ben hediye almamasına şaşırdım açıkçası. kesin güzel bişey alır diye düşünmüştüm. son derece ilgili ve senden vazgeçmeyen bir portre çiziyordu, bi tanecik bişey alamamış mıartılarını eksilerini hep değerlendir. gözlemlemeye devam
pinoli
vallahi bana gelenlerin hepsinde az cok vardiydi :)
pinoli yaa geçmiştekilerin ahlarınımı aldık dicemde bukadar ah şimdiye kadar çıkardıBen papatya aşığıyım diye yakın arkadaşlarımı toplayıp papatya rüyası diye özel pasta yaprırıp getirten adam tanıdım ya.
Ama benim ökzülüğüm yüzünden evlenemedik.
Hem sevgilim bile değildi.
Şu meşhur p.. pastaneleri var ya orada özel yaptırmıştı adam.
Yaaa nerelerden nereler
memurlukla ugrasıyorum kızlarrr
pinoli yaa geçmiştekilerin ahlarınımı aldık dicemde bukadar ah şimdiye kadar çıkardı
Ben papatya aşığıyım diye yakın arkadaşlarımı toplayıp papatya rüyası diye özel pasta yaprırıp getirten adam tanıdım ya.
Yaaa nerelerden nereler
bı yandanda o adam kafamı karıstırmayı basardı :/
butun günü düşünerek gecırıyorum..
siz neler yapıyorsunuz..
Ben papatya aşığıyım diye yakın arkadaşlarımı toplayıp papatya rüyası diye özel pasta yaprırıp getirten adam tanıdım ya.
Yaaa nerelerden nereler
siz neler yapıyorsunuz..
sura geçtinmi ?memurlukla ugrasıyorum kızlarrr
siz neler yapıyorsunuz..
şunların hem yakışıklı, hem romantik hem dürüst, hem esprili olan modelini bir yapamadı gitti şu analaroys ne güzelmis ya ben sanssizmiyim neyim. Ama olmayinca olmuyor iste. Eski sevgilim beya romantikti ama oda en adice sekilde sirtimdan vurdu orasi ayri tabi. Suanki tam bir odun. Kütük hatta.
ooo okadarmı çektirdin mazlumlaraBen kesin aldım talyam.
Ama her aşık olana karşılık veremem ki
ooo okadarmı çektirdin mazlumlara
valla ben nekadar aldıysam bin katını etmişimdir herhalde
oys ne güzelmis ya ben sanssizmiyim neyim. Ama olmayinca olmuyor iste. Eski sevgilim beya romantikti ama oda en adice sekilde sirtimdan vurdu orasi ayri tabi. Suanki tam bir odun. Kütük hatta.
ben sana boşuna ilişki koçum olurmusun demedim dimeErkeğin mazlumu olmaz altın kural unutma
Ezebildiğin kadar ezersen senden kıymetlisi olmaz.
Dengesiz tavırlar şart.
Bir gün iyiysen 2. gün atar yapacaksın.
Sevsen de sevdiğini belli etmeyeceksin.
Çok kaba bir tabir var ama yazamayacağım burda
Eskilere bakmıyoruz tatlım.
şunların hem yakışıklı, hem romantik hem dürüst, hem esprili olan modelini bir yapamadı gitti şu analar
ben sana boşuna ilişki koçum olurmusun demedim dimebana kalsa pamıklara sar sarmala yavrucağı
Yerleştin mi?
tatli telaslar bunlar iste.
sura geçtinmi ?
nasıl beklediğinden dahamı zor olacak gibi orada hayat, yada daha kolay ay çok merak ettim bana suru anlat
bütün gün düşünüyorsan ateş bacayı sarmış
ama şimdi hem okula alışmak, hem yeni ortama alışmak birde evden ayrı kalmak daha zor olurdu.ader 6 ay daha bu adamın dizinin dibinden ayrılma diyorılk atandıgımız yere degılde 6 aylık bır egıtım donemıne tabı tutulduk onun tercıhlerını ayrıca yaptık ordan da memlekt cıktı da 6 ay daha burdayım burda goreve baslama yapacagız. bence ulke karısıklıgından dolayı acık acık oraya gondermemek abes gelecegı ıcın boyle bır yol buldular..
Once sevındım bıde 6 ay baska yere gıt duzen kur zor olacaktı ılk tercıhımın gelecegını hıc dusunmemıstım memlekette kaldım dıye sevındım ama evden bıraz uzaklasmam herkes ıcın ıyı olacaktı bunu tekrar hatırlayınca uzuldum keske sevdıgım baska bır ılı yazsaydım uzun bı tatıl gıbı olurdu..
adam da kalkıp geldı 900 km yısura geçtinmi ?
nasıl beklediğinden dahamı zor olacak gibi orada hayat, yada daha kolay ay çok merak ettim bana suru anlat
bütün gün düşünüyorsan ateş bacayı sarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?