30 yas üstü olup bekar ya da yalniz olan var mi?

Asiri yakisikliymis. Bilmiyorm bir 35 yas üstü erkek popülerligi varya su ara:) güya tam olgunlasmis falan oluyorlarmis
Yok ya o olgun duruş ben sevmiyorum baby face tercihim birde bende cocuksuyum ağır abileree gelemem tüy yumağı göbekli erkekler kız beğenmez olmuş peeeehh yanına gelir ağır ter sigara kokar kızlara laf eder

Tekrar evlenmeyi düsünürmüsünüz? Ben bir de yasimdan dolayi cocugum olmazsa diye cok korkuyorm. Arkadaslarimin cocuklarini seviyorum özeniyorum.
Düşünmüyorum. Sevgilim olur, evime gelir Yaşarız beraber vs ama evlilik bilmiyorum istemiyorum artık.
32 geç bir yaş değil ki anne olmak için, çocuk için evlilik yapmazdım ben olsam

Düşünmüyorum. Sevgilim olur, evime gelir Yaşarız beraber vs ama evlilik bilmiyorum istemiyorum artık.
32 geç bir yaş değil ki anne olmak için, çocuk için evlilik yapmazdım ben olsam
Evlilik sart degil zaten yurtdisinda yasiyorum da ailem beni reddeder evlenmeden cocuk yapsam:)

Dedigim insan göbekli ve saclari da beyazlamis hep ama genc kizlar böyle seviyor diyor bana:) kiskandirmak icin olabilir tabi
O kizlar boyle tiplerin parasi var saniyor cunku , inanilmaz ama gercek bu , maalesef para icin yasli adamlarla beraber olan cok kiz var
Bizim boyle komik bi hikayemiz var , annemle babam 43 yillik evliler hala da ilk günkü gibi asiklar birbirlerine
Elele dolasirlar , surekli gezerler
Daimi musterisi olduklari bir magaza vardi , surekli ordan alisveris yaparlar
Birgun benim de bir iki ihtiyacim vardi beraber gittik o magazaya
Bu arada babam da 60 yasinda bembeyaz sacli , sakalli hos bir adam
Neyse dolasiyoruz iceride , magazada calisan kiz babamin pesinden ayrılmıyor , ama ne dolanmak , babam neye elini uzatsa hemen atliyor anlatiyor biseyler , isterseniz evinize getiriyim dedi , ben orda annemi cektim kenara noluyor be dedim
Annem de dedi sorma , deli midir nedir ne zaman gelsek yapisiyor babana e dedim niye mudahale etmiyorsun , kizim senden bile kucuk bi kiz ne diyim simdi ben buna dedi
Ben dayanamadim gittim koluna girdim babamin kiza da en kotu bakisimi attim kabul ediyorum cok sacma bir hareketti
Ama kizin tek derdi babamin parasi olmasihdi bence yoksa karisiyla gelen musteriye bi insan niye asilir
Buyuk ihtimal ben gencim , nasil olsa beni ister diye dusunmesiydi ki bence mide bulandirici
Neyse magaza da kapandi bi sure sonra zaten

Be nce insan 30dan sonra evlenmeli.
Ben ikinci evliliğimi 35 yaşında yaptim. Kesinlikle en doğru zamandı

Var öyle tipler evet cok iyi yapmissin:) Babamin calistigi yerde de vardi bir tane. Annem ayar cektide konu kapandi:) sanki kara kas kara gözüne mi gelcek bu saatten sonra biraz parasini yer birakir.

Cok motive ediyorsunuz tesekkür ederim. Ben de aslinda sadece iki aydir yalnizim. Hayatimdaki insana ayrilma kararimi söyledigimde bu yastan sonra kimi bulcaksin dedi. Kendisi 40 yasinda. Kafama taktim dedigini biraz.
Demedin mi "lütfen sen kendi probleminle ilgilen " diye! Evliligin gerçekleşip gerçekleşmemesinde erkek belirleyicidir tamam kabul ..ama ilişkiye baslanmasinda kadin seçendir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…