aynen sinir bozucu, ben hediye konusunda hassasım ya ama şansıma görüştüğüm kişiler aynı hassaslıkta değildi.
düşün kapalı bir bayana kısa kollu gömlek, bir dönemin modası havuç pantalon almak neyin kafası ya
genelde neye ihtiyacı var gözlemlerim ona göre hediyelerimi seçerim, yada birşey alacaksam bu ona çok yakışacak deyip alırım.hediye almak için almak bana göre değil
ama erkekler öyle değil aldımmı aldım maksat ritüel tamamlansın
araba esprisini yapsaydın yüzünün şekli nasıl olurdu acebaYa o değil işte.
O da öyle düşünmüş.
Uzun yıllar kullanabileceğim bir şey olsun istemiş.
Araba alsaydın o zaman diyecektim de sustum
Ya çok düşünmeye gerek yok ki. Bir anahtarlık alırsın. Bir küpe alırsın. Bir bukette papatya aldın mı oh mis yani.
araba esprisini yapsaydın yüzünün şekli nasıl olurdu acebabenim kullanabileceğim birşey olsunda dediğin gibi bir anahtarlık olsun yeter
fazla mal göz çıkarmaz pinolimBenim arabam var kuzum
fazla mal göz çıkarmaz pinolim
abi varyemez ve yedirmezgillerdenNe yapacağım kız galeri mi açacağım?
Ben huzurlu bir hayat istiyorum paradan önce.
Al bak adamın parası var ama yüreğimden geçenleri yapmıyor ne yapayım?
abi varyemez ve yedirmezgillerden
belki sorun uzaklıktır.Hani daha yakın ve daha sık görüşseniz dahamı yolunda olur herşey.Ya tam olarak öyle de değil aslında.
Öyle olsa 150 km yolu gelmezdi 2 kere.
Yani sevgililer gününde de yemeğe çıktık cafeye filan gittik ama bunlar değil istediklerim.
Belki de ben ne istediğimi bilmiyorum.
pinolicim
bu aralar ruh halim yine gelgitli, o yüzden katılamıyorum konuşmalarakeyifler yerinde gibi, sevindim:)
bu arada seninki sevgililer gününde bişey almadı mı? vay öküz demek istiyorum affına sığınarakyemeğe çıkarmak marifet değil, ufak bişey alabilirdi, bu sizin ilk sevgililer gününüzdü.
ayrıca D dayanamicam konuscam takımın parasının yarısını sen neden veriyosun ki? hadi vermek istedin, onun kabul etmesini de çok yargıladım. doğumgününde hediye alırsın anlarım. ama adam alışverişe çıkmış, aldığı şeyin yarısını senin ödemene izin veriyorsa kusura bakma ben oylesine adam demem.sevgililer gününde altın bilezik alması vs bişey değiştirmez ki. bu senin de ona maddi anlamda karşılık vereceğin anlamına gelmiyor. bu çocuk bana çok maddiyatçı geldi bilmiyorum, hiç iyi şeyler hissetmedim. daha 1 aylık bir ilişki üstelik. seni sömürüyor olabilir, dikkat et.
hehe cok sagol :) Stres beni bitirdi. Dün tekrar doktora gittim sükür hersey yolunda ama o stres beni yedi, bitirdi dün saat 11 gibi kendime gelebildim. Simdide tez stressim basladi. Allahtan 2 hafta sonra Istanbula geliyorum biraz iyi gelir bana. Burda ne var ne yok, pek gecmise bakamadim.
Hoşgeldin kuzu.
Çok geçmiş olsun bu arada.
İlişki uzmanım benim
Ben öküz didim bile.
Hem de yüzüne.
Ayıp oluyor ama didi.
Sen de öküz gibi davranma didim ben de
Öküz olmayani varmi bunlarin? Yok iste topluca öküzler
Var kuzum var.
Ama biz böyle öküzler uğruna kuzu gibi adamları harcadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?