endıse kaygı heyecan belırsızlıgın gergınlıgı çok deli mixlerdeyım suan :))
gittiğin yerde deme deme öyle öyle olursa ya köy agasının oglunu yada bı ogretmen bulurum sansımı bılıyoruminşallah çok güzel haberlerini alırız burdan . atanacağın içime doğuyor baksonra da aşık olacaksın gittiğin yerde.
inanırmısınız ben suan onları bıle gormek ıstemıyorum..
onlarla bıle sorun yasamaya basladım.. uzak kalıp ozlemek daha ıyıydı kıymetımızı dusuruyoruz sankı bır aradayken..
uzektayken ozluyorduk bı araya gelınce cok daha ıyıydık bırbırımıze 2-3 yıldır evde etmedıgımız kavga kalmadı herhalde..
atama beklıyorum eksık dılek derler ama bugun sonunda olum bıle varsa atanayım dıe dualar ettım
tek yasamaya alıstıktan sonra tekrar aıleye katlanmak da güçlesiyor.. ondada özlemekten sıkayetcıydım..
ama suan tek basıma olmak ıstıyorum..
Bende ozelde patron derdi cekemiyorum ucretli ogretmnlikde dedigin gbii bin lirayla olmuyo hemde yan sinifimda ozensiz is yspan 3aljyo bn 1zoruna gidiyo insanin..ra_punzel
yok ben senin sevgi dolu bir evlilik yapacağını düşünüyorum. bu tamamen his, içime doğuyor. ama kendimle ilgili hiçbişey içime doğmuyo nedensedüzgün aklı başında olgun çocukları çok seven bir sınıf öğretmeniyle düşün en kadar mutlu olursun atanan öğretmenlere ben çok imreniyorum. sanki bambaşka bir hayata geçmişler gibi geliyor. hem çevreleri hem gelirleri hem tatilleri.. herşey o kadar güzel geliyor ki gözüme:)) hele branş öğretmenleri. bir de tabii mesleğini seviyorsa bence dünyanın en şanslı insanları. arkadaşımın kız kardeşi doğuda bir ile atandı. 23 yaşında mı ne atandı. şimdi kaç oldu bilmiyorum da yılının dolmasını bekliyo bu tarafa gelmek için. her geldiğinde kucak dolusu alışveriş yapıyor. ee tabii geliri hem iyi hem de orda para harcanmıyor hiç. kız şimdi ev kredisi mi ne almış, düşün ev alıcak. ben de bin liralık gariban maaşımla bir cep telefonu alamadım aylardır
Ben zaten son 2yildir odamda yasiyorum cnm :) uzaktayken bnde cok ozluyordum hayattaki tek derdim annemi ozlemekti..Yok annem de olmasaydı kafayı yerdim ben. Benim en yakın arkadaşım o.
Biraz yaşlılıktan dolayı fazla alıngan, üstüme fazla geliyor ama olsun. Allah ikisini de başımdan eksik etmesin.
Arkadaş filan hikaye ben sana söylüyeyim.
Özlemek derken ben zaten 8 saat çalışıyorum eve gidene kadar özlüyorum, Odamdan da pek çıkmam :)
Yemek, çay, muhabbet esnasında...
Ailende olsa herkesle arana bir mesafe koayarsan sorun yaşanmaz.
Ben zaten son 2yildir odamda yasiyorum cnm :) uzaktayken bnde cok ozluyordum hayattaki tek derdim annemi ozlemekti..
Hatta o sehirde cok iyi imkamlara ve istekliflerknd ragm annem istedigi icin memleke dondum 3yildir sacma sapsn gecici calistim hep ozele girdim ciktim ucretli yaptim oysa o sehirdeki imkanimi kullansam suan gayet iyi bir maasim ve iskm olacakti..
Tekrar dön o zaman o şehre.
Bu arada hangi branş?
Bende ozelde patron derdi cekemiyorum ucretli ogretmnlikde dedigin gbii bin lirayla olmuyo hemde yan sinifimda ozensiz is yspan 3aljyo bn 1zoruna gidiyo insanin..
Suan doguda korkunc haldede gozum karardi... heryere gidebilirim.
Umarim hersey dedigin gibi guzel olur cok kaygi yapiyorum bu ara hersey degisebilir fln yada burda kalabilirjm atama olmayabilir..
dusunsene cocuklari cok seven bi cocuk dr u
Ben dusundumde dislerimi sıktım bak :))
Umarim senin icin de hersey cok guzel olur :)
Kimpinoli canım merhaba,okuyorum yazdıklarınızı,ama bır arkadaş bıraz ters yazınca yorum yapmamım gereksız olduğuna karar verdım,yanı ne sölesem ters bır orumla karşılaşacağım gıbı geldi,ondan başka bişey yok,ama senın davetıne tabıkıde icabet ederim,
:))ölcem gülmekten,kim dıyen,sen bebeğim,sennn
:))ölcem gülmekten,kim dıyen,sen bebeğim,sennn
kotu bısı yazmamıstıkı en son ne yazmıs sıze dıye baktım sanırım 24. sayfadaydı bız senın kadar pozıtıf bakamıyoruz demıs :) bunda ne varkı bende azcık senın gıbı oluyom azcık negatıf oluyom öle gıdıyo ıste..:))ölcem gülmekten,kim dıyen,sen bebeğim,sennn
Tamam abla saygılar :)bennnn 40 a merdıven dayadım,alıngan olcam tabı,numuneyım,benı nazlıcaksınız :))takılıyorum,ama o gün öle okuyunca bı bozuldum,idare et,bunaklık,he de geç :)
şölee hizaya gel,bu kadar hayat tecrubesi ödemişim,kıymetımı bılın,ağrımadık acımadık bır yerım kalmadı,ben o hayat tecrubesı edıncem dıye,bın kez düştüm,bin kez kalktım,amama her düştüğümde daha güçlü kalktım,neden bılıyormusunuz?masmavi gökyüzü selamladı benı hep,yıldızlar hep ordaydı,dedimki öleyse umut var,hadi kızım kalk ve devam et,sen istanbulun neresındesıTamam abla saygılar :)
şölee hizaya gel,bu kadar hayat tecrubesi ödemişim,kıymetımı bılın,ağrımadık acımadık bır yerım kalamdı,ben o hayat tecrubesı edıncem dıye,bın kez düştüm,bin kez kalkım,amama her düşütğümde daha güçlü kalktım,nedne bılıyormusunuz?masmavi gökyüzü selamladı benı hep,yıldılar hep ordaydı,dedimki öleyse umut var,hadi kızım kalk ve devam et,sen istanbulun neresındesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?