• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

30 yas evlenmek için geç bir yaş mi sizce

geç mii
gayet zamanı ama geç değil:) 30-35 iyi bence

Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)
Ben 30da evlendım ama daha da gec yapa bılrıdım gıbıme gelıyor cok guzel bısey.aılende huzur olucak cunkı artık olgunsun

Anlamadigim su; gec ise evlenmeyecek misiniz? Evlilik zaten cok zor. Misal benimki. Yasla ilgisi yok.
İş çevremde ozel hayatımda insanlar evlen ne zaman evleneceksin gibi gibi sorular sıkıştırmalar bunaldim ve ben geçen sene nisan yapacakken ayrıldım acaba eksiklik mi var bende diye düşünmeye başladım dertliyim yani bu konuda o yüzden kafama çok takıyorum

25 den asagisi erken 25-35 arasida ideal bide dogru insani bulmak onemli evlencem diye uygun olmayan biriyle hayat birlestirmenin ne anlami var millet evlenmekle bozmus kafayi:)) bosverin bence hayirlisi deyin gecin ne zaman akli basinda biri cikar karsiniza ozaman degerlendirirsiniz

yahu neden geç olsun bikere geç olsa zaten o yaşta hiç dünyada evlenen olmaz önemli olan aslında erken yaşta evlenmemek çünkü insan en çok o yaşlarda yanılıyor hata yapıyor ama 30 lu yaşlarda ne istediğini bilen biri oluyorsun
birde etraf böyle evde kalmış gözüyle bakıyor ama sevmeden evlenmekten se 80 yaşında bile evlenilir

yahu neden geç olsun bikere geç olsa zaten o yaşta hiç dünyada evlenen olmaz önemli olan aslında erken yaşta evlenmemek çünkü insan en çok o yaşlarda yanılıyor hata yapıyor ama 30 lu yaşlarda ne istediğini bilen biri oluyorsun
birde etraf böyle evde kalmış gözüyle bakıyor ama sevmeden evlenmekten se 80 yaşında bile evlenilir
Evde kalmış gözüyle bakıyor etraf sorun o zaten:))

bakarsa baksın onlar o gözle bakıyor diye sevmediğin biriyle mi evleniceksin o gözle bakan etrafa seni çok istiyorlarmışta
sen beyenmiyormuşsun izlenimi vericeksin beyaz atlı prensini bekliyormuş izlenimi vericeksin

çocuk sahibi olmak konusunda kadınların zam anı bu kadar dar olmasaydı ( malesef) ben 40 yaşımdan önce evlenmezdim

Bizler büyük bir geçiş donemindeyiz. Artik bu zamanin gencleri yaygin olarak otuza doğru ve otuzdan sonra evlenmeye başladı. Bunu bilmeyen yaşlı büyüklerimiz de tabiki kendi donemlerini bildikleri icin 30lu yaslara gelip de neden hâlâ evlenmedigimizi , bizde bir sorun mu olduğunu sorgulayip duruyorlar. Bu bizim imtihanimiz. Bir 20 yil sonra o yaslilarimiz dünyadan gocup gidince genclerimiz bu tür sorunlarla bogusmayacak :) ama biz maalesef çekmek durumundayiz bu zorluğu

Bizler büyük bir geçiş donemindeyiz. Artik bu zamanin gencleri yaygin olarak otuza doğru ve otuzdan sonra evlenmeye başladı. Bunu bilmeyen yaşlı büyüklerimiz de tabiki kendi donemlerini bildikleri icin 30lu yaslara gelip de neden hâlâ evlenmedigimizi , bizde bir sorun mu olduğunu sorgulayip duruyorlar. Bu bizim imtihanimiz. Bir 20 yil sonra o yaslilarimiz dünyadan gocup gidince genclerimiz bu tür sorunlarla bogusmayacak :) ama biz maalesef çekmek durumundayiz bu zorluğu
Evet o açıdan bakmamistim ilerde biz bu yaşlarda evlenmeyi normal karsilicaz :)

bencede geç değil canım. ..
tamamen toplum baskısı. ..
çocuk için geç kalindigini düşünen çevremde insanlar var ama dusunsene kimin planlamasiyla oluyor ki herşey. ..
20 sinde evlenip çocuğu olmayanda var...
önemli olan hayat arkadaşının gönlüne göre olması gerisi hikaye. ..
Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)

Geç değil evde kaldım gibi düşünme sen ne zaman evlenirsen senin için uygun olan zaman o zamandır. Ama evlenmek niyetindeysen artık etrafına biraz bak ve o niyetteki kişileri değerlendir derim. Çünkü geç kalmaktan ziyade zaman geçtikçe yeni bir hayata ve yeni biriyle yaşamaya uyum göstermekte zorlanabilirsin. Bunun dışında bi sorun yok bence :)

29.5 yasında evlendim, birkaç ay sonra çocuk yaptım oh süper :) en ideal yaş. Hayattan ve evlilikten beklentilerimizi biliyoruz, sağlam adımlarla ilerliyoruz bu yaslarda biz kadınlar. Umarım gönlünüze göre biri çıkar karşınıza.

Back
X