30 yas evlenmek için geç bir yaş mi sizce

Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)

30 yaş bayan için daha olgun düşündüğü yaş.. evlenmek için geç değil de, zaten bu zamana kadar kimseyi beğenmeyip evlenmediğinden bu yaştan sonra da beğenmiyorsun..

Kadınların en guzel yasindasin 30 hmmm guzel gec degil cnm ama anne olmak istiyorsan artık evlilik düşün derim

34 yaşındayım bekarım
Evliler bana ben onlara hevesleniyorum.
Ancak şu saatten sonra olacaksa doğru düzgün birş olsun düşüncesindeyim. Doğru düzgün insan durumu biraz sıkıntılı olduğundan değil evde kalmak eve çiviyle çakılmış oturuyorum.
Her şeyin hayrlısı ama gecikmemekte fayda var.

Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)

Çok geç sayılmaz, ama artık yaşın gelmiş, hani 35ten sonra artık seçici hal alıyor insan genelde, üzümün çöpü armudun çöpü demeye başlıyor.
Gerçi herkes evlenecek diyede bir kaide yok ama evlilik iyi bişey bence.
Hakkıda hayırlısı olsun inşallah.

30 yas kadin icin her anlamda zirve bence kadinin en guzel en alimli oldugu ayrica hormonlarinda en iyi calistigi yas evlenmenin yasi oldugunuda dusunmuyorum insanlar 60 ndan sonra evleniyor :) 30 lu yaslarda insanlar daha saglikli dusunup iyi ve dogru kararlar aliyor erken yapilan evliliklerin cogu ayrilikla sonuclaniyor genelde. Ya ayrica evlenip napicaksin bosver seviyeli beraberlik yasa :))) cocuk yapmak isterseniz evlenirsiniz :)

35 e kadar yolu var. 23 de evlendim de ne oldu. Ahhh ahhh kafama tüküreyim. Şimdi olsa gözüm eminim daha açık olurdu

Aslında zaman kadın için önemli ,doğumdan dolayı yaşlandıkça yumurtalık yaşlanıyor ve çocuk için tahamül kalmıyor , 40 sonra uykusuz kalamazdım çocuk için, acaip rahatıma düşkünüm herşey zamanında daha uygun bence

30 yasindayim 39 yasinda bi adamla tanistim.ben istiyorum ama o darbe yedigi icin cok supheci.bir laf ediyorum 50 tane yeminle inandiramiyorum.cok fazla baski var uzerimde biraksalar boyle iyim ama.surekli sorup duruyorlar.hatta herkes beni 24-25 bilir 30 yasindayim diyinve inamiuorlar coguna kimlik gostermisligim bile var :)

Bence 30 evlenmek için çok uygun bir yaş.aslında ben evlilik yaşı diye bir şey olduğunu düşünmüyorum, bence bir insan ne zaman karşısına evlenmek isteyeceği biri çıkarsa ve ne zaman kendini hazır hissederse o zaman evlenmeli.

Ben 27 yaşinda evlendim ve keşke 30 da evlenseydim diyorum.bence tam zamanı

Evlenmenin tek özendiğim yani gelinliği giymek ve onunla eğlenmek bence sonrası tırt boşver eğer esas adam çıkmadıysa karşına sakın sadece evlenmek için evlenme, çok çok aşık olmadığın sürece bekarlık sultanlık valla her gün işe gittiğinde hangi şırfıntı yaklaştı diye kıskanacağın bir koca yok (baya kıskancımdır ) eve gelince o gelmeden hangi yemeği yapsam derdin yok, koltuk kenarlarından çorap toplama derin yok, kirli donlarıyla çamaşırlarıyla uğraşma derdin yok, hele çoluk çocuğa hiç girmiyim en büyük kabusumdur mümkünse çok geç olsun, kendi hayatım ve ben başroldeyiz yani bence aşık olacağın esas adam karşına çıkmadığı sürece keyfine bak

Hayır geç değil . 20 li yaslarin en başında evlenerek 30 lu yaslarinizda bütün hayatı bitmiş en güzel yaşları heba olmuş iç sesi ile sürekli tartisan bir kadın olacaginiza (istisnalar vardir) bence en olgun en deneyimli 30 lu yaşlarda yapacağınız evlilik ardından çocuk sahibi olmanız az da olsa hayata karşı zor sureclerde ben gencligimide yaşadım bu sorunlara da göğüs gerecek olgunluğa az çok geldim diyerek kendinizi motive etmenizi sağlayacaktır .Kimse sorunsuz hayat yaşamıyor ama 20 li yaşlarda yaşananlar daha çok pismanlik getiriyor .aşk sevgi karın doyurmuyor ki .gençliği de yaşamak çalışmak gezmek kendini tanımak ne istediğini bilmek lazim . Çoğu evlilik bitiyor en temelinde de hep yasanmamisliklar var kisi daha kendisini taniyamamis kararsiz hayattan ne istedigini bilmiyor sadece asik olmjs evlenmis .30 yaşından sonra evlenen boşanan olmiyor mu elbette oluyor ama ayakları daha çok yere basıyor .

Canım hayat senin hayatın bana göre keyfin yerinde ise hiç geç değil ama çocuğum olsun istiyosan 35 é kalma derim sadece, istemiyorsan çocuk o zaman hiç bişeye takılma. Nasıl huzurlu isen öyle yaşa.
30 geç artık evlenmeliyim diyip önüne çıkanla evlenemezsin sonuçta. Nasipse çıkar karşına 6 ayda nikah masasında bulursun kendini. Hiç takılma

Öncelikle herkes evlenmek zorunda değil, evlilik de bir marifet değil.önemli olan evli yada bekar mutlu olabilmeyi becerebilmek.eşimle evlendiğimizde 14 yıldır hayatımdaydı ve evliliğe hazır hissettiğimizde ikimiz de 33 yaşındaydık.
Boş ver mahalle baskısını,bu şekilde evlenip mutsuz bir hayat süreceğine vekar mutlu takıl daha iyi.uygun şartlar oluştuğunda zaten evlenirsin.

33 yasinda 35 yasinda bekar olan arkadaslarim var.
Ustelik insanin evlenecegi insan karsisina bir anda da cikabilir.
Sekil 1-A :Ben esimle tanistim 3 ay sonra evlendim :) iyiki de evlenmisim.
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Sen baskilara bakma bekarliginin tadini cikar :)

30 da yaş mi be
Bence yasal evlilik yasi 25 e yukseltilmeli, bu konuda ciddiyim, ideal evlilik yasi da 30-40 araligi...

Artık eskisi gibi değildi 13 15 yaştan sonra kız evde kaldı derlermiş. Şimdi şartlar değişti kendini hazır hissetmek lazım tabi bir de şu var yaş ilerledikçe seçici olunuyor.bence tam zamani

25 ten sınra bız kadınlarda gec kaldım tedırgınlığı oluyor fakat bılıncli deneyımlı bırı olarak daha verımlı oluyorsunuz.. Belli bır olgunlukta bır ilişkiyi sorumluluklarını yönetmk çok daha ıyı

18ken babam 22den önce evlilik yok derdi.
20 civarı 25den önce evlilik yok demeye başladı.
25 olunca 27 sonrasi evlilik için uygun dedi.
26 olunca bi torun göremedik hala yazık bu kızın evlenmeye niyeti yok dedi..
Sen demedim mi 27 sonrası diye dedim eee ben onu senin için demedim dedi:)

Kısacası bu yaş konusu çoook kişisel bir durum. Kısmet işi. Hiç takmayın etrafı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…