teşekkür ederim canımmm :))Selam kizlar nasilsiniz?ra_punzel hayirli olsun tatlim.
noldu sana pınolııı
Canım sıkılıyor.noldu sana pınolııı
neden kii ? boşluktandır umarım kotu bısı yokrtur?Canım sıkılıyor.
herkesler sus puskızlar napıyonuz bee, sesiniz soluğunuz çıkmıyo..
ben iyiyimde iyi gitmiyo yaa sıkıntılı 1,5 ay oldu son zamanlyarda sürekli tartışıyoruz. düğün konusunda bi türlü mütabakata varamıyoruzherkesler sus pussen nasılsın nasıl gidiyor ?
aman tek sorun düğün olsun :)orta yol bulunurben iyiyimde iyi gitmiyo yaa sıkıntılı 1,5 ay oldu son zamanlyarda sürekli tartışıyoruz. düğün konusunda bi türlü mütabakata varamıyoruz
bende öyle düşünüyom bakalım. sende durumlar ne alemdeaman tek sorun düğün olsun :)orta yol bulunur
zamanı gelene kadar yalnızlık en asil yoldaşım ahahahahhabende öyle düşünüyom bakalım. sende durumlar ne alemde
adım atmadın mı o çocuğazamanı gelene kadar yalnızlık en asil yoldaşım ahahahahhabende hiç bir gelişme yok
yok atmadm, ondan bekledim oda atmadı :) :)adım atmadın mı o çocuğa
bekle dedi gitti ben beklemedim o da gelmediyok atmadm, ondan bekledim oda atmadı :) :)
hahaha aynen valla :) insan 8 martta bir msj atarbekle dedi gitti ben beklemedim o da gelmedi
BEN HÜKÜMET KONAĞININ BAHÇESİNDEN ÇİÇEK YOLDURRTTUM KENDİME hadi kadınlar günümü kutla diyehahaha aynen valla :) insan 8 martta bir msj atar
Pinolim keyifsinzsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?