30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

Gözlemliyorum kuzum.
Valla ben de beklerdim.
Öyle hediye manyağı değilim ama hiç şık olmadı yani.
Hadi 150 km yol geldi yemeğe götürdü filan diye ses çıkarmadım ama çok bozuldum.
Ya yıllarca kullanacağım bir şey olsun istemiş çok düşündüğü için böyle olmuş bla bla.
Pinoli yer mi?
Ver o zaman arabanın anahtarını diyecektim zor tuttum kendimi

vallahi bana gelenlerin hepsinde az cok vardiydi :)

Ben papatya aşığıyım diye yakın arkadaşlarımı toplayıp papatya rüyası diye özel pasta yaprırıp getirten adam tanıdım ya.
Ama benim ökzülüğüm yüzünden evlenemedik.
Hem sevgilim bile değildi.
Şu meşhur p.. pastaneleri var ya orada özel yaptırmıştı adam.
Yaaa nerelerden nereler

pinoli yaa geçmiştekilerin ahlarınımı aldık dicemde bukadar ah şimdiye kadar çıkardı

o adamı bulamaz mısıııınn ?
Özledım felan desen olmazmıı

oys ne güzelmis ya ben sanssizmiyim neyim. Ama olmayinca olmuyor iste. Eski sevgilim beya romantikti ama oda en adice sekilde sirtimdan vurdu orasi ayri tabi. Suanki tam bir odun. Kütük hatta.

memurlukla ugrasıyorum kızlarrr
bı yandanda o adam kafamı karıstırmayı basardı :/

butun günü düşünerek gecırıyorum..

siz neler yapıyorsunuz..
sura geçtinmi ?
nasıl beklediğinden dahamı zor olacak gibi orada hayat, yada daha kolay ay çok merak ettim bana suru anlat
bütün gün düşünüyorsan ateş bacayı sarmış

oys ne güzelmis ya ben sanssizmiyim neyim. Ama olmayinca olmuyor iste. Eski sevgilim beya romantikti ama oda en adice sekilde sirtimdan vurdu orasi ayri tabi. Suanki tam bir odun. Kütük hatta.
şunların hem yakışıklı, hem romantik hem dürüst, hem esprili olan modelini bir yapamadı gitti şu analar

ooo okadarmı çektirdin mazlumlara
valla ben nekadar aldıysam bin katını etmişimdir herhalde

Erkeğin mazlumu olmaz altın kural unutma
Ezebildiğin kadar ezersen senden kıymetlisi olmaz.
Dengesiz tavırlar şart.
Bir gün iyiysen 2. gün atar yapacaksın.
Sevsen de sevdiğini belli etmeyeceksin.
Çok kaba bir tabir var ama yazamayacağım burda

Eskilere bakmıyoruz tatlım.

ben sana boşuna ilişki koçum olurmusun demedim dimebana kalsa pamıklara sar sarmala yavrucağı

Eskilere bakmıyoruz tatlım.

evlendi o zaten benden sonra hemen Anasi bana uygun görmedi.

şunların hem yakışıklı, hem romantik hem dürüst, hem esprili olan modelini bir yapamadı gitti şu analar

varsa bile bize kalmadan kapilmistir onlar bizede odunlar kalmis iste. Romantikligi gectim artik ben bir insan duygularini ifade de mi edemez be, cok sinirliyim vallahi

tatli telaslar bunlar iste.

sura geçtinmi ?
nasıl beklediğinden dahamı zor olacak gibi orada hayat, yada daha kolay ay çok merak ettim bana suru anlat

ılk atandıgımız yere degılde 6 aylık bır egıtım donemıne tabı tutulduk onun tercıhlerını ayrıca yaptık ordan da memlekt cıktı da 6 ay daha burdayım burda goreve baslama yapacagız. bence ulke karısıklıgından dolayı acık acık oraya gondermemek abes gelecegı ıcın boyle bır yol buldular..
Once sevındım bıde 6 ay baska yere gıt duzen kur zor olacaktı ılk tercıhımın gelecegını hıc dusunmemıstım memlekette kaldım dıye sevındım ama evden bıraz uzaklasmam herkes ıcın ıyı olacaktı bunu tekrar hatırlayınca uzuldum keske sevdıgım baska bır ılı yazsaydım uzun bı tatıl gıbı olurdu..

ama şimdi hem okula alışmak, hem yeni ortama alışmak birde evden ayrı kalmak daha zor olurdu.ader 6 ay daha bu adamın dizinin dibinden ayrılma diyor

sura geçtinmi ?
adam da kalkıp geldı 900 km yı Habersızce gelıp geldıkten sonra soyledı. Aslında habersızce uygun olup olmadıgımı sormadan geleyımmı demeden gelmesıne once kızıp telas yaptıysamda yanına gıdınce unuttum.

o sırada sıze yazmıstım kızgınım dıye ya konusmuyordum da pat dıye geldı işte. gelınce uzatmadım ama sonra soyledım kızgınım diye hatasını anlamıs uzulmus utanmıs soyledıklerınden fln cok ustunde durmadım da..

hala yas farkını cok buluyorum..

yanında ıyı zaman gecırıyorum kendımı kıymetlı hıssedıyorum. gezmeyı cok sevıyor keyıfle gezen ınsanlara bayılıyorum bu da oyle.
artık tek gezmekten sıkıldım senın gıbı bı prensesi buldum eslık etmenı ıstıyorum dedı
anneme de anlattım fotografa bakınca baban gıbı duruyor dedi

bende annemınde yas farkından dolayı sıcak bakmadıgını benımde yas farkını sorun ettıgımı zaten endıselerım oldugunu bu farkında endıselerımı artırdıgını soyledım.

yas farkının dezavantajı kadar da avantajları olucagını dusunuyor o. benım tek tercıhım sensın ne zaman gelırsen basıma tac olursun ben bır an önce evlenmek ısterım aılemde sabırsızlandı malum yasımdan dolayıdır o da dedı.. aılen ve sen karar vereceksın sana rahat bır hayat sunabılırım hersey agzından cıkacak ıkı kelımeye bakıyor diyor

ama ben ne ıstedıgımden emın degılım dedım ..

üzmek hıc ıstemem.. çok çok ıyı ve dusuncelı bırı.. ailesi çok özel bir aile çok hoslar..

Olmaz dıye dusununerek konusuyorum konusmanın sonunda acaba olurmu dedırtıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…