30 yas üstü olup bekar ya da yalniz olan var mi?

Peki kendinizi degerlendiriyormusunuz hayatima neden biri girmedi acaba diye? Bütün arkadaslarim evli hemde uzun yillardir utaniyorum artik onlarin yaninda. Peki is haricinde neler yapiyorsunuz? Buluscak bekar arkadaslariniz var mi?
utaniyor musun? bence asıl onlar utaniyorlardır evlendiklerine ama çaktırmiyorlar işte....şimdiki aklım olsa 35 ten önce asssssla evlenmezdim, hem de gül gibi kocam var heee

34 unde evlendim canım çok aradım cok taradım ama olmadı o yasa kadar bu işler nasip cidden şimdi 36 yaşındayım bir kızım var eşimde evlendigimde 37 yasındaydi oda hic evlenmemişti moralini bozma sakin herşey nasip kısmet Allah hayırlı kapılar açsın

Ben de üniversitede bulduğum bir adamla evleniyorum 27 yaşındayım. Lakin anneme göre en güzeli evlenmemek ve çocuk doğurmamak En güzeli hayvan evlat edinmek ve tek başına yaşamak diyor. Size gelince bence stres olmamalısınız.Çünkü bu işler nasip işleri. Nasibinizde varsa zaten karşınıza çıkar. Allahım hayırlısını versin.

Bende cocuklarima oyle diyorum
Dunyayi gezin , kedi kopek sahiplenin , hayatinizi yasayin , sakin evlenmeyin , sakin uremeyin diyorum
Benimkiler henuz kucuk , tamam anne diyorlar ama buyuyunce ne yaparlar bilmem

Bende cocuklarima oyle diyorum
Dunyayi gezin , kedi kopek sahiplenin , hayatinizi yasayin , sakin evlenmeyin , sakin uremeyin diyorum
Benimkiler henuz kucuk , tamam anne diyorlar ama buyuyunce ne yaparlar bilmem
Evlenenler evlenmeyin diyor hep Ama haftaya evleniyorum Nasip insan nasibinden ötesini yaşayamıyor inşallah ilerde pişman olmam,

30 yaş taze bekar. Eski eşimi anlatsam boşandığım için nankör derler heralde Gerçekten çok iyi bir insandı. Ama ben olduramadım. Evlilik elbise gibi içine girmeden uygun musunuz değil misiniz anlamıyorsunuz.Evlenip 20 30 yıl yaşamak bana ne romantik ne de çekici geliyor. Tabi ki romantik ilişki istiyorum ama evlilik noooo. Yalnızlığa gelirsek hadi evlendim adamın ölmeyeceğinin garantisi mi var? Ya da çocuk olmayabilir, olur ölebilir. Fani olduğumuzu önce bir kabullenmemiz lazım. Ayrıca doğru adam diye birşey yok. Bir de erkekler biraz haklı neden çünkü menopoz yaklaşıyor ve menopozla birlikte biz bir yılda 10 yıl yaşanırken onlar hala 1 yılda 1 yıl yaşlanıyor.

Ya arkadaşınıza maşallah diyelimde bizi neden bulmaz bu adamlar şöyle adan gibi evlilik niyetiyle gelen bir kez daha şanssizliğim üzüldüm

Ya arkadaşınıza maşallah diyelimde bizi neden bulmaz bu adamlar şöyle adan gibi evlilik niyetiyle gelen bir kez daha şanssizliğim üzüldüm
Aynen neden böyle oluyor anlamiyorum. Cevremde evli arkadaslarima bakiyorm dis görünüs olarak cok özel degiller(biliyorm bunla alakali degil) calismiyorlar meslekleri yok ve zor insanlar ama esleri cok iyi. Nasil oluyor bu?

Benim de ev arkadasim 48 yasinda bir evlilik yapmis karsina 40indan sonra da bir cok insan cikmis ama olmadi diyor. Eski eside evlenmemis bir daha bazen demek ki gercekten olmayinca olmuyor ama benim su an taniscak ortamim da yok zaten sadece markete gidiyorm :) ev ve market arasi deyim.

Kismete inaniyorm ama evde oturmakla o kismetin gelcegini düsünmüyorm. Illa bir seyler yapmak gerekiyor.

Bu dogru evde oturmakla kismet seni bulmuyor. Ama sunu da girdum kismet beni bulsun diye spor aktivite hoby dans party gibi bir suru sey yapip olmayip hic beklemedigi bir anda birinin tanistirmasiyla olan da var. Kismet dedigim de bu. Markette bile bulur. Evden cikip matkete giderken de.

Uzulme ya. Dogru zaman dogru ortam degildir belki de. Ben de cok kismetli degilim. Eski esim dalga gecmisti hatta bir gun seni almasaydim evde kalmistin diye...Allah degerinizi bilecek, yaninizda olmays can atacak bir kismetle karsilastirsin. Yoksa evlenmek marifet degil can dostunuz olmadiktan sonra.

Bu durumdan dolayi kendi icimde o kadar mutsuzum ki babama sinirlendim biraz önce. Ben onlardan ayri yasiyorm evdeki her problemi bana yaziyor benim zaten kendi derdim bana yetiyor patladim bende evlilik önemli degil hayat arkadasi istiyorm kendime. Yalnizlik cok zor..

evlenirsen dertlerin azalmiycak ki 3 e 4 e katlanicak üstüne ailen de bu kız evli artık derdimizi yansıtmayalım demeyecek emin ol, dert katsayın üstel olarak artacak.

evlenirsen dertlerin azalmiycak ki 3 e 4 e katlanicak üstüne ailen de bu kız evli artık derdimizi yansıtmayalım demeyecek emin ol, dert katsayın üstel olarak artacak.
Biliyorm demek istedigim farkli bir seydi aslinda. Hayatimda biri olunca ve mutlu olunca sorunlara karsi bakis acimda degisiyor onlarada daha pozitif tavranip yardimci olmaya calisiyorm ama su an zaten tüm dertlerimi tek basima tasiyorm o yüzden onlarada sinir oldum patladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…