- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 30da evlendım ama daha da gec yapa bılrıdım gıbıme gelıyor cok guzel bısey.aılende huzur olucak cunkı artık olgunsunMeraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)
Evlenip napican burdaki konulari okumadin mi
İş çevremde ozel hayatımda insanlar evlen ne zaman evleneceksin gibi gibi sorular sıkıştırmalar bunaldim ve ben geçen sene nisan yapacakken ayrıldım acaba eksiklik mi var bende diye düşünmeye başladım dertliyim yani bu konuda o yüzden kafama çok takıyorumAnlamadigim su; gec ise evlenmeyecek misiniz? Evlilik zaten cok zor. Misal benimki. Yasla ilgisi yok.
Evde kalmış gözüyle bakıyor etraf sorun o zaten:))yahu neden geç olsun bikere geç olsa zaten o yaşta hiç dünyada evlenen olmaz önemli olan aslında erken yaşta evlenmemek çünkü insan en çok o yaşlarda yanılıyor hata yapıyor ama 30 lu yaşlarda ne istediğini bilen biri oluyorsun
birde etraf böyle evde kalmış gözüyle bakıyor ama sevmeden evlenmekten se 80 yaşında bile evlenilir
sizin de canınızı sıkanlar var galiba...Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)
Evet o açıdan bakmamistim ilerde biz bu yaşlarda evlenmeyi normal karsilicaz :)Bizler büyük bir geçiş donemindeyiz. Artik bu zamanin gencleri yaygin olarak otuza doğru ve otuzdan sonra evlenmeye başladı. Bunu bilmeyen yaşlı büyüklerimiz de tabiki kendi donemlerini bildikleri icin 30lu yaslara gelip de neden hâlâ evlenmedigimizi , bizde bir sorun mu olduğunu sorgulayip duruyorlar. Bu bizim imtihanimiz. Bir 20 yil sonra o yaslilarimiz dünyadan gocup gidince genclerimiz bu tür sorunlarla bogusmayacak :) ama biz maalesef çekmek durumundayiz bu zorluğu
Sen de haklisin:)Evlenip napican burdaki konulari okumadin mi
Meraba üniversite mezunu is guc sahibi bir insanım 30 yasima girdim ama evli değilim çoğu arkadaşım evlendi ve üzerimde baskı var sizce geç bir yaş mi evde mi kaldım bennn:)