30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Allah Allah yıllarca aşk acısımı çekmiş acebaondanmı düşünmemiş
rapunzel içimden bir ses sen sura gidince bu beyle arandaki bağ güçlenecek ve sizin iş olacak diyor.Aranızdaki uzaklığın, senin oradaki yalnızlığının aranızdaki çekimi arttırcak diye düşünüyorum

Ben rüyalarimda nikah masasindan kaciyorum, teklif ettiginde hayir diyip ortamdan kaciyorum. Sebebinide bilmiyorum[/QUOTE]
ya hayatında kimse olmasa kork diyeceğimdesevgilinede yazık sen korkunu yeneceksinde ona evet diyeceksinde

7

ondakı yapıcı haller sahıplenmeler guven hıssı fln bılemedımkı ama cok buyuk yaaa nıe gec dogmamıss
sımdıde uzaklardayız kı aramızda 1000 km kadar var o daha cok endıselendı uzakta ve tek olmama :)

Kaçak gelin gibi

atandıgımı duyan kadınlar erkke arkadası yokmu hemen nıkah yapın dıyorlarr bısmılllaahh

evlilikten korkmayın ama çok fazla bir şey de ummayın der noktayı koyarım :)

merhaba,

öncelikle allah mutlulugunuzu daim etsin, bebişinizle birlikte:) evet evliliğin ne denli bir sorumluluk olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz, farkındayız, ince eleyip sık dokuduğumuz için şu an hala yalnızız. kaldı ki bu topikte ben dahil hiçbir arkadaşım evde kaldım gibi bir mantıkla düşünmüyor kesinlikle, aksine çok fazla seçiciyiz, bu yüzden doğru insan-doğru zamanı denk getiremiyoruz

evlenmek için evlenmiş olsaydık şimdiye yüz kere evlenmiştik sanırım hepimiz:) bir o kadar da boşanmış olabilirdik:)) evlilik birbirini seven, birbirine güvenen ve ortak noktalarda buluşabilen iki insanın hayatını paylaşması bana göre. elbette zorlukları var elbette filmlerdeki kurgu gibi toz pembe değil. ama hayatta tek başına yürüyeceğin yolu sevdiğin ve inandığın bir yol arkadaşıyla yürümek bence herşeye bedel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…