belkı cocuk bıle olur olmaz bılemeyız haklısınız..çok üzüldüm başın sağolsun. ne kadar da genç vefat etmişfazla yorum yapmak istemiyorum bu konuda, incitici çok.
rapunzel talyanın dediği gibi hayat matematiğe bakmaz. 30 yaşında biriyle evlenirsin belki çocuğunu bile göremez, 40 yaşında biriyle evlenirsin senden uzun yaşar. her zaman hayırlısını iste. yaşa bu kadar takılma
Selamın aleyküm kızlar. Burada sohbet güzelmiş :)
kızlar ben nereye atandım bılıyormusunuz : SUR
kızlar ben nereye atandım bılıyormusunuz : SUR
nasipten öte yol yok gidicem ..inanmiyorum yaNapicaksin?
Hoşbuldum :) Nasılsıniz kızlar :)hosgeldin :)
nasipten öte yol yok gidicem ..
sonucu ılk gördüğümde acıkcası korktum bı kac saatım cok kotu gectı de sonra kendıme geldım
ondan sızede hemen yazmadım dun 14.00 gıbı bellı oldu.
ordan bı kac kısıyle gorustum ıcım rahatladı bıraz..
gdip görcez bakalım orda nasıbımız varmıs :)
Hoşbuldum :) Nasılsıniz kızlar :)
kızlar konunuzu görünce yazmak istedim ben de 30 yaşındayım ama evliyim :) amacım moralinizi bozmak değil ama hanımlar bekarlığın tadını çıkarın evlilik çok zor ve yıpratıcı ..öyle filmlerdeki gibi değil malesef..mutlu evliliklerde vardır ama çok az olduğunu düşünüyorum demem o ki illada evlenmem gerekir yaşlandık ,eş dost neder vss diye şartlamayın kendinizi ,üzmeyin yiyip bitirmeyin ,dünyanın sonu değil zaten kısmetten öte köy yok dediğiniz gibi allah iyi yazılar yazsın hepinize....
teşekkürler karşımıza hayırlı eşler çıksın inşallah..kızlar konunuzu görünce yazmak istedim ben de 30 yaşındayım ama evliyim :) amacım moralinizi bozmak değil ama hanımlar bekarlığın tadını çıkarın evlilik çok zor ve yıpratıcı ..öyle filmlerdeki gibi değil malesef..mutlu evliliklerde vardır ama çok az olduğunu düşünüyorum demem o ki illada evlenmem gerekir yaşlandık ,eş dost neder vss diye şartlamayın kendinizi ,üzmeyin yiyip bitirmeyin ,dünyanın sonu değil zaten kısmetten öte köy yok dediğiniz gibi allah iyi yazılar yazsın hepinize....
bilyorum canım haklısın..ama ben tecrübelerimi aktardım evliliğin güzel yanlarıda var mesala çocuk :) ama o bile başlıbaşına bir dert sorumluluk.çok muhteşem bir duygu sırf bu sebepten evlenir insan ama hem güzel hem zor işte..benim lafım evde kaldım diyip kendini yiyenlere..amann biz evlendikge noldu başımız göğemi erdi ha birde evlilik aşkı öldürürmü dersen kesinlikle..sırf aşkı öldürse iyi başka şeyleride tüketiyor benimde farklı hayallerim vardı ama işte...bir evde iki farklı insan,cinsiyet farklı,karakter farklı,hayata bakış açıları farklı ..halbuki aşk nedir..?kavuşamamaktır, özlemektir delice, her an onu düşünüp merak etmektir..evlilik ise bunun tam tersi..bu da bunun kanıtı..Ya ben itiraf ediyorumki evlilikten korkanlardanim. Is ciddilesmeye baslayinca kacmak, uzaklasmak istiyorum. Bu karsimdaki insanla da alakali degil tamamen benimle alakali. Bilmiyrum neden bu gidisle kalirim evde. Erkek arkadasim 10 sene evlilik konusunu acmasa hadi artik biz ne zaman evlenecegiz demem. Her iliskinin dinamigi farklidir kendine özeldir. Ne hayat ne iliskiler 4-4lük gülük gülistanlik. Insan bazen kendiyle cakisiyor, anlasamiyor. Uyum saglamak önemli ama gel gellelim hayata yalniz cekilmiyor. INsan fitrati geregi sevmek, sevilmek yaninda bir hayat arkadasi ister. Biz zaten kendimizi sartlandirmiyoruz ki dogru insanla dogru zamanda olsun diyenlerdeniz yoksa olay evlenmekte degil. Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin hepimizi :)
ah senin şu korkularınYa ben itiraf ediyorumki evlilikten korkanlardanim. Is ciddilesmeye baslayinca kacmak, uzaklasmak istiyorum. Bu karsimdaki insanla da alakali degil tamamen benimle alakali. Bilmiyrum neden bu gidisle kalirim evde. Erkek arkadasim 10 sene evlilik konusunu acmasa hadi artik biz ne zaman evlenecegiz demem. Her iliskinin dinamigi farklidir kendine özeldir. Ne hayat ne iliskiler 4-4lük gülük gülistanlik. Insan bazen kendiyle cakisiyor, anlasamiyor. Uyum saglamak önemli ama gel gellelim hayata yalniz cekilmiyor. INsan fitrati geregi sevmek, sevilmek yaninda bir hayat arkadasi ister. Biz zaten kendimizi sartlandirmiyoruz ki dogru insanla dogru zamanda olsun diyenlerdeniz yoksa olay evlenmekte degil. Rabbim hayirli insanlarla karsilastirsin hepimizi :)
evet nasipten öte yol yokmus bende merak ettim acikcasi dün. Hersey gönlünce olsun, tebrik ederim. Ögretmenmiydin sen?
Biz iyiyiz sen nasilsin?
ivet öğretmenım ben :)
bilyorum canım haklısın..ama ben tecrübelerimi aktardım evliliğin güzel yanlarıda var mesala çocuk :) ama o bile başlıbaşına bir dert sorumluluk.çok muhteşem bir duygu sırf bu sebepten evlenir insan ama hem güzel hem zor işte..benim lafım evde kaldım diyip kendini yiyenlere..amann biz evlendikge noldu başımız göğemi erdi ha birde evlilik aşkı öldürürmü dersen kesinlikle..sırf aşkı öldürse iyi başka şeyleride tüketiyor benimde farklı hayallerim vardı ama işte...bir evde iki farklı insan,cinsiyet farklı,karakter farklı,hayata bakış açıları farklı ..halbuki aşk nedir..?kavuşamamaktır, özlemektir delice, her an onu düşünüp merak etmektir..evlilik ise bunun tam tersi..bu da bunun kanıtı..
ah senin şu korkuların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?