- 20 Haziran 2020
- 50
- 44
- 3
- 38
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Ama hic olmayacakta olabilir. Bu fikre alismam lazim
[/QUOTE
neden hiç olmayacağını düşünüyorsunuz
Yalnizlik korkusu beni de sardi. Yirmili yaslarda hic böyle korkularim ve düsüncelerim yoktu. Mid life crisis dedikleri olsa gerek. Dilerim ki karsimiza anlasip sevebilcegimiz birileri cikar. Ne kadar cok örnek varmis meger bu sekilde.33 yaşındayım,bekarım.Bekar bekarı çeker misali asla arkadassız kalmadım.Evli arkadaslarım da var iş çevremde ama özelde onlarla pek görüşmüyorum.Yanlarında asla bekarlıgımdan utanmam,bu bekleyişte bir hayır vardır diye düşünüyorum.Sadece yalnızlık korkusu sardı 30dan sonra.Bekarlığımı sorgulayan olursa da itinayla ağzının payını veririm.Dilerim hepimizin yalnızlığı yakın zamanda son bulsun.
30 yaşındayım evliyim ve yapayalnizimHerkese merhaba, 33 yasindayim. Bir evlilik yaptim, daha sonra hayatima birileri girdi ama malesef yolunda gitmedi. Su an kendi icimde bir panik yasiyorum hayatima bir daha biri girmeyecek mi cocugum olmayacak mi diye. Yurtdisinda yasiyorum biraz önce bir makale okudum yurtdisinda bile erkeklerin otuzundan sonra daha cok istenir kadinlarda da tam tersi otuzundan sonra taliplerinin azaldigi yaziyordu. Erkekler 40inda bile cok genc kadin bulabiliyormus. Ben yirmili yaslardayken 40 yasindaki adamlar bana amca gibi gelirdi. Devir degisti mi. Burda 30 yasinda olup evli olmayan hayatinda bir olmayan var mi? Otuzundan sonra tekliflerin azaldigini düsünüyormusunuz? Acaba yaslandim mi, ya hayatimda kimse olmazsa korkulariyla nasil basediyorsunz?
Cok motive ediyorsunuz tesekkür ederim. Ben de aslinda sadece iki aydir yalnizim. Hayatimdaki insana ayrilma kararimi söyledigimde bu yastan sonra kimi bulcaksin dedi. Kendisi 40 yasinda. Kafama taktim dedigini biraz.Halt etmis o genellemeler. 36 yasindayim, benden 9 yas kucuk bir adam ilgi gosteriyor bana su an. Ruyasinda benimle dans ettigini, ruya olsa bile cok guzel oldugunu yazdi birkac saat once. Eee, hani genellemeler?
Bunlara takilip kendinizi yipratmayin. Bedeninize, ruhunuza iyi bakin.
Ben de yalnizim.
Ne zaman yalnizliginizla barisik hale gelirseniz o zaman guzel bir iliskiyi cagirirsiniz bence.
Mutlu olmadiginiz icin mi yalniz hissediyorsunuz?30 yaşındayım evliyim ve yapayalnizim
Eşim gerçek anlamda yanımda olamadığı için yalnızım.Mutlu olmadiginiz icin mi yalniz hissediyorsunuz?
Asiri yakisikliymis. Bilmiyorm bir 35 yas üstü erkek popülerligi varya su ara:) güya tam olgunlasmis falan oluyorlarmisBana 40 yaşında erkekler çekici gelmiyor tabi Tom Hardy hariç onun gibiyse olabili
Cok motive ediyorsunuz tesekkür ederim. Ben de aslinda sadece iki aydir yalnizim. Hayatimdaki insana ayrilma kararimi söyledigimde bu yastan sonra kimi bulcaksin dedi. Kendisi 40 yasinda. Kafama taktim dedigini biraz.
Ne demek istediginizi cok iyi anliyorum. Evliyken ben de yasamistim. Anne cok yalniz hissediyorm diye telefonda agliyordum.Eşim gerçek anlamda yanımda olamadığı için yalnızım.
Buldu herhalde ki geri dönüs yapmadi hic:) bu iste kismete ben de inaniyorum. Dogru zaman gelene kadar olmuyorKendisi bu kafayla kimi bulacakmis?
Ben senelerdir yalnizim. Flortlerim oluyor ama iliskiye evrilmiyor. Kopuyor bir noktada.
Umutsuz degilim ben. Kismet bu isler. Zamana birakin.
Guzel haberlerinizi almak dilegiyle...
Tam destek benden33 yasindayim daha once evlenmedim sirf ibreti alem icin kucuk biriyle evlenip konu acasim var
Aslında size anlatmak istediğim nasip . Nasibin bizi ne zaman bulacağını bilemeyiz. Belki bir dakika sonra belki bir yıl sonra . İnşallah doğru insanı bulur ve mutlu olursunuzNe demek istediginizi cok iyi anliyorum. Evliyken ben de yasamistim. Anne cok yalniz hissediyorm diye telefonda agliyordum.
Buldu herhalde ki geri dönüs yapmadi hic:) bu iste kismete ben de inaniyorum. Dogru zaman gelene kadar olmuyor
Iyiym tesekkürler siz?:)Ve aleykum selam kardesim nasilsin iyi misin?
Evet sabir sadece sabir..O zaman sabirla bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?