- Konu Sahibi melankolik_24
-
Hay maşallah:) nasıl birisi bu arkadaşınız çok merak ettim, bu işin sırrı ne, kendi kendiyle çok mu mutlu mesela veya çok mu işveli cilveli bir kadın48 yasindayim. En yaşliniz benim. Bekar bir anneyim. 40 li yaslar en sevdigim yaslarim. Insanin en olgun dusundugu yaşı. Evlilikten umidini kesenler icin yazayim. Iki cocugu olan 40 li yaslarda bosanmis bir arkadasim var. Ben artik sevgililerini takip edemiyorum. Her aradigimda bu hangisiydi diye karistirir oldum. Adamlarin hepsi evlenmeye can atarken bu arkadasim kizim universiteyi kazansin falan diyor. Bazen de ozgurluge oyle alistim ki evlenmeyi dusunmuyorum diyor. Yani kismet hersey.
Ben pek bosandiktan sonra etrafima bakamadim travmalarimdan. Tam kendime geldigimde de ozgurum simdi bir adami cekmeye ne gerek var dedim. Kismete inaniyorum. Yaş ile ilgisi yok bu isin. Bu arada universiteden bir arkadasim da gecen sene evlendi, benimle yasit bu arada. Umitsizlige kapilmayin diye anlattim.
Konuyu kendim açmışım gibi hissettim. Ben buradayımHerkese merhaba, 33 yasindayim. Bir evlilik yaptim, daha sonra hayatima birileri girdi ama malesef yolunda gitmedi. Su an kendi icimde bir panik yasiyorum hayatima bir daha biri girmeyecek mi cocugum olmayacak mi diye. Yurtdisinda yasiyorum biraz önce bir makale okudum yurtdisinda bile erkeklerin otuzundan sonra daha cok istenir kadinlarda da tam tersi otuzundan sonra taliplerinin azaldigi yaziyordu. Erkekler 40inda bile cok genc kadin bulabiliyormus. Ben yirmili yaslardayken 40 yasindaki adamlar bana amca gibi gelirdi. Devir degisti mi. Burda 30 yasinda olup evli olmayan hayatinda bir olmayan var mi? Otuzundan sonra tekliflerin azaldigini düsünüyormusunuz? Acaba yaslandim mi, ya hayatimda kimse olmazsa korkulariyla nasil basediyorsunz?
36 yaşındayım hiç evlenmedim. 40 ından sonra talep artan erkekler maddi durumu gerçek anlamda iyi olanlar. Evet bende 20 li yaşlarımda 40 lı yaşlarda birine o gözle bakamadım. Ama bakanlar vardı her zaman var. Onlar da kötü insanlar değil, sadece biz biraz daha çocuksu kalmışız o yaşlarda. Ama dediğim gibi 25 yaşında bir kız da 40 ı aşmış bir erkeğin kaşına gözüne gitmez, ona sunduğu hayat birazda o erkeği çekici kılar diye düşünüyorum.Herkese merhaba, 33 yasindayim. Bir evlilik yaptim, daha sonra hayatima birileri girdi ama malesef yolunda gitmedi. Su an kendi icimde bir panik yasiyorum hayatima bir daha biri girmeyecek mi cocugum olmayacak mi diye. Yurtdisinda yasiyorum biraz önce bir makale okudum yurtdisinda bile erkeklerin otuzundan sonra daha cok istenir kadinlarda da tam tersi otuzundan sonra taliplerinin azaldigi yaziyordu. Erkekler 40inda bile cok genc kadin bulabiliyormus. Ben yirmili yaslardayken 40 yasindaki adamlar bana amca gibi gelirdi. Devir degisti mi. Burda 30 yasinda olup evli olmayan hayatinda bir olmayan var mi? Otuzundan sonra tekliflerin azaldigini düsünüyormusunuz? Acaba yaslandim mi, ya hayatimda kimse olmazsa korkulariyla nasil basediyorsunz?
Benim yasadigim ülkedede cok yalniz ve bekar insan var ama ben bu ara algida secicilikten sadece evli cocuklu ya da yaninda sevgilisi olanlari görüyorum. Cok canim skliyor bir tek ben yalnizim diye. Herkes bana bakiyor gibi geliyor evden gerekmedikce cikmiyorm36 yaşındayım hiç evlenmedim. 40 ından sonra talep artan erkekler maddi durumu gerçek anlamda iyi olanlar. Evet bende 20 li yaşlarımda 40 lı yaşlarda birine o gözle bakamadım. Ama bakanlar vardı her zaman var. Onlar da kötü insanlar değil, sadece biz biraz daha çocuksu kalmışız o yaşlarda. Ama dediğim gibi 25 yaşında bir kız da 40 ı aşmış bir erkeğin kaşına gözüne gitmez, ona sunduğu hayat birazda o erkeği çekici kılar diye düşünüyorum.
Bizim yaşımızda çok bekar ve yalnız insan var. Hiç kafana takma sen hayattan tek başına bile keyif almasını bil bu yeter, isteyen eşlik eder zaten.
Yabanci ülkedeyim su an calismiyorum bir genisletebilsem arkadas cevremi. Su an kimseyle taniscak ortamim yok ki.arkadaş çevrenizi genişletin böylece onlar sayesinde tanışabilirsiniz birileriyle. internetten de olur ama insan internete herzaman güvenilmiyor. şu da var ben çok severek evlendim hala çok seviyorum buna rağmen rutine biniyor evlenincede çocuk yapınca da rutine biniyor birşeyler ve şunu unutmayın kötü evliliktense bekarlık daha iyidir.yaş konusu ise doğru kadınların yaşı özellikle bizim gibi toplumlarda dezavantaj olabiliyor eşimin arkadaşları 32 33 yaşlarındalar 25lik sevgili peşindeler.
Evet yazinda cok büyük etkisi var herkes civil civil geziyor disarsa iki ay öncesine kadar hayatimda biri vardi ama ben bitirdim simdi pismanlik duyuyorumSiz çok panik yapmışsınız ama
Yaz da geldi hormonlar coştu ya o yüzden
her insanın bir kısmeti bir beğeneni oluyor mutlaka.
Ama düşünceler ister istemez ruh haline yansıyor.
Mesela panik ve karamsar duruyorsanız insanlarla enerjiniz tutmuyor olabilir.
Faal olun
Klüplere kurslara vs katılın.
Kitap cafede zaman geçirin.
Gümümüzde Artık 30 çok genç bir yaş.
Hatta 40 bile genç.
O 30 yasa yolun yarısı diyen kesim 40 yasında emekli olmuş kesim.
Halbuki bugünkü emeklilik yaşı 65
anladım iş için herhalde.internete güvenebilirseniz internetten yazışın derim o zaman yada aile aracılığıyla görücü usulü olabilir.Yabanci ülkedeyim su an calismiyorum bir genisletebilsem arkadas cevremi. Su an kimseyle taniscak ortamim yok ki.
Ben de cok merak ettim, su arkadasinizi biraz tarif etseniz sizce isin sirri ne?Hay maşallah:) nasıl birisi bu arkadaşınız çok merak ettim, bu işin sırrı ne, kendi kendiyle çok mu mutlu mesela veya çok mu işveli cilveli bir kadın
Benim ailem Türkiyede o sekilde olmaz görücü usulüyle. Internet iyi bir alternatif evet ama korkuyorm hayal kirikligina ugramaktan.anladım iş için herhalde.internete güvenebilirseniz internetten yazışın derim o zaman yada aile aracılığıyla görücü usulü olabilir.
Bak bir arkadasım 27 yasında iken biriyle evlilik kararı verdi 5 senelik ilişkisini yeni bitirmişti ilk gördüğü kişiyle evlendi , 1 hafta kadar kısa bi süre içinde boşandılar.Evet yazinda cok büyük etkisi var herkes civil civil geziyor disarsa iki ay öncesine kadar hayatimda biri vardi ama ben bitirdim simdi pismanlik duyuyorumGörüntüm ve enerjim 33 gibi degil daha genc zaten ama gel görki yine de bunalimdayim zaman hizli geciyor aleyhime isliyormus gibi hissediyorum partner ve cocuk acisindan
Benim ailem Türkiyede o sekilde olmaz görücü usulüyle. Internet iyi bir alternatif evet ama korkuyorm hayal kirikligina ugramaktan.
Normal biri. Isvesi cilvesini bilmiyorum. Benim yanimda yapmiyor, erkeklere yapiyorsa bilmiyorum.Hay maşallah:) nasıl birisi bu arkadaşınız çok merak ettim, bu işin sırrı ne, kendi kendiyle çok mu mutlu mesela veya çok mu işveli cilveli bir kadın
Demekki bir aurasi var kadinin.Normal biri. Isvesi cilvesini bilmiyorum. Benim yanimda yapmiyor, erkeklere yapiyorsa bilmiyorum.
Kısmetsiz olmak beni çok üzüyor böyle kısmetli insanlari duydukça asla kıskançlık olarak söylemiyorum insan daha bir heves ediyor işte .Hey allahım ya eski eşinizde yani ben tüm samimiyetimle söylüyorumki bu sitede kendimle birlikte sizin de çok mutlu olmanızı istediğim üyelerden birisiniz inşallah karşınıza sizinde çok sevip sevileceğiniz biri çıkarda o eski eşte çatlasınUzulme ya. Dogru zaman dogru ortam degildir belki de. Ben de cok kismetli degilim. Eski esim dalga gecmisti hatta bir gun seni almasaydim evde kalmistin diye...Allah degerinizi bilecek, yaninizda olmays can atacak bir kismetle karsilastirsin. Yoksa evlenmek marifet degil can dostunuz olmadiktan sonra.
Tesekkur ederim. Cok mutlu olmanizi dilerim.Kısmetsiz olmak beni çok üzüyor böyle kısmetli insanlari duydukça asla kıskançlık olarak söylemiyorum insan daha bir heves ediyor işte .Hey allahım ya eski eşinizde yani ben tüm samimiyetimle söylüyorumki bu sitede kendimle birlikte sizin de çok mutlu olmanızı istediğim üyelerden birisiniz inşallah karşınıza sizinde çok sevip sevileceğiniz biri çıkarda o eski eşte çatlasın
31 yaşında bekar biri olarak selam ederimHerkese merhaba, 33 yasindayim. Bir evlilik yaptim, daha sonra hayatima birileri girdi ama malesef yolunda gitmedi. Su an kendi icimde bir panik yasiyorum hayatima bir daha biri girmeyecek mi cocugum olmayacak mi diye. Yurtdisinda yasiyorum biraz önce bir makale okudum yurtdisinda bile erkeklerin otuzundan sonra daha cok istenir kadinlarda da tam tersi otuzundan sonra taliplerinin azaldigi yaziyordu. Erkekler 40inda bile cok genc kadin bulabiliyormus. Ben yirmili yaslardayken 40 yasindaki adamlar bana amca gibi gelirdi. Devir degisti mi. Burda 30 yasinda olup evli olmayan hayatinda bir olmayan var mi? Otuzundan sonra tekliflerin azaldigini düsünüyormusunuz? Acaba yaslandim mi, ya hayatimda kimse olmazsa korkulariyla nasil basediyorsunz?
Ben varım valla nasıl mutluyum şuan kelimelere dökemem tatile cıktım önümde içkim sana yazıyorum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?