Var gibi yok gibi.
Değişik biraz.
Konusuyorsunuz ama sevgili degilsiniz gibi mi
Aynen.
Görücü usulü
Hiimm anladim ee hadi hayirlisi o zaman :)
Sen sandım bir an.
Ha haha :) saclarimi sariya boyarsam belki benzerimbende ilk gorunce cok begendim
buraya güzel olmayan kız almıyoruz zaten.
İlk kriterimiz.
Yanlislikla mankenlik ajansinami geldim yoksa
İvet canım.
Burdan evlilik proğramlarını kız yoluyoruz.
Ya da işte bu ben bilmem eşim bilir tarzı.
İki programida hic sevmem ama ben
Ayrica eşim yok ki benim nasil ben bilmem esim bilir diycem
Ben en iyisi bu tarz benime gideyim bizimle diyilsıınn desinler
kızlar bende dün evdeydim, kuran öğreniyorum hoca geldi 2 saat kadar kaldı gitti sonra hep evde geçti günüm hiçbir sene kutlayamadım zaten sevgililer gününü işallah birgün kısmet olurda evlenirsem işte o zaman 15 gün önce başlayacam kutlamaya
Kızlar yeni bir roman okuyorum aranızda okuyanlar olmuştur mutlaka ''Mücella'' diye bir roman evlenememiş bir genç kızın hikayesini anlatıyorsonlarına yakınım bugün bitiririm heral de ama kitabı okuduğumda kendimi görüyorum korkuyorum gelecekten ,yalnız kalmaktan .Kitabın bir yerinde şuna benzer bir söz vardı ''bi hayatı yaşayanlar vardır , bir de hayatı izleyenler vardır'' ben hayatı izlemek istemiyorum YAŞAMAK istiyorum .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiçbir genç kızı anne baba evinde bırakmasın ....
kızlar bende dün evdeydim, kuran öğreniyorum hoca geldi 2 saat kadar kaldı gitti sonra hep evde geçti günüm hiçbir sene kutlayamadım zaten sevgililer gününü işallah birgün kısmet olurda evlenirsem işte o zaman 15 gün önce başlayacam kutlamaya
Kızlar yeni bir roman okuyorum aranızda okuyanlar olmuştur mutlaka ''Mücella'' diye bir roman evlenememiş bir genç kızın hikayesini anlatıyorsonlarına yakınım bugün bitiririm heral de ama kitabı okuduğumda kendimi görüyorum korkuyorum gelecekten ,yalnız kalmaktan .Kitabın bir yerinde şuna benzer bir söz vardı ''bi hayatı yaşayanlar vardır , bir de hayatı izleyenler vardır'' ben hayatı izlemek istemiyorum YAŞAMAK istiyorum .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiçbir genç kızı anne baba evinde bırakmasın ....
Ya ben de tv izlemem de aklımda o kalmış.
Zaten ben bilmem eşim bilirdekiler de evli değil zaten
Ben de o tarz benim mi neyse o proğramı hiç izlemedim ama tarzım da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?