30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Ya o değil işte.
O da öyle düşünmüş.
Uzun yıllar kullanabileceğim bir şey olsun istemiş.
Araba alsaydın o zaman diyecektim de sustum
Ya çok düşünmeye gerek yok ki. Bir anahtarlık alırsın. Bir küpe alırsın. Bir bukette papatya aldın mı oh mis yani.

araba esprisini yapsaydın yüzünün şekli nasıl olurdu aceba benim kullanabileceğim birşey olsunda dediğin gibi bir anahtarlık olsun yeter

fazla mal göz çıkarmaz pinolim

Ne yapacağım kız galeri mi açacağım?
Ben huzurlu bir hayat istiyorum paradan önce.
Al bak adamın parası var ama yüreğimden geçenleri yapmıyor ne yapayım?

abi varyemez ve yedirmezgillerden

Ya tam olarak öyle de değil aslında.
Öyle olsa 150 km yolu gelmezdi 2 kere.
Yani sevgililer gününde de yemeğe çıktık cafeye filan gittik ama bunlar değil istediklerim.
Belki de ben ne istediğimi bilmiyorum.

Ya tam olarak öyle de değil aslında.
Öyle olsa 150 km yolu gelmezdi 2 kere.
Yani sevgililer gününde de yemeğe çıktık cafeye filan gittik ama bunlar değil istediklerim.
Belki de ben ne istediğimi bilmiyorum.
belki sorun uzaklıktır.Hani daha yakın ve daha sık görüşseniz dahamı yolunda olur herşey.

pinolicim

bu aralar ruh halim yine gelgitli, o yüzden katılamıyorum konuşmalara keyifler yerinde gibi, sevindim:)

bu arada seninki sevgililer gününde bişey almadı mı? vay öküz demek istiyorum affına sığınarak yemeğe çıkarmak marifet değil, ufak bişey alabilirdi, bu sizin ilk sevgililer gününüzdü.

ayrıca D dayanamicam konuscam takımın parasının yarısını sen neden veriyosun ki? hadi vermek istedin, onun kabul etmesini de çok yargıladım. doğumgününde hediye alırsın anlarım. ama adam alışverişe çıkmış, aldığı şeyin yarısını senin ödemene izin veriyorsa kusura bakma ben oylesine adam demem.sevgililer gününde altın bilezik alması vs bişey değiştirmez ki. bu senin de ona maddi anlamda karşılık vereceğin anlamına gelmiyor. bu çocuk bana çok maddiyatçı geldi bilmiyorum, hiç iyi şeyler hissetmedim. daha 1 aylık bir ilişki üstelik. seni sömürüyor olabilir, dikkat et.

hehe cok sagol :) Stres beni bitirdi. Dün tekrar doktora gittim sükür hersey yolunda ama o stres beni yedi, bitirdi dün saat 11 gibi kendime gelebildim. Simdide tez stressim basladi. Allahtan 2 hafta sonra Istanbula geliyorum biraz iyi gelir bana. Burda ne var ne yok, pek gecmise bakamadim.

İlişki uzmanım benim
Ben öküz didim bile.
Hem de yüzüne.
Ayıp oluyor ama didi.
Sen de öküz gibi davranma didim ben de

Hoşgeldin kuzu.
Çok geçmiş olsun bu arada.

ben hediye almamasına şaşırdım açıkçası. kesin güzel bişey alır diye düşünmüştüm. son derece ilgili ve senden vazgeçmeyen bir portre çiziyordu, bi tanecik bişey alamamış mı artılarını eksilerini hep değerlendir. gözlemlemeye devam

pinoli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…