30 yas üstü olup bekar ya da yalniz olan var mi?

33 yaşındayım,bekarım.Bekar bekarı çeker misali asla arkadassız kalmadım.Evli arkadaslarım da var iş çevremde ama özelde onlarla pek görüşmüyorum.Yanlarında asla bekarlıgımdan utanmam,bu bekleyişte bir hayır vardır diye düşünüyorum.Sadece yalnızlık korkusu sardı 30dan sonra.Bekarlığımı sorgulayan olursa da itinayla ağzının payını veririm.Dilerim hepimizin yalnızlığı yakın zamanda son bulsun.

Yasimdan dolayi ve kimseyle taniscak bir ortamamim olmamasindan dolayi. Bir de benim yasimdakiler ya evli ya hayatinda biri oluyor

Halt etmis o genellemeler. 36 yasindayim, benden 9 yas kucuk bir adam ilgi gosteriyor bana su an. Ruyasinda benimle dans ettigini, ruya olsa bile cok guzel oldugunu yazdi birkac saat once. Eee, hani genellemeler?

Bunlara takilip kendinizi yipratmayin. Bedeninize, ruhunuza iyi bakin.

Ben de yalnizim.

Ne zaman yalnizliginizla barisik hale gelirseniz o zaman guzel bir iliskiyi cagirirsiniz bence.

Yalnizlik korkusu beni de sardi. Yirmili yaslarda hic böyle korkularim ve düsüncelerim yoktu. Mid life crisis dedikleri olsa gerek. Dilerim ki karsimiza anlasip sevebilcegimiz birileri cikar. Ne kadar cok örnek varmis meger bu sekilde.

30 yaşındayım evliyim ve yapayalnizim

Cok motive ediyorsunuz tesekkür ederim. Ben de aslinda sadece iki aydir yalnizim. Hayatimdaki insana ayrilma kararimi söyledigimde bu yastan sonra kimi bulcaksin dedi. Kendisi 40 yasinda. Kafama taktim dedigini biraz.

Cok motive ediyorsunuz tesekkür ederim. Ben de aslinda sadece iki aydir yalnizim. Hayatimdaki insana ayrilma kararimi söyledigimde bu yastan sonra kimi bulcaksin dedi. Kendisi 40 yasinda. Kafama taktim dedigini biraz.

Kendisi bu kafayla kimi bulacakmis?

Ben senelerdir yalnizim. Flortlerim oluyor ama iliskiye evrilmiyor. Kopuyor bir noktada.

Umutsuz degilim ben. Kismet bu isler. Zamana birakin.

Guzel haberlerinizi almak dilegiyle...

Kendisi bu kafayla kimi bulacakmis?

Ben senelerdir yalnizim. Flortlerim oluyor ama iliskiye evrilmiyor. Kopuyor bir noktada.

Umutsuz degilim ben. Kismet bu isler. Zamana birakin.

Guzel haberlerinizi almak dilegiyle...
Buldu herhalde ki geri dönüs yapmadi hic:) bu iste kismete ben de inaniyorum. Dogru zaman gelene kadar olmuyor

Ne demek istediginizi cok iyi anliyorum. Evliyken ben de yasamistim. Anne cok yalniz hissediyorm diye telefonda agliyordum.
Aslında size anlatmak istediğim nasip . Nasibin bizi ne zaman bulacağını bilemeyiz. Belki bir dakika sonra belki bir yıl sonra . İnşallah doğru insanı bulur ve mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…