30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Umarım atanirsinn

zamanında tek yaşadıysan şimdi aileyle birarada olmak zor olabilir haklısın, ben hiç tek yaşamadığım için o duyguyu bilmiyorum. ama tek olsam pek mutlu olmazdım sanırım. en basiti hiç ev yemeği yemezdim çünkü yemek yapasım gelmezdi:) sabah işe giderken bile kahvaltı hazırlamak istemezdim. evle ilgili bütün işleri ertelerdim. düzenim baya sarsılırdı. bir de hiç korku filmi izleyemezdim herhalde:)) bir de çok özlerdim, eksik hissederdim hep. allah yokluklarını göstermesin elbette, ama kimi birarada mutlu olur kimi yalnız..

inşallah bir an evvel atanıp hayallerine kavuşursun.

bende ogrencilik doneminde tek yasadim biraz yurtta birazda pansyonda tek kisi kaldim. Kahvalti yapmadan cikmazdim hicbirsey canim istemese simitimi alip deniz kenari bir cay bahcesine giderdim. Yasadigim sehri seviyor orda oldugum icin mutluydum. Aksamlari kendime yemek bazen yapardim bazen hazir bisiler alirdim kalabalikla yrmek istersem kattaki kizlarin hepsjni cagirirdim birlikte yapip yerdik :)
Kendime ait alani temizlerken keyf alirdim. Bnmkini birak pansyonun gereken duzenjni yspilmasi gerekeni bazen ben yapardim cok ampul degistirmisligim var :) sahibi gelince verirdi ne harcama yapildiysa :)

Boyle tekken sorumluluk az oluyor onu da ustlenmek bana iyi geliyor seviyorum yani.

Universiteye gidene kadar onume yemek konmasa ac oturur yine bisi hazirlamazdim.

simdi biraradayiz ama bir arada gibi bit duzen yok. Bazen koca evi tek basima temizliyorum bazen bi kac hafta hic karismiyorum annem yapmak zorjnda kalinca yspiyo.
Kahvaltiyi herkes calistigindan giderken tek basina haxirlsyip yapip topluyor.ben yine tek yapiyorum yani. Aksam yemegi icinde bi biarada olalim gibi sofra kulturu yok km ne zaman acikirsa basinjn caresine bakar. Duzenli olmasada bazen annem yemek yapiyor. Bende ozelde calisiyordum istifa ettim 1aydir calismiyorum. Ama ben universiteden geldihimden beri duzen bu.. daha dogrusu duzendizlk.. is bolumu yardimlasma hicbirsey yok.. paylasjmda yok.avantajlarjni kullanamiyoruz ama tum dez avantajlarini yasiyoruz birarada yasamanin sanirim bu yuzden bunaliyorum tek olmak istiyorum.

Takibi rabbim eksikliklerini gostermesin ama uzakta ozlerken daha kjymetliydik birbirjmiz icjn.. ozlem acitiyor sma kirmiyor en azindan..

ra_punzel

anlıyorum.. eğer işbölümü olsaydı yükün hafiflerdi, daha rahat ederdin. senin için en güzel çıkış yolu atanmak gibi görünüyor. atandığın yerde kendine bir hayat kurarsın. sadece sana ait bir düzenin olur. tatillerde de aileni ziyarete gidersin. senin için sanırım en huzurlusu böyle olur. öğretmen misin? şubat ataması var ya onda sordum.

Evet ogretmenim 1hafta icinde brans bazinda kontenjanlar aciklanacak.. insallah yuzumu guldurecek bir aciklama cikar daha once tercih disi yerlestirmeyi acmamistim bu defa ilk kez acacagim neresi olursa gitmek istiyorum. Cok ferah bi yerde olucagini sanmiyorum ama bi kac yil Katlanip sonra rahat ederim insallah..

inşallah allah gönlüne göre verir

Kızlaar !
Güzel mi güzel bir kadın olduğunuzda; kendi atınız olsun !
Kendi paranızı kendiniz kazanın ; onu şakır şakır harcayın!
Böylece ayrılıklarla boşanmalarla attan inip eşeğe binmezsiniz..
Atınızı kimse altınızdan alamaz.. Dörtnala başka bir yere gidebilirsiniz..

nil karaibrahımı zaten cok severım bır de bunu da sevdım :)) paylasayım sızlerle dedım :)

bunu izlemiştim sanırım:) sağol paylaştığın için

kadın olarak değerimizi gerçek anlamda bir anlasak bizden güçlüsü olmayacak. olmayacak da, ah işte şu gönül işleri, en savunmasız olduğumuz şey

bende asırı savunmadan yalnızım kucuk bırınden bı tehlıke algılıym kacıyorum tum sılahlarımı donanıpp veee ateşş

27 yasındayım bu arada kucuk bırınden degıl birinden kücücük olmalıydı yanlıs yazmısım :))

3 sene sonra 30 olcaksın ben 20 li yaşlarımın başındayken allahım bi 30 olayım çok mutlu olcam diyodum. bana 30 muhteşem bir yaş gibi geliyodu, ekonomik özgürlük ailesel özgürlük vs her anlamda. sonra gün geldi ve 30 oldum.

sonuç: bi b.k olmuyomuş meğer

ben aynısını 18 yasta yasamıstım bı 18 olsam dıye hayaller kuruyordum 18 oldum uyandıgımda eee? dedım bagımsızlıgın ılanı sanıyordum sonuc: 27 yasında hala bagımlıyım bırılerıne bı yerlere :/

ondan sonra hıc buyumek ıstemedım hos bana sorsan byumuyorum da ınsanlarınsen den beklentılerı bakısları amacları degısıyor.. erkeklerle yakın arkadas olamıyorsun oysa en ıyı arkadaslarım hep erkektıı

atanınca ceyızımı goturup kullancam dıom annem hayatta olmaz alırsın ordan ne ıstıyosan dıo

ama şimdi deseler ki 20 li yaşların başına dönmek ister misin? asla. çünkü o yaşlarda çok mutsuzdum. çok amaçsız çok sevilmeye muhtaç birçok şeyden habersizdim. giyinmeyi bile bilmiyodum mesela. neyle ne yakışır bilmiyodum. ilişkilerle ilgili hiçbir fikrim yoktu çünkü hiç erkek arkadaşım olmamıştı. hep platoniktim evde internetim bilgisayarım yoktu. sonra bilgisayarım oldu ama internetim olmadı uzun bir süre. üniversite 3. sınıfa kadar mail adresim olmadı. msn nin ne olduğunu bile bilmiyodum, kullanmayı bir arkadaşım öğretmişti hatta:) nereye gidilir , ne yenilir ne içilir mekan kültürüm hiç yoktu. çok az arkadaşım vardı, gerçi hala öyledir, benim tercihim. şimdi 20 li yaşlardaki kızlara bakıyorum da bilmedikleri yok. ben baya garibanmışım o zamanlar

ayy çeyizini kullanma sakın sen şimdi atanınca yüzde 90 orada bir öğretmenle tanışacaksın seveceksin ve evleneceksin:) gör bak. çevremde bu şekilde atanıp da birkaç yıl içinde evlenen o kadar kişi tanıyorum ki.

garınalık degılde bizim donemımız oyle yaaa sımdıkı lıselıler ablalarına taktık verıyor mekan ogretıyor
cok mekan bılmesemde tıyatrodan sınemadan mutlaka haberım olurdu kafe kafe cok gezmesemde boyle sakın eskı otantık yerlerı severım takıntılı gıttıgım yerler vardı.. arkadas cevremın kalabalıklıgıda annemı cıleden cıkarırdı :) sımdı tam aksı sınemden tıyatrodan yıllardır bır haberım.. en son ne zaman bı yere oylesıne oturmak ıcın gıttım bılmıyorum mekan olarak.. arkadastanda sıkıldım galıba cok az kısıyle gorusuyorum..

ay ben ogretmen ıstemıyorum hıc benım annem babam ogretmen bende ogretmen.. ogretmenler odasından farksz oluyo bazen evın havası...

aynı meslek olmasın renk olsun cesıtlılık olsun bu arada doktorlara bı sempatım oldu sonradan oda atandıgım yer muhtemel koyun dagın bırı olacak mecburıyetten yokluktan ogretmene asık olmaktan da korkuyorum :/

aslında yakın zamanda bırınden yas farkından dolayı kactım ama hala adamın cok ıyı bırı oldugunu dusunuyorum tam bı acıklama yapıp atmadımda uzak durdum anladı herhalde oda sıkıstırmadan arada yokluyor.. ama su sıra yası takıp onyargıyla hata mı yaptım dedım ama korktum cok yas farkı vardı.. once 10 fln sanıyordum 16 yas fark oldugunu ogrenınce .. :/ ama hala sevımlı bı adam :)

ra_punzel

benim de şimdi mekan kültürüm yok ki alkollü mekanlara zaten gitmem, aram hiç yok. onun dışında kahve mahve için kahve diyarına otururum arada bir. arkadaşımla buluşunca da kumpir falan yeriz bir kumpircide. al sana mekan kültürü zaten çok az arkadaşım vardır, şimdi çalıştığım için de hiç görüşemiyoruz. ben de nerdeyse 3 aydır biyere gidip de oturmadım hiç.

ben de mesela öğretmen isterim, seviyorum öğretmenleri doktorları çapkın buluyorum

senin ataman kesin gibi bişey mi?

öğretmenınde capkını fingirdeği cok bakma cıddı bı meslek gıbı gelıyorda aramızda nıce lakayıtler var allahım buda ogretmen dıye kahroluyorum bazen :))

atamam bu hafta bellı olur tahmını olarak gıdıp gıdemeyecegım sayı verecekler cunku 1600 1700 kısı alırlarsa gıderım aksı halde zor.. soylentı 2000 ama bakalım ne cıkacak pıyangodan..

kimbilir nasıl heyecanlısındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…