30 lu yaşların yalnız, güzel ve bekar kadınları; bu yıl bizim yılımız olsun diyenler :)

evlendi o zaten benden sonra hemen Anasi bana uygun görmedi.
varsa bile bize kalmadan kapilmistir onlar bizede odunlar kalmis iste. Romantikligi gectim artik ben bir insan duygularini ifade de mi edemez be, cok sinirliyim vallahi
zaten varya lise üniversite o yıllarda birini buldun buldun sonrası dikiş tutmuyor

hayirlisi canim

kızlar napcam bennn
valla bende ozguven cesret bıraz daha olsa bı dagda konteynr ev koyup tek yasardım sanırım
Suan kacasım var herseyden..

kızlar napcam bennn
valla bende ozguven cesret bıraz daha olsa bı dagda konteynr ev koyup tek yasardım sanırım
Suan kacasım var herseyden..
O beyle ilgilimi?
annen baban gibi duruyor demiş ya, gerçekten öylemi yoksa anne gözüylemi yakıştıramıyor

O beyle ilgilimi?
annen baban gibi duruyor demiş ya, gerçekten öylemi yoksa anne gözüylemi yakıştıramıyor
yok beyle degıl evde cok bunalıyorum sureklı tartısmaya basladım hıc uymuyoruz.. annemı cok sevıyorum bırakmak ıstemıyorum ama bazı fıkırlerı dusuncelerı cıldırttıgı an kacıp en uzak yere saklanmak ıstıyorum..

bılmıyorum ben de onu dusunuyorum gercekten oylemı dıye.. ıkı arkadasım adamı sempatık buldu onlar oyle dusunmuyor.
benden buyuk bır arkadasım var o da tutturdu bana bıle buyuk o adam baban yasında sacmalıyorsun dıyordu annemde boyle dedı annem hayatım boyunca hoslandıgım cok cok yakısıklı buldugum ınsanları da hıııc begenmedı.. ben neyımkı bız kimiz ki begenmıyorsun ınsanları dıye cok ters dustugum olmustur. da babamı nasıl begenmıs bılmıyorum

tek mi yasamak istiyorsun orasini anlamadim bende

bunaldım.. ıc ıslerınde bagımsız dıs ıslerınde aıleye baglı olmayı ozledım.. üniversitedeki gibi :)
yurt odasında 3 4 kısı kalıp da bı basına hareket edebılmek cok guzelmııss.. hem yalnız gıbı hem yalnız degıldık..

normal bunlar canim belli bir yastan sonra zor oluyor aileyle. Bende babamla cok ters düserim.

normal bunlar canim belli bir yastan sonra zor oluyor aileyle. Bende babamla cok ters düserim.
babamı cok gorsem onnla daha cok ters dusarım galıba... hatta hep derım babam gıbı esım olsun hıc ıstemem genelde kızların oyle dusuncesı olurmus ya bende tam aksı.. annemede hep derım boyle kocam olsa kacıp gıderdım dıye .. cok sorumsuzdur benım babam annem de tam aksı hersey olsun hersey ıyı olsun endısesındedır.. ayrı ayrı vcok ıyı ınsanlar ama bırbırlerıne hıc uygun degıller bence.

anliyorum canim olgunlastikca ters düsünyoruz genelde. Ben mesela annemle tatile giderim. Babam biraz zor bir insan. Bakalim evlenmek istedigimi belirtigimde ne tepki vericek. Benimkini istemez pek. Benim annemle babam sürekli bir didisme halinde babam beya zor bir insan oldugu icin.

ya yaş ilerledikçe dahamı çok kendimizin yapabileceklerimizin farkına varıyoruz aceba.ondan bu bağımsızlık isteği arada banada oluyor..
benim babamda çok yakışıklıymış o yüzden annem bile der zamanında ben bile baban gibi birini buldum diye benim kadar olamadın diyegerçi görücü usulü ve nikah günü görmüş ama

hihi o zaman sans ama o. Banada oluyor arada. Yas illerledikce, olgunlastikca ters düsebiliyoruz. Birde aileyle yasayinca olur olmaz karismalar cok oluyor. Benimkiler cok s1k1 degiller ama bazen herseyi bilmek istiyorlar iste.

ONUN KI SANS OLMUS CANIM KENDI BULMMAMIS SANS ONU BULMUS :)

hihi o zaman sans ama o. Banada oluyor arada. Yas illerledikce, olgunlastikca ters düsebiliyoruz. Birde aileyle yasayinca olur olmaz karismalar cok oluyor. Benimkiler cok s1k1 degiller ama bazen herseyi bilmek istiyorlar iste.
bazen annem bana evlensende kurtulsam der espri olarak, ben gitmem getiririm diyorum.Sonrada oturma odası için bu odadanda güzel yatak odası olur he diye takılıyorum :)

bazen annem bana evlensende kurtulsam der espri olarak, ben gitmem getiririm diyorum.Sonrada oturma odası için bu odadanda güzel yatak odası olur he diye takılıyorum :)
Bende yapıyorum o esprıyı yaa genelde odama bısıler almak ıstedıgımde napacaksın ıdare et ev esya doldu zaten atanacaksın sonrada belkı evlılık fln olur dıyo bende evlenıp basından atabbılecegınımı sanıyosun onuda getırıp burda yasarım alalım odama onu bız kullanırız dıyorum guluyo :)

annecigin kolay kolay ayrilamaz senden. Bende genelde Evlensemde kurtulsam sizden diyorum Benimde kardesim ama der bana evlen odan bana kalsin diyor Birde tüm evde benim ceyizler oldugu icin ev rahatlarmis

annecigin kolay kolay ayrilamaz senden. Bende genelde Evlensemde kurtulsam sizden diyorum Benimde kardesim ama der bana evlen odan bana kalsin diyor Birde tüm evde benim ceyizler oldugu icin ev rahatlarmis
pamukçum benim çeyizlerin bir kısmının modası geçti evde kullanıyoz düşün artık :) abimin kızları var annem diyor size erken başladım geç evlendiniz kızlara bi çöp yapmıycam ama bir yandan patiktir matiktir örüyor torunlara

annem ben öyle deyince başlıyor boşnakça sövmeyebirde damadımı eve getircem başıma diye.annemle damadı aynı evde düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…