Allah Allah yıllarca aşk acısımı çekmiş acebabu arada kızlar adamla konustumxxtalyaxx da demıstı ogrenmelısın dıye.
sur tayını de cıkınca olsun dersen hemen olur gıbılerınden konustu.ne ddersen de saygı duyarım dedı bende henuz ne ıstedıgımden ne hıssettıgımden emın olmadıgımı boyle bırseyı yapmam ıcın once emın olmam gerektıgını soyledım.
o zaman sordum suana kadar evlılık dusunmemen neden aılenmı oncelıgın oldu dedım cok genc kaybetmıs anne babasını.. ılıskılerı olmus ama uzun yılllar once evlılık dusundugu bırı olmus gelecek beklentılerı faklı oldugundan ayrılmıslar fln..
aılenın tavsıye ettıklerınıde ben ıstemedım bırazda ınatdan dedı..
ama hala ne bı kararım ne bı fıkrım olustu..
Allah Allah yıllarca aşk acısımı çekmiş acebaondanmı düşünmemiş
rapunzel içimden bir ses sen sura gidince bu beyle arandaki bağ güçlenecek ve sizin iş olacak diyor.Aranızdaki uzaklığın, senin oradaki yalnızlığının aranızdaki çekimi arttırcak diye düşünüyorum
ne kadar güzel bir meslek secmissin
evlilik sans isi bir yerde keske daha önce evlenseydim diyeyen var daha gec evlenseydim diyende.
Ben rüyalarimda nikah masasindan kaciyorum, teklif ettiginde hayir diyip ortamdan kaciyorum. Sebebinide bilmiyorum
kızlar ben nereye atandım bılıyormusunuz : SUR
atandıgımı duyan kadınlar erkke arkadası yokmu hemen nıkah yapın dıyorlarrbısmılllaahh
Sanirim dogru .evlilikten korkmayın ama çok fazla bir şey de ummayın der noktayı koyarım :)
ben de aynıyım.
günaydınlar genç,bekar,güzel hanımlar
aşk olsun 50 ye kadar hepimiz gencizGenç kategorisine ben girmiyorum ama neyse
es durumundan sehrine geri gelsın dıyeniyeki?
bilyorum canım haklısın..ama ben tecrübelerimi aktardım evliliğin güzel yanlarıda var mesala çocuk :) ama o bile başlıbaşına bir dert sorumluluk.çok muhteşem bir duygu sırf bu sebepten evlenir insan ama hem güzel hem zor işte..benim lafım evde kaldım diyip kendini yiyenlere..amann biz evlendikge noldu başımız göğemi erdi ha birde evlilik aşkı öldürürmü dersen kesinlikle..sırf aşkı öldürse iyi başka şeyleride tüketiyor benimde farklı hayallerim vardı ama işte...bir evde iki farklı insan,cinsiyet farklı,karakter farklı,hayata bakış açıları farklı ..halbuki aşk nedir..?kavuşamamaktır, özlemektir delice, her an onu düşünüp merak etmektir..evlilik ise bunun tam tersi..bu da bunun kanıtı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?