- Konu Sahibi melankolik_24
-
Yok ya o olgun duruş ben sevmiyorum baby face tercihim birde bende cocuksuyum ağır abileree gelemem tüy yumağı göbekli erkekler kız beğenmez olmuş peeeehh yanına gelir ağır ter sigara kokar kızlara laf ederAsiri yakisikliymis. Bilmiyorm bir 35 yas üstü erkek popülerligi varya su ara:) güya tam olgunlasmis falan oluyorlarmis
Düşünmüyorum. Sevgilim olur, evime gelir Yaşarız beraber vs ama evlilik bilmiyorum istemiyorum artık.Tekrar evlenmeyi düsünürmüsünüz? Ben bir de yasimdan dolayi cocugum olmazsa diye cok korkuyorm. Arkadaslarimin cocuklarini seviyorum özeniyorum.
Aynen öyle erkekler de özgüven beni bitiriyor zaten:)Yok ya o olgun duruş ben sevmiyorum baby face tercihim birde bende cocuksuyum ağır abileree gelemem tüy yumağı göbekli erkekler kız beğenmez olmuş peeeehh
Evlilik sart degil zaten yurtdisinda yasiyorum da ailem beni reddeder evlenmeden cocuk yapsam:)Düşünmüyorum. Sevgilim olur, evime gelir Yaşarız beraber vs ama evlilik bilmiyorum istemiyorum artık.
32 geç bir yaş değil ki anne olmak için, çocuk için evlilik yapmazdım ben olsam
40indan sonra gotu göbeği salar saç desen sayılacak kadar kızlara laf ederAynen öyle erkekler de özgüven beni bitiriyor zaten:)
Hayatinizdan memnun musunuz? Yoksa tekrar evlenmeyi düsünürmüsünüz?33.5 yaşında bekar bir anneyim
Özguven olmadigindandir saskinligin sanki birileri hava basiyor bunlara ki cocuklugundan basliyor benceAynen öyle erkekler de özgüven beni bitiriyor zaten:)
Dedigim insan göbekli ve saclari da beyazlamis hep ama genc kizlar böyle seviyor diyor bana:) kiskandirmak icin olabilir tabi40indan sonra gotu göbeği salar saç desen sayılacak kadar kızlara laf eder
Böyle özgür ve rahatım dırdır yok kıskançlık yok hesap yok aile derdi yok oh mis bir ilişki bile bana külfet geliyor artık istemem şuandaHayatinizdan memnun musunuz? Yoksa tekrar evlenmeyi düsünürmüsünüz?
En fazla 45 yasinda biter diyorum havasi o zamanda yalniz kalsinda görsün.Özguven olmadigindandir saskinligin sanki birileri hava basiyor bunlara ki cocuklugundan basliyor bence
Kulahima anlat deseydin garip tesellisi isteDedigim insan göbekli ve saclari da beyazlamis hep ama genc kizlar böyle seviyor diyor bana:) kiskandirmak icin olabilir tabi
Zügürt tesellisi:) cok parasi olsa zengin olsa belki bir nebzeKulahima anlat deseydin garip tesellisi iste
O kizlar boyle tiplerin parasi var saniyor cunku , inanilmaz ama gercek bu , maalesef para icin yasli adamlarla beraber olan cok kiz varDedigim insan göbekli ve saclari da beyazlamis hep ama genc kizlar böyle seviyor diyor bana:) kiskandirmak icin olabilir tabi
Be nce insan 30dan sonra evlenmeli.Herkese merhaba, 33 yasindayim. Bir evlilik yaptim, daha sonra hayatima birileri girdi ama malesef yolunda gitmedi. Su an kendi icimde bir panik yasiyorum hayatima bir daha biri girmeyecek mi cocugum olmayacak mi diye. Yurtdisinda yasiyorum biraz önce bir makale okudum yurtdisinda bile erkeklerin otuzundan sonra daha cok istenir kadinlarda da tam tersi otuzundan sonra taliplerinin azaldigi yaziyordu. Erkekler 40inda bile cok genc kadin bulabiliyormus. Ben yirmili yaslardayken 40 yasindaki adamlar bana amca gibi gelirdi. Devir degisti mi. Burda 30 yasinda olup evli olmayan hayatinda bir olmayan var mi? Otuzundan sonra tekliflerin azaldigini düsünüyormusunuz? Acaba yaslandim mi, ya hayatimda kimse olmazsa korkulariyla nasil basediyorsunz?
Var öyle tipler evet cok iyi yapmissin:) Babamin calistigi yerde de vardi bir tane. Annem ayar cektide konu kapandi:) sanki kara kas kara gözüne mi gelcek bu saatten sonra biraz parasini yer birakir.O kizlar boyle tiplerin parasi var saniyor cunku , inanilmaz ama gercek bu , maalesef para icin yasli adamlarla beraber olan cok kiz var
Bizim boyle komik bi hikayemiz var , annemle babam 43 yillik evliler hala da ilk günkü gibi asiklar birbirlerine
Elele dolasirlar , surekli gezerler
Daimi musterisi olduklari bir magaza vardi , surekli ordan alisveris yaparlar
Birgun benim de bir iki ihtiyacim vardi beraber gittik o magazaya
Bu arada babam da 60 yasinda bembeyaz sacli , sakalli hos bir adam
Neyse dolasiyoruz iceride , magazada calisan kiz babamin pesinden ayrılmıyor , ama ne dolanmak , babam neye elini uzatsa hemen atliyor anlatiyor biseyler , isterseniz evinize getiriyim dedi , ben orda annemi cektim kenara noluyor be dedim
Annem de dedi sorma , deli midir nedir ne zaman gelsek yapisiyor babanae dedim niye mudahale etmiyorsun , kizim senden bile kucuk bi kiz ne diyim simdi ben buna dedi
Ben dayanamadim gittim koluna girdim babamin kiza da en kotu bakisimi attimkabul ediyorum cok sacma bir hareketti
Ama kizin tek derdi babamin parasi olmasihdi bence yoksa karisiyla gelen musteriye bi insan niye asilir
Buyuk ihtimal ben gencim , nasil olsa beni ister diye dusunmesiydi ki bence mide bulandirici
Neyse magaza da kapandi bi sure sonra zaten
Insallah mutlusunuzdur. Nasil tanistiniz peki? Karsima kimse cikmiyor bu aralar.Be nce insan 30dan sonra evlenmeli.
Ben ikinci evliliğimi 35 yaşında yaptim. Kesinlikle en doğru zamandı
Bencede öyle ama o amcalar öyle düsünmüyor. Kucak acsak hepsi koscak saniyorlar:)33 yaşındayım, bekarım ve evlenmeyi düşünmüyorum.
Düşünürsem de çıtır isterim, n’apiim 40’lık amcaları.
Demedin mi "lütfen sen kendi probleminle ilgilen " diye! Evliligin gerçekleşip gerçekleşmemesinde erkek belirleyicidir tamam kabul ..ama ilişkiye baslanmasinda kadin seçendir .Cok motive ediyorsunuz tesekkür ederim. Ben de aslinda sadece iki aydir yalnizim. Hayatimdaki insana ayrilma kararimi söyledigimde bu yastan sonra kimi bulcaksin dedi. Kendisi 40 yasinda. Kafama taktim dedigini biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?