Umarım atanirsinninanırmısınız ben suan onları bıle gormek ıstemıyorum..
onlarla bıle sorun yasamaya basladım.. uzak kalıp ozlemek daha ıyıydı kıymetımızı dusuruyoruz sankı bır aradayken..
uzektayken ozluyorduk bı araya gelınce cok daha ıyıydık bırbırımıze 2-3 yıldır evde etmedıgımız kavga kalmadı herhalde..
atama beklıyorum eksık dılek derler ama bugun sonunda olum bıle varsa atanayım dıe dualar ettım
tek yasamaya alıstıktan sonra tekrar aıleye katlanmak da güçlesiyor.. ondada özlemekten sıkayetcıydım..
ama suan tek basıma olmak ıstıyorum..
inanırmısınız ben suan onları bıle gormek ıstemıyorum..
onlarla bıle sorun yasamaya basladım.. uzak kalıp ozlemek daha ıyıydı kıymetımızı dusuruyoruz sankı bır aradayken..
uzektayken ozluyorduk bı araya gelınce cok daha ıyıydık bırbırımıze 2-3 yıldır evde etmedıgımız kavga kalmadı herhalde..
atama beklıyorum eksık dılek derler ama bugun sonunda olum bıle varsa atanayım dıe dualar ettım
tek yasamaya alıstıktan sonra tekrar aıleye katlanmak da güçlesiyor.. ondada özlemekten sıkayetcıydım..
ama suan tek basıma olmak ıstıyorum..
zamanında tek yaşadıysan şimdi aileyle birarada olmak zor olabilir haklısın, ben hiç tek yaşamadığım için o duyguyu bilmiyorum. ama tek olsam pek mutlu olmazdım sanırım. en basiti hiç ev yemeği yemezdim çünkü yemek yapasım gelmezdi:) sabah işe giderken bile kahvaltı hazırlamak istemezdim. evle ilgili bütün işleri ertelerdim. düzenim baya sarsılırdı. bir de hiç korku filmi izleyemezdim herhalde:)) bir de çok özlerdim, eksik hissederdim hep. allah yokluklarını göstermesin elbette, ama kimi birarada mutlu olur kimi yalnız..
inşallah bir an evvel atanıp hayallerine kavuşursun.
Evet ogretmenim 1hafta icinde brans bazinda kontenjanlar aciklanacak.. insallah yuzumu guldurecek bir aciklama cikar daha once tercih disi yerlestirmeyi acmamistim bu defa ilk kez acacagim neresi olursa gitmek istiyorum. Cok ferah bi yerde olucagini sanmiyorum ama bi kac yil Katlanip sonra rahat ederim insallah..ra_punzel
anlıyorum.. eğer işbölümü olsaydı yükün hafiflerdi, daha rahat ederdin. senin için en güzel çıkış yolu atanmak gibi görünüyor. atandığın yerde kendine bir hayat kurarsın. sadece sana ait bir düzenin olur. tatillerde de aileni ziyarete gidersin. senin için sanırım en huzurlusu böyle olur. öğretmen misin? şubat ataması var ya onda sordum.
Evet ogretmenim 1hafta icinde brans bazinda kontenjanlar aciklanacak.. insallah yuzumu guldurecek bir aciklama cikar daha once tercih disi yerlestirmeyi acmamistim bu defa ilk kez acacagim neresi olursa gitmek istiyorum. Cok ferah bi yerde olucagini sanmiyorum ama bi kac yil Katlanip sonra rahat ederim insallah..
bende asırı savunmadan yalnızımkucuk bırınden bı tehlıke algılıym kacıyorum tum sılahlarımı donanıpp veee ateşş
27 yasındayım bu arada kucuk bırınden degıl birinden kücücük olmalıydı yanlıs yazmısım :))sen kaç yaşındasın
27 yasındayım bu arada kucuk bırınden degıl birinden kücücük olmalıydı yanlıs yazmısım :))
ben aynısını 18 yasta yasamıstım bı 18 olsam dıye hayaller kuruyordum3 sene sonra 30 olcaksınben 20 li yaşlarımın başındayken allahım bi 30 olayım çok mutlu olcam diyodum. bana 30 muhteşem bir yaş gibi geliyodu, ekonomik özgürlük ailesel özgürlük vs her anlamda. sonra gün geldi ve 30 oldum.
sonuç: bi b.k olmuyomuş meğer
ben aynısını 18 yasta yasamıstım bı 18 olsam dıye hayaller kuruyordum18 oldum uyandıgımda eee? dedım bagımsızlıgın ılanı sanıyordum sonuc: 27 yasında hala bagımlıyım bırılerıne bı yerlere :/
ondan sonra hıc buyumek ıstemedım hos bana sorsan byumuyorum da ınsanlarınsen den beklentılerı bakısları amacları degısıyor.. erkeklerle yakın arkadas olamıyorsun oysa en ıyı arkadaslarım hep erkektıı
atanınca ceyızımı goturup kullancam dıom annem hayatta olmaz alırsın ordan ne ıstıyosan dıo
ama şimdi deseler ki 20 li yaşların başına dönmek ister misin? asla. çünkü o yaşlarda çok mutsuzdum. çok amaçsız çok sevilmeye muhtaç birçok şeyden habersizdim. giyinmeyi bile bilmiyodum mesela. neyle ne yakışır bilmiyodum. ilişkilerle ilgili hiçbir fikrim yoktu çünkü hiç erkek arkadaşım olmamıştı. hep platoniktimevde internetim bilgisayarım yoktu. sonra bilgisayarım oldu ama internetim olmadı uzun bir süre. üniversite 3. sınıfa kadar mail adresim olmadı. msn nin ne olduğunu bile bilmiyodum, kullanmayı bir arkadaşım öğretmişti hatta:) nereye gidilir , ne yenilir ne içilir mekan kültürüm hiç yoktu. çok az arkadaşım vardı, gerçi hala öyledir, benim tercihim. şimdi 20 li yaşlardaki kızlara bakıyorum da bilmedikleri yok. ben baya garibanmışım o zamanlar
ayy çeyizini kullanma sakınsen şimdi atanınca yüzde 90 orada bir öğretmenle tanışacaksın seveceksin ve evleneceksin:) gör bak. çevremde bu şekilde atanıp da birkaç yıl içinde evlenen o kadar kişi tanıyorum ki.
ra_punzel
benim de şimdi mekan kültürüm yok kialkollü mekanlara zaten gitmem, aram hiç yok. onun dışında kahve mahve için kahve diyarına otururum arada bir. arkadaşımla buluşunca da kumpir falan yeriz bir kumpircide. al sana mekan kültürü zaten çok az arkadaşım vardır, şimdi çalıştığım için de hiç görüşemiyoruz. ben de nerdeyse 3 aydır biyere gidip de oturmadım hiç.
ben de mesela öğretmen isterim, seviyorum öğretmenleridoktorları çapkın buluyorum
senin ataman kesin gibi bişey mi?
öğretmenınde capkını fingirdeği cok bakma cıddı bı meslek gıbı gelıyorda aramızda nıce lakayıtler var allahım buda ogretmen dıye kahroluyorum bazen :))
atamam bu hafta bellı olur tahmını olarak gıdıp gıdemeyecegım sayı verecekler cunku 1600 1700 kısı alırlarsa gıderım aksı halde zor.. soylentı 2000 ama bakalım ne cıkacak pıyangodan..
kimbilir nasıl heyecanlısındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?