kızlar birde dün rüyamda boşandığımı görüyorum,eski sevgilim filan adliyede.Ama onla evli değilim yabancı bir beyle evliyim.Bir yandanda annem nasıl beni yabancıya verdi diyorumsonra arkadaşlarla tatile çıkma planı yapıyoruz bavullar vs hazır dışarıya çıkıyoruz kar yağıyor..Şansıma bak diyorum ilk defa plan yaptık oda kara takıldı..Enteresan bir rüyaydı
bazılarının tanışma hikayesi çok enteresan , ama nedense bana hiç öyle tanışmalar nasip olmadıne bileyim dışarıya verdiğim izlenimmi çok despot çözemedimki bende
evlenmeden boşanmayı gören talyam benim
hayir olur insAllah ben genelde nikahtan kacerken görüyorum kendimi
yok arkadaş akraba tanıştırmalarına ben artık şans veriyorumO kişiyle inan illa ki tanışacaksın ama şans işi işte, öyle arkadaş tanıştırmalarına da kötü bakmamak gerek kız bu arada ben de öyle buldum :)) Şarkısı bile var bak belki de böyle gelişti bu zamana kadar; teoman ve bülent ortaçgil'in beraber söylediği eylül akşamı
bostancı dolmuş kuyruğunda
sen başta ben en sonda
öylece beklemişizdir
sabah yedi otuz vapuruna
sen koşa koşa yetişirken
ben yürüdüğümden kaçırmışımdır
:))
Bana halaa cok abes geliyor yaayok arkadaş akraba tanıştırmalarına ben artık şans veriyorum
ben de geldim 31 :)
Kaçak gelin senihayir olur insAllah ben genelde nikahtan kacerken görüyorum kendimi
kızlaarrr ıyı aksamlarr :)
Nerelerdeesiniz :))
günaydın kızlar iyi haftalar, nasılsınız
hayırlısı olsun inşallah, ben aynı diğer kızlar aşkın doruklarında herhalde sesleri çıkmıyorkızllaaarr ben geldımmm göreve başladım :)
sizler nasılsınızzz :)
ıyıyız suan cok sukur sorun yokhayırlısı olsun inşallah, ben aynı diğer kızlar aşkın doruklarında herhalde sesleri çıkmıyornasıl gidiyor,okul öğrenciler sorun yok umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?