- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Türk mü?Cok motive ediyorsunuz tesekkür ederim. Ben de aslinda sadece iki aydir yalnizim. Hayatimdaki insana ayrilma kararimi söyledigimde bu yastan sonra kimi bulcaksin dedi. Kendisi 40 yasinda. Kafama taktim dedigini biraz.
Senle bittikten sonra hayatimda kimin olcagi seni ilgilendirmez dedim bende. O hep sey derdi hayatina birini almak kolay ama elde tutmak zor.Demedin mi "lütfen sen kendi probleminle ilgilen " diye! Evliligin gerçekleşip gerçekleşmemesinde erkek belirleyicidir tamam kabul ..ama ilişkiye baslanmasinda kadin seçendir .
Hayir Türk degil ama kafa ayni calisiyor demek ki.Türk mü?
Senin ex o kadar saygısız ki yolda görsem ninja yıldızı fırlatirim suratına.Cok motive ediyorsunuz tesekkür ederim. Ben de aslinda sadece iki aydir yalnizim. Hayatimdaki insana ayrilma kararimi söyledigimde bu yastan sonra kimi bulcaksin dedi. Kendisi 40 yasinda. Kafama taktim dedigini biraz.
Ha yok öyle demek istemedim. Diyorum ki çocuğum olsun diye yanlış kişiyle evlilik yapmayın. Çocuk meselesi önemliEvlilik sart degil zaten yurtdisinda yasiyorum da ailem beni reddeder evlenmeden cocuk yapsam:)
O yüzden bitirdim zaten asiri saygisini kaybetmisti. Hele birde ayrilirken en cirkef kelimeler. Belkide iliskilere inancimi yitirdim bir daha olmaz diye düsünmemin sebebi bu olabilirSenin ex o kadar saygısız ki yolda görsem ninja yıldızı fırlatirim suratına.
Yuzlerini ayrılırken gosteriyorlar.Birde bu herifi evlilikte düşün abov.Vallahi çekilmez.Bir şeylere inancımı yitirdigim vakitlerde hep güzel şeyler olur.Sende de öyle olur umarim:))) Sen boğa kizisin kendine gel.O yüzden bitirdim zaten asiri saygisini kaybetmisti. Hele birde ayrilirken en cirkef kelimeler. Belkide iliskilere inancimi yitirdim bir daha olmaz diye düsünmemin sebebi bu olabilir
Bende tam olarak swnin gibiyim ama korku falan degilde yalnızlık çekilmez dert benceHer gün benzer konular açılıyor ve hepsine tuzumu da alıp koşa koşa geliyorum nedenseHadi size beterin beterini örnek vereyim belki daha iyi hissedersiniz.32 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı.Rekorum nasıl ama
Ve hayır üzülmüyorum ,korkmuyorum da.Hayırlısıysa olsun diyorum sadece.Bu yaşa kadar ite kaka gelmişim,bu yaştan snra evlenceksem de aşk evliliği yapmak isterim.Geçen yaşım bana bişi ifade etmiyor.Ama sorun korkuysa bak işsizken acayip bi korku vardı bende geleceğe karşı.Atandığımdan beri asayiş berkemal şükür
Her gün benzer konular açılıyor ve hepsine tuzumu da alıp koşa koşa geliyorum nedenseHadi size beterin beterini örnek vereyim belki daha iyi hissedersiniz.32 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı.Rekorum nasıl ama
Ve hayır üzülmüyorum ,korkmuyorum da.Hayırlısıysa olsun diyorum sadece.Bu yaşa kadar ite kaka gelmişim,bu yaştan snra evlenceksem de aşk evliliği yapmak isterim.Geçen yaşım bana bişi ifade etmiyor.Ama sorun korkuysa bak işsizken acayip bi korku vardı bende geleceğe karşı.Atandığımdan beri asayiş berkemal şükür
Çok şükürler olsun ki çok mutluyum.Insallah mutlusunuzdur. Nasil tanistiniz peki? Karsima kimse cikmiyor bu aralar.
24 yaşındayım ama Tom Hardy diyince aman nolcak yaş farkı varsa var, hem erkekler geç olgunlaşıyor kafasına giriyorum normal mi eheheh. 25 lik gençler onun ancak getir götürünü yapar.Bana 40 yaşında erkekler çekici gelmiyor tabi Tom Hardy hariç onun gibiyse olabili
O istisna zaten bizim türk erkrkleri genelde bakimsiz ter kokuyorlar dışarda görüyorum kızarmış şekilde geziyorlar buda egzersiz yapmadiklsrinin kanıtı ama sorsan herkes peşinde24 yaşındayım ama Tom Hardy diyince aman nolcak yaş farkı varsa var, hem erkekler geç olgunlaşıyor kafasına giriyorum normal mi eheheh. 25 lik gençler onun ancak getir götürünü yapar.
Insallah bende de öyle olur cok tesekkür ederim. Burcu mu nerden biliyorsunz?:)Yuzlerini ayrılırken gosteriyorlar.Birde bu herifi evlilikte düşün abov.Vallahi çekilmez.Bir şeylere inancımı yitirdigim vakitlerde hep güzel şeyler olur.Sende de öyle olur umarim:))) Sen boğa kizisin kendine gel.Bu sefer kirmadim pot demi :)
Benim ex Türk degildi. Cok temizdi ama spor yapmiyordu göbegi vardi saclari beyazdi boyu 169 falan ama egosu tavandiO istisna zaten bizim türk erkrkleri genelde bakimsiz ter kokuyorlar dışarda görüyorum kızarmış şekilde geziyorlar buda egzersiz yapmadiklsrinin kanıtı ama sorsan herkes peşinde
İşte tipik anlattigim tıp bacak kadar boyu var türlü türlü huyu varBenim ex Türk degildi. Cok temizdi ama spor yapmiyordu göbegi vardi saclari beyazdi boyu 169 falan ama egosu tavandi
Bu arada Tom Hardynin sevgilisi 38 yasindaymis arada sadece 4 yas fark var. Adam istese her durumda 20lik citir bulur ama demekki bu isler yasla alakali degilmis gercektenİşte tipik anlattigim tıp bacak kadar boyu var türlü türlü huyu var
Evet karakterle alakalı ve adam dogru olanı yapmış keko gibi davranmamisBu arada Tom Hardynin sevgilisi 38 yasindaymis arada sadece 4 yas fark var. Adam istese her durumda 20lik citir bulur ama demekki bu isler yasla alakali degilmis gercekten
Ben kendimi bi denize atayim o zaman.29 yasinda bosandim.su an 40 yasimdayim ve yalnizim.ve 11 yildir adam gibi birine rastlayamadim.hep üzüntü hep sıkıntı..11 yıl boylece gecti gitti.33 yasinda bu ne panik?bu isler kismet.olmayinca olmuyor.Herkese merhaba, 33 yasindayim. Bir evlilik yaptim, daha sonra hayatima birileri girdi ama malesef yolunda gitmedi. Su an kendi icimde bir panik yasiyorum hayatima bir daha biri girmeyecek mi cocugum olmayacak mi diye. Yurtdisinda yasiyorum biraz önce bir makale okudum yurtdisinda bile erkeklerin otuzundan sonra daha cok istenir kadinlarda da tam tersi otuzundan sonra taliplerinin azaldigi yaziyordu. Erkekler 40inda bile cok genc kadin bulabiliyormus. Ben yirmili yaslardayken 40 yasindaki adamlar bana amca gibi gelirdi. Devir degisti mi. Burda 30 yasinda olup evli olmayan hayatinda bir olmayan var mi? Otuzundan sonra tekliflerin azaldigini düsünüyormusunuz? Acaba yaslandim mi, ya hayatimda kimse olmazsa korkulariyla nasil basediyorsunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?