evlendi o zaten benden sonra hemenAnasi bana uygun görmedi.
varsa bile bize kalmadan kapilmistir onlarbizede odunlar kalmis iste. Romantikligi gectim artik ben bir insan duygularini ifade de mi edemez be, cok sinirliyim vallahi
zaten varya lise üniversite o yıllarda birini buldun buldun sonrası dikiş tutmuyor
kim evlenmiş ki :) en son kıvançla helin avşarı vardı ahahahahGünadyın talyam.
Haberleri okuyana kadar iyidim ben.
Bu ne ya yine herkesler evlenmiş.
kim evlenmiş ki :) en son kıvançla helin avşarı vardı ahahahah
ya onların o kadar çevresi varken evlenmemesi abes olurduHelin avşar bilem evlenmiş daha ne olsun?
kızlar günaydın nasılsınız
Neden pamığım ne oldu ki?
ya onların o kadar çevresi varken evlenmemesi abes olurdu
bende dün gece ne düşündüm pamuğum yatarken ayağımı pergel gibi açıyorum talya dedim şimdi evli olsan bir köşeye sıkışçan boşver kızım ne güzel aç açabildiğin kadar ayaklarınıhehe haklisin vallahi. Ben suan böyle iyiyim aslinda. Rahatimi bozasim hic yok
bende dün gece ne düşündüm pamuğum yatarken ayağımı pergel gibi açıyorum talya dedim şimdi evli olsan bir köşeye sıkışçan boşver kızım ne güzel aç açabildiğin kadar ayaklarını
evet benle yaşıt kuzenimin kızı ilkokula başlayacak..demi ama ne güzel rahat rahat oh miss. Aceleye gerek yok aslinda ama tek s1k1nti cocuk bence. Herzaman genc bir anne olmak istemisimdir bugüne kadar nasip degilmis hayirlisi...
gunaydin canim nasilsin?
Benim odun beni cok sinirlendirdi. Kiz gibi triplere girdi.
ya onların o kadar çevresi varken evlenmemesi abes olurdu
bilmemki benim şimdiye kadarki kısmetlerin çoğunu çevreden tanıdıklar bulduğundan, ne kadar çok çevre okadar çok kısmetÇevreyle alakalı olmadığını düşünüyorum talyam
bilmemki benim şimdiye kadarki kısmetlerin çoğunu çevreden tanıdıklar bulduğundan, ne kadar çok çevre okadar çok kısmet
Iğğğ en sevmediğim erkek modeli.
Küsen trip atan.
Vallaha ben baştan konuştum ; ben nefret ederim küsen trip atan erkekten hiççç de naz çekemem dedim.
Küseceği varsa da küsemiyor.
Hatta haklıyken de küsemiyor.
evet benle yaşıt kuzenimin kızı ilkokula başlayacak..geçen haftada bir tane oğlu oldu çevremdede beni evliliğe özendirebilecek en güzel evlilik onda diyebilirim onun dışındakileri gördüğümde otur oturduğun yerde diyorum ya birde kuzenler arasında eskiden beri talya ilk evlenir muhabbetleri dönüyordu hepsi gitti bir bir nazar değdirdiler bana
bazılarının tanışma hikayesi çok enteresan , ama nedense bana hiç öyle tanışmalar nasip olmadıİş de ben de onu diyorum.
Bana da çevreden buldular hep.
Bir b.a yaramadı onun için
Çünkü ben çooook daha farklı bir hayat düşünüyorum ve istiyorum.
Ama bana gelenler hep istemediğim yönde insanlar oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?