30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

İvet canım.
Burdan evlilik proğramlarını kız yoluyoruz.
Ya da işte bu ben bilmem eşim bilir tarzı.

İki programida hic sevmem ama ben
Ayrica eşim yok ki benim nasil ben bilmem esim bilir diycem
Ben en iyisi bu tarz benime gideyim bizimle diyilsıınn desinler

İki programida hic sevmem ama ben
Ayrica eşim yok ki benim nasil ben bilmem esim bilir diycem
Ben en iyisi bu tarz benime gideyim bizimle diyilsıınn desinler

Ya ben de tv izlemem de aklımda o kalmış.
Zaten ben bilmem eşim bilirdekiler de evli değil zaten
Ben de o tarz benim mi neyse o proğramı hiç izlemedim ama tarzım da değil

benımkı avm de gectı kendıme kozmetık krem aldım durdum :)) bı suru sevgılıler vardıı bende annemle takıldım tatlı tatlı :)

kızlar günaydın
ben dün hiç biyere çıkmadm benim biricik sevgilim sensin diye anneme mükellef bir kahvaltı hazırladım tüm günde evdeydim
bir arada ablamı arayıp payladım, bari sen yapma diye facete herkes aşk böücüğü sevgilisinin yaptığı süprizler filan ablamda atmış birşeyler bukadar insanın gözüne sokulmaz dedim

kızlar bende dün evdeydim, kuran öğreniyorum hoca geldi 2 saat kadar kaldı gitti sonra hep evde geçti günüm hiçbir sene kutlayamadım zaten sevgililer gününü işallah birgün kısmet olurda evlenirsem işte o zaman 15 gün önce başlayacam kutlamaya
Kızlar yeni bir roman okuyorum aranızda okuyanlar olmuştur mutlaka ''Mücella'' diye bir roman evlenememiş bir genç kızın hikayesini anlatıyor sonlarına yakınım bugün bitiririm heral de ama kitabı okuduğumda kendimi görüyorum korkuyorum gelecekten ,yalnız kalmaktan .Kitabın bir yerinde şuna benzer bir söz vardı ''bi hayatı yaşayanlar vardır , bir de hayatı izleyenler vardır'' ben hayatı izlemek istemiyorum YAŞAMAK istiyorum .Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hiçbir genç kızı anne baba evinde bırakmasın ....

Allah okuduğun kuranları kabul etsin inşallah.Kitabı bende okuyayım merak ettim

Anne baba evinde kalmak şiddet görmekten, aldatılmaktan hatta öldürülmekten daha iyidir diye düşünüyorum naçizane.
Ha illa bunlar olacak diye bir şey yok.
Ama olmayacak diye bir şey de yok.
Ben kendim için şöyle düşünürüm hep ; hakkımda hayırlısı neyse o olsun.
Hayırsız bir evlilik yapacaksam anne baba evinde kalayım.

Ya ben de tv izlemem de aklımda o kalmış.
Zaten ben bilmem eşim bilirdekiler de evli değil zaten
Ben de o tarz benim mi neyse o proğramı hiç izlemedim ama tarzım da değil

Bende izlemiyorum onu populer bi suz ya
izledigim tek program kim milyoner olmak ister ogretici hic degilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…