o mesajıı gordugumde kendımı resmen koseye sıkısmıs hıssettım hep o konuma gelınce ılerlemıs bıle olsa kacar tamamen tersıne doner ıstemıyorum derdım:) bazen ayarsiz fazla heyecanlimi oluyorlar ne. Benim erkek arkadasimda tanistirmak istedide ben bile yanasmadim.
anladımöylesi kabul edilemez zaten
evet farklı bir huzuru var.. birde sosyal mecralarda sadece cuma günü mümin oluğumuzu hatırlayan arkadaşlar olmasaBen de cuma gününü çok seviyorum.
Ama tatille alakası yok.
Bir huzur veriyor bana.
evet farklı bir huzuru var.. birde sosyal mecralarda sadece cuma günü mümin oluğumuzu hatırlayan arkadaşlar olmasa
Günaydın, çok şükür ben iyiyim sen nasılsınGunaydinlar. Nasilsiniz kizlar :)
Günaydın, çok şükür ben iyiyim sen nasılsın
hayırdır:) Allaha sükür iyiyim ama kafam karisik
hayırdır
böyle gidersen ben 40 ima kadar evlenemem. Biri beni silkelesin ya
uyuyamadım bugun atamalar acıklanacagından :/ ondan oyle oldum enerjı ıcımde patlıyo :))günaydın sabah sabah enerji tavan
hadi hakkında hayırlısı olsun inşallahuyuyamadım bugun atamalar acıklanacagından :/ ondan oyle oldum enerjı ıcımde patlıyo :))
12 de dugmege bastı cumhurbaskanı sıstemın acılmasını beklıyorummm
silkelemek değil tekme tokat dalabiliriz
ayy çok basit şeylerse taktığın boşver
uyuyamadım bugun atamalar acıklanacagından :/ ondan oyle oldum enerjı ıcımde patlıyo :))
12 de dugmege bastı cumhurbaskanı sıstemın acılmasını beklıyorummm
Kaderin matematiği yok canım, ben 1 yaşındayken babam ölmüş mesela kendisi 30 yaşındaymış..Babannem 95 yaşında öldü torununun torununu görüyordu nerdeyse
sağol canımçok üzüldüm başın sağolsun. ne kadar da genç vefat etmişfazla yorum yapmak istemiyorum bu konuda, incitici çok.
rapunzel talyanın dediği gibi hayat matematiğe bakmaz. 30 yaşında biriyle evlenirsin belki çocuğunu bile göremez, 40 yaşında biriyle evlenirsin senden uzun yaşar. her zaman hayırlısını iste. yaşa bu kadar takılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?