es durumundan sehrine geri gelsın dıyeherkes bırını bulmaya soylemeye basladı. yenı atandım hele kendıme gelım dımı yaa :))
aşk olsun 50 ye kadar hepimiz genciz
şimdi benim de aklıma geldi. sen evlenerek de batıya dönebilirsin. bu adam çok uygun bir aday gibi görünüyor
biz bayanların tiripleri erkeklerede acıyorum bazen tek bir "ok" yazıyoruz altına ne istersen sığdıradam gece benı sınır etti trıp yapıp uyudum :/ kızdım ona.
evet evlenerek dönebılmemınde bı sartı var stajyerlık 1 yılda kalkıyor yanı en erken 2017 subatta kalkar o zamn olabılır..
sahte evlılık yapan bırsürü öğretmen var tayın ıcın :/
adam gece benı sınır etti trıp yapıp uyudum :/ kızdım ona.
evet evlenerek dönebılmemınde bı sartı var stajyerlık 1 yılda kalkıyor yanı en erken 2017 subatta kalkar o zamn olabılır..
sahte evlılık yapan bırsürü öğretmen var tayın ıcın :/
günaydınlar genç,bekar,güzel hanımlar
es durumundan sehrine geri gelsın dıyeherkes bırını bulmaya soylemeye basladı. yenı atandım hele kendıme gelım dımı yaa :))
Günayydıııınnnnn
MrsNorris nasılsın canım ?
teşekkürler iyiyim bende.Evet son iş günü havada fena değil haftasonu için bir plan yapmak lazımiyiyim sükür sen nasilsin? Son is günü sükür :)
ok den daha güzel bı cevap yazdımbiz bayanların tiripleri erkeklerede acıyorum bazen tek bir "ok" yazıyoruz altına ne istersen sığdırkeşke hiçkimse böyle sahte evlilik vs zorunlu kalmasa herkes gittiği yerde güvenle huzurla görevini yerine getirebilse
Hoşgeldin cnm.
Hosbulduk :) nasilsin ?
Sende 30 yasindasin galiba? Bende oyleyim
Sağol cnm iyiym sen nasılsın?
Bende iyiyim cnm sevgililer gununde oturuyorum oyle bos bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?