Son cumlelerinden oturu benim de oyle olacak, dedigim gibi 1 insan tum hayat. Belki evleniriz evlenmeyiz belki onlar evlenir. Bizi unutturan biri bulurlar. Ama bu cok baska duygu kolay kolay kimse kiramiyor onlar da boyle dusunuyorsa eger.
Seninki neden bitmisti?
Guzelmis gercekten. Peki haber aldin mi ondan yada sana geri donmek istedi mi?benim neden bitti biliyor musun. sana bunu frida kahlonun delice aşık olduğu adama yazdığı satırlarla anlatayım:
seni sevmekten ne zaman vazgeçtim?
Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim.
Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim.
Her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için vazgeçtim.
Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde vazgeçtim.
Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığın için vazgeçtim.
Tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden "sen" olduğun için vazgeçtim.
Bencil olduğun için vazgeçtim.
Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgecmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi.
Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım.
Bu yüzden ben de senden vazgeçtim.
Frida Kahlo
benim neden bitti biliyor musun. sana bunu frida kahlonun delice aşık olduğu adama yazdığı satırlarla anlatayım:
seni sevmekten ne zaman vazgeçtim?
Kötü günümde yanımda olmadığın zaman vazgeçtim.
Canın sıkıldığında benimle paylaşmadığını, kırılacak veya tedirgin olacak olsam bile düşüncelerini açıkça söylemediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Bana yalan söylediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Gözlerime baktığında kalbinle bakmadığını ve bana hala söylemediğin şeyler olduğunu hissettiğimde vazgeçtim.
Her sabah benimle uyanmak istemediğini, geleceğimizin hiçbir yere gitmediğini anladığım zaman vazgeçtim.
Düşüncelerime ve değerlerime değer vermediğin için vazgeçtim.
Ağrılarımı dindirecek sıcak sevgiyi bana vermediğinde vazgeçtim.
Sadece kendi mutluluğunu ve geleceğini düşünerek beni hiçe saydığın için vazgeçtim.
Tablolarımda artık kendimi mutlu çizemediğim ve tek neden "sen" olduğun için vazgeçtim.
Bencil olduğun için vazgeçtim.
Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgecmem için yeterli değildi, çünkü sevgim yüceydi.
Ama hepsini düşündüğümde senin benden çoktan vazgeçtiğini anladım.
Bu yüzden ben de senden vazgeçtim.
Frida Kahlo
kendine iyi bak. inşallah bir an önce eski neşene kavuşursun
inşallah şu anki sevdiceğin sana geçmişin bütün acılarını unutturur, bütün güzellikleri yeniden ve fazlasıyla onda yaşamanı dilerimbu cok güzel. Bende bir tane cok kötü bir ayrilik yasamistim
Hayirli cumalar kizlarr
inşallah şu anki sevdiceğin sana geçmişin bütün acılarını unutturur, bütün güzellikleri yeniden ve fazlasıyla onda yaşamanı dilerim
inşallah şu anki sevdiceğin sana geçmişin bütün acılarını unutturur, bütün güzellikleri yeniden ve fazlasıyla onda yaşamanı dilerim
hayirli cumalar :)
cok tesekür ederim amin insAllah. Acilarimi zaten unutum. Ben 1,5 senede falan unutabildim icim anca sogudu en son eylülde iletisim oldu aramizda. Instagramdan takip etmek istedi düsün bu insan evli ve bir kizi var. 3 sene önce annesi benimle olmasini istemedi gitti biz beraberken baskasiyla sözlendi. Pesimide zor birakti, haber bile gönderdi kac kere. Suan hayatima olan insana hissetiklerim bambaska karsilastiramam bile ama bazen kendimi cok yorgun hissediyorum bir noktada tikilip kaliyorum niye bilmiyorum. Ona karsi hissetiklerimden eminim, sevgisini bellide ediyor onunkindende eminim niye böyle oluyorum bilmiyorum
insanın geçmiş acıları her zaman bir köşede sessizce bekler. arada ummadığın anda kendini hatırlatan sessiz küçük acılardır bunlar. hiç üzerinde durma. gelip geçer gelip geçer. ne kadar karaktersizmiş ki evliyken bile seni buluyor intagramlardan.bu adamdan kime hayır gelir ki. çok şükür sen temiz düzgün karakterli ve seni seven biriyle karşılaştın. sonunuz da güzel olsun inşallah..
Terbiyesiz ne diye gondermis kiskan diye miAmin insAllah. Ah ah anlatsam varya dügün davetiyesi, resmine kadar gönderildi bana :). Benim hazmedemedigim yapilandi.
Terbiyesiz ne diye gondermis kiskan diye mi
Aynen oyle. Arkadas olmaz olamaz. Iyi ki bitmis Kusura bakmaoo davetiyesini gönderti, dügün resmini, neden seni unutamiyorum diye bir mesaj gönderildi arkadaslarindan hep bunlar. Üc kere istek gönderdi red ettim. Bende sonunda yazdim göndermezsen sevinirim diye. Eski bir "arkadasinin!" resimlerini merak etmis ayrilmis olabiliriz ama iki medeni insan gibi arkadas kalabilirmisiz falan. Bende dedim seninle ben degil arkadas düsman dahi olamayiz gönderme. Kizdiracagini düsünmemis göndermeyecekmis. Ya hu sen yaptigin adiligi ne cabuk unutun. Tek merak ettigi hayatimda biri olup olmadigi idi bunada eminim.
Aynen oyle. Arkadas olmaz olamaz. Iyi ki bitmis Kusura bakma
Mutluluklar diliyorumöyle iyi ki bitti ki suan ki insan var hayatimda :) Ama bu yasananlar beni cok olgunlastirdi
oo davetiyesini gönderti, dügün resmini, neden seni unutamiyorum diye bir mesaj gönderildi arkadaslarindan hep bunlar. Üc kere istek gönderdi red ettim. Bende sonunda yazdim göndermezsen sevinirim diye. Eski bir "arkadasinin!" resimlerini merak etmis ayrilmis olabiliriz ama iki medeni insan gibi arkadas kalabilirmisiz falan. Bende dedim seninle ben degil arkadas düsman dahi olamayiz gönderme. Kizdiracagini düsünmemis göndermeyecekmis. Ya hu sen yaptigin adiligi ne cabuk unutun. Tek merak ettigi hayatimda biri olup olmadigi idi bunada eminim.
öyle iyi ki bitti ki suan ki insan var hayatimda :) Ama bu yasananlar beni cok olgunlastirdi
Depresyona giriyorum sanırım. Kimse beni anlamıyor gibi geliyor.Annem babam dışında hiç kimseyi istemiyorum bazen.
Yorgunum.Hiçbir şey yapmaya gücüm yok.
şuan benimle birlikte birkac kisi de öyle. ben bile suan kimseyle yüzyüze gelmek istemiyorum. yalnizlik da iyi degil.
disari cik hava önerileri bos geliyor. insanin icinde huzur mutluluk olmadiktan sonra ictigim cayin tadi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?