30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

:) bazen ayarsiz fazla heyecanlimi oluyorlar ne. Benim erkek arkadasimda tanistirmak istedide ben bile yanasmadim.
o mesajıı gordugumde kendımı resmen koseye sıkısmıs hıssettım hep o konuma gelınce ılerlemıs bıle olsa kacar tamamen tersıne doner ıstemıyorum derdım
bu defa daha ılımlı soylemeyı ogrenmısım galıba bu bıle gelısme

Ben de cuma gününü çok seviyorum.
Ama tatille alakası yok.
Bir huzur veriyor bana.

evet farklı bir huzuru var.. birde sosyal mecralarda sadece cuma günü mümin oluğumuzu hatırlayan arkadaşlar olmasa

O konularda bir şey diyemeyeceğim.
Herkesin hassasiyetleri farklı çünkü.
Her dünya görüşüne saygım var

silkelemek değil tekme tokat dalabiliriz
ayy çok basit şeylerse taktığın boşver

iyi olur vallahi. Bana göre basit degil ama yanlis birsey söyleyipte karsimdaki insani üzmek istemiyorum

uyuyamadım bugun atamalar acıklanacagından :/ ondan oyle oldum enerjı ıcımde patlıyo :))

12 de dugmege bastı cumhurbaskanı sıstemın acılmasını beklıyorummm

Hakkinda hayirlisi olsun canim

Kaderin matematiği yok canım, ben 1 yaşındayken babam ölmüş mesela kendisi 30 yaşındaymış..Babannem 95 yaşında öldü torununun torununu görüyordu nerdeyse

çok üzüldüm başın sağolsun. ne kadar da genç vefat etmiş fazla yorum yapmak istemiyorum bu konuda, incitici çok.

rapunzel talyanın dediği gibi hayat matematiğe bakmaz. 30 yaşında biriyle evlenirsin belki çocuğunu bile göremez, 40 yaşında biriyle evlenirsin senden uzun yaşar. her zaman hayırlısını iste. yaşa bu kadar takılma

sağol canımhayat ne götürür ne getirir bilemiyoruz işte o yüzden hesap kitap mantıksız geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…