30 yas üstü olup bekar ya da yalniz olan var mi?

Hay maşallah:) nasıl birisi bu arkadaşınız çok merak ettim, bu işin sırrı ne, kendi kendiyle çok mu mutlu mesela veya çok mu işveli cilveli bir kadın

Konuyu kendim açmışım gibi hissettim. Ben buradayım

Ama kötü birisi hayatımıza girmektense girmesin daha iyi. Düz mantık.

Siz çok panik yapmışsınız ama
Yaz da geldi hormonlar coştu ya o yüzden
her insanın bir kısmeti bir beğeneni oluyor mutlaka.
Ama düşünceler ister istemez ruh haline yansıyor.
Mesela panik ve karamsar duruyorsanız insanlarla enerjiniz tutmuyor olabilir.
Faal olun
Klüplere kurslara vs katılın.
Kitap cafede zaman geçirin.
Gümümüzde Artık 30 çok genç bir yaş.
Hatta 40 bile genç.
O 30 yasa yolun yarısı diyen kesim 40 yasında emekli olmuş kesim.
Halbuki bugünkü emeklilik yaşı 65

arkadaş çevrenizi genişletin böylece onlar sayesinde tanışabilirsiniz birileriyle. internetten de olur ama insan internete herzaman güvenilmiyor. şu da var ben çok severek evlendim hala çok seviyorum buna rağmen rutine biniyor evlenincede çocuk yapınca da rutine biniyor birşeyler ve şunu unutmayın kötü evliliktense bekarlık daha iyidir.yaş konusu ise doğru kadınların yaşı özellikle bizim gibi toplumlarda dezavantaj olabiliyor eşimin arkadaşları 32 33 yaşlarındalar 25lik sevgili peşindeler.

36 yaşındayım hiç evlenmedim. 40 ından sonra talep artan erkekler maddi durumu gerçek anlamda iyi olanlar. Evet bende 20 li yaşlarımda 40 lı yaşlarda birine o gözle bakamadım. Ama bakanlar vardı her zaman var. Onlar da kötü insanlar değil, sadece biz biraz daha çocuksu kalmışız o yaşlarda. Ama dediğim gibi 25 yaşında bir kız da 40 ı aşmış bir erkeğin kaşına gözüne gitmez, ona sunduğu hayat birazda o erkeği çekici kılar diye düşünüyorum.
Bizim yaşımızda çok bekar ve yalnız insan var. Hiç kafana takma sen hayattan tek başına bile keyif almasını bil bu yeter, isteyen eşlik eder zaten.

Benim yasadigim ülkedede cok yalniz ve bekar insan var ama ben bu ara algida secicilikten sadece evli cocuklu ya da yaninda sevgilisi olanlari görüyorum. Cok canim skliyor bir tek ben yalnizim diye. Herkes bana bakiyor gibi geliyor evden gerekmedikce cikmiyorm Biliyorum bunlar hep psikolojik kafamin icinde olan seyler..

Yabanci ülkedeyim su an calismiyorum bir genisletebilsem arkadas cevremi. Su an kimseyle taniscak ortamim yok ki.

Evet yazinda cok büyük etkisi var herkes civil civil geziyor disarsa iki ay öncesine kadar hayatimda biri vardi ama ben bitirdim simdi pismanlik duyuyorum Görüntüm ve enerjim 33 gibi degil daha genc zaten ama gel görki yine de bunalimdayim zaman hizli geciyor aleyhime isliyormus gibi hissediyorum partner ve cocuk acisindan

Yabanci ülkedeyim su an calismiyorum bir genisletebilsem arkadas cevremi. Su an kimseyle taniscak ortamim yok ki.
anladım iş için herhalde.internete güvenebilirseniz internetten yazışın derim o zaman yada aile aracılığıyla görücü usulü olabilir.

anladım iş için herhalde.internete güvenebilirseniz internetten yazışın derim o zaman yada aile aracılığıyla görücü usulü olabilir.
Benim ailem Türkiyede o sekilde olmaz görücü usulüyle. Internet iyi bir alternatif evet ama korkuyorm hayal kirikligina ugramaktan.

Bak bir arkadasım 27 yasında iken biriyle evlilik kararı verdi 5 senelik ilişkisini yeni bitirmişti ilk gördüğü kişiyle evlendi , 1 hafta kadar kısa bi süre içinde boşandılar.
Sonra bu kız kendini bıraktı kafasını düşüncelerini vs tam on sene sonra yeniden evlendi ve şu an 2. Çocuğuna hamile.
Hayat sürprizlerle dolu.
Sende umudunu kaybetme ama modunu da aşağı çekme.

Benim ailem Türkiyede o sekilde olmaz görücü usulüyle. Internet iyi bir alternatif evet ama korkuyorm hayal kirikligina ugramaktan.

biraz cesaretli olmak lazım ikili ilişkilerde. kendini kapatarak da olmaz. iyice tanıyın tartın öyle görüşün mesleki açıdan hayat görüşü benzer size uygun biriyle.

Kısmetsiz olmak beni çok üzüyor böyle kısmetli insanlari duydukça asla kıskançlık olarak söylemiyorum insan daha bir heves ediyor işte .Hey allahım ya eski eşinizde yani ben tüm samimiyetimle söylüyorumki bu sitede kendimle birlikte sizin de çok mutlu olmanızı istediğim üyelerden birisiniz inşallah karşınıza sizinde çok sevip sevileceğiniz biri çıkarda o eski eşte çatlasın

Tesekkur ederim. Cok mutlu olmanizi dilerim.

31 yaşında bekar biri olarak selam ederim Ruh halin anormal değil. Bazen ben de düşünüyorum nasıl olacak, karşıma gönlüme göre hayırlı biri çıkacak mı diye.Belki çok klişe olacak ama hee şey nasip kısmet. Sen sana gelen teklifleri, fırsatları değerlendir elbette. Olacağı varsa oluyor, olmayacaksa ne yaparsan yap olmuyor. Şu an yapabileceğin tek şey anını iyi değerlendirmek,kendin için güzel bir şeyler yapmak. Hep gelecek odaklı ve kaygılı olduğunda bu enerjini de olumsuz etkiliyor. Hayatın doğal akışı içinde nasibin karşına çıkar inşallah. Ben öyle düşünüyorum.
Bu arada yaş mevzusuna takılma bence. 33 yaşındasın diye illa yaşından oldukça büyük biri olmak zorunda değil. 30-37 arası olabilir sana. 30 yaş altını belki olgunluk açısından istemeyebilirsin. 40 yaş ve üstünü de açıkçası ben tavsiye etmem. İstisnalar belki vardır ama Türk toplumu olarak, öyle aman aman sportmen ve sağlıklı bir millet değiliz. Kadını da erkeği de evlenip göbek, basen salmaya elverişli

Merhabalar kızlar bnde 29 yaşındayım 30 a bir kala maalesef bnmde hayatımda biri yok öğretmenim küçük bi ilçede çalışıyorum ama orda da kafama uygun birini bulamadım sevgililerim oldu ama kısmet olmadı bnde çok üzülüyorum arada içim daralıyor sonra rabbime sığınıyorum bu da bnm sınavımmış diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…