Otuz ustu kadinlar aciksozlu, dogrucu ve durustturler. ..... Onun icin ne anlam tasidiginizi merak etmenize gerek yoktur...... .
Ne kadar geri zekali oldugunuzu bir cirpida acik acik soyleyiverir. ......
eger bir geri zekali gibi davrandiysaniz.

eşin,işin,sosyal çevren oturmuş.kendini tanımışsın,bunlardan güzel ne olabilirki?
ben şimdi 27 yaşındayım,şuan bile olayları daha sakin,daha rahat bakabiliyorum.insanın aklının başına geldiği yıllar bence otuzlar.

30'unu aşmış arkadaşlarım,tanıdıklarım var.
Hiç böyle bir şeye tanık olmadım.
Bilakis benden küçük olanların kıskançlıklarına şahit oldum.

Başkalarını kıskanmanın yaşla ilgisi olduğunu pek sanmıyorum .Ama ben de küçük yaşta olanların, kendinden yaşça büyük olan güzel kadınları kıskandığına çok şahit oldum :))))
Kıskançlık güzel bir duygu değil . Kendine güvenmek, kalp güzelliği insanda var olması gereken güzel şeyler.

ilginç nerden çıkmış bu anlamadım

Tabii ki genelleme yanlış. Ben de kadınların 30'lu yaşlarda kadın olduklarını hissettiklerine ve bu yüzden daha çekici olduklarına inananlardanım, 30'a yaklaştıkça daha kadınsı hissediyorum mesela naniknanik
Ama şu konuda haklısın komplex sahibi kadınlar kendinden küçükleri kıskanır. Özgüveni yoktur, kendinden küçükleri de daha diri, erkekler tarafından taze bulunan çıtırlar diye düşünüyodur ve komplex yapıyodur, ne olacak ki başka

bence sizin bu dediğiniz,yaşla değil,
kişilikle alakalı...
sevgiler...

Son düzenleme:
bizdemi oyle olcaz yada olanlar varsa fikirlerini ve düşüncelerini merak ettim. su ana kadar gordüklerimin cogu oyle.

Sizi kim bu kadar kıskandı ki böyle bir kanıya vardınız merak ettim doğrusu?
İlk defa duydum böyle bişilaelaelaelaelae

arkadaslar ben zaten herkes için demedim. boyleleride var dedim. hele bu zamanda hersey fizik dıs gorüntü oldugu için ben cok sahit oldum.bu nedendir acaba diye sordum. her zaman kendinden büyüklerle arkadaslık etmek iyidir der annem .hep cunkü sana tecrüblerinden tecrübe katar .ama maalesef cevremde cok az insan var kendine güvenen yasının veigi olgunluga sahip olan. ya benden 10 yas büyük kadın bile bana abla deme dedi düşünebiliyomusunuz. ben sevmiyorum dedi. biri de dedi bende sevmem ne o oyle abla falan. e boyle bişey düsünmekte haksızmıyım sizce

Yalnız şu var;Bana abla deme demesi seni kıskandığı anlamına gelmez..Bilemiyorum belki sen abla deyince kendini yaşlı falan hissediyordur ama seni asla kıskandığı için değildir emin ol..

Kiskancligin yasla degil Karekterle alakasi vardir...

Benim is yerimde 60 yasinda bir bayan vardi, ben o bayani resmen kiskanirdim ama nesini kiskanirdim biliyormusun?
Hayata bakisini, insanlara olan yaklasimini, olaylara baktigi pencereyi...imrenerek kiskanirdim insallah bende öyle olurum o yaslarda derdim...a.s

Bazi bayanlar abla kelimesinden hoslanmayabilir bu seni kiskanmasi anlamina gelmez bencede...hatta 30 lu yasalardaki kadinlar 20 li yaslardakilerin aksine cok daha kendinle barisik olurlar

30 yaşındaki kadın güzelliğinin doruğundadır... bence kıskanacak bir yaşta değil. hoş, güzel kadın her yaşta güzeldir.çirkin kadında her yaşta çirkindir... angelina jolie 34 yaşında .. cameron diaz,35... 20 yaşındakileri kıskanırlar mı bu güzellikle ...sanmam...

30 yaşındayım, hem gencim hem tecrubeliyim
tam hayatın tadını çıkarcak yaşlardayım
düzenimi kurmuşum, niye milleti kıskanayım

ama arkadaslar her 30 yasındaki boyle demedikki. boyle seylerde oluyo neden acaba diye. siz işe kendinizi düşünerek yorum yapıyosunuz. olgunluk yasla alakalı degildir hem. ne yaslarda kadınlar var ama olgunluk adına bişey yok.

Ay ben yaşımdan çok memnunum hiçbir yaşımda ay şu kadar olsaydım demedim 27 yaşımdayım ama 15 yaşındaki kısların bile benim kadar enerjisi yoktur. Çok çılgınım hiç aldırış etmeden istediğim yerde kahkahamıda basarım ağlarımda hoplarımda zıplarımda onlar bana imrensin ayol ki öylede oluyor Allah bu enerjimi pozitifliğimi herkese verse keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…