- Konu Sahibi melankolik_24
-
utaniyor musun? bence asıl onlar utaniyorlardır evlendiklerine ama çaktırmiyorlar işte....şimdiki aklım olsa 35 ten önce asssssla evlenmezdim, hem de gül gibi kocam var heeePeki kendinizi degerlendiriyormusunuz hayatima neden biri girmedi acaba diye? Bütün arkadaslarim evli hemde uzun yillardir utaniyorum artik onlarin yaninda. Peki is haricinde neler yapiyorsunuz? Buluscak bekar arkadaslariniz var mi?
Yok onun benle alakasi yok valla o marka iflas etti tum ulkede magazalari kapandıAhaha nasıl bakış attıysan artık Mağazanın kökünü kazımışsın.
Rodi mood?Yok onun benle alakasi yok valla o marka iflas etti tum ulkede magazalari kapandı
Rodi mood?
İpucu veriyorum , esseEn azından denemedik demeyiz
Ben de üniversitede bulduğum bir adamla evleniyorum 27 yaşındayım. Lakin anneme göre en güzeli evlenmemek ve çocuk doğurmamakİnsanların çoğunun hayat arkadaşlarını Üniversitelerde bulduğunu okumuştum. Ama bence evlilik kararı bazı yönlendirmelerle ve endişelerle verilecek bir karar değil. Yaşınızın kaç olduğu da önemli değil, önemli olan en doğru kişiyi bulmanız. Bir evlilik yapmış olmanız ve hayatınıza giren insanlar, farkındalığınızı arttırmıştır. 30 lu yaşlar kadınlar için değerli yaşlar. Düşüncelerinizin ve karakterinizin tam olarak oturduğu yaşları yaşıyorsunuz. Türkiye de ortalama evlilik yaşı 27 buna kırsal kesimde dahil. Kırsal kesimi çıkartırsak bu yaşın 30 üzerinde olma ihtimali bir hayli yüksek bence. Devir değişiyor, kendinden yaşça küçük erkeklerle evlenen kadınlarda var. Endişelenmemelisiniz. Önemli olan en doğru insanı bulabilmek.
Ben de üniversitede bulduğum bir adamla evleniyorum 27 yaşındayım. Lakin anneme göre en güzeli evlenmemek ve çocuk doğurmamakEn güzeli hayvan evlat edinmek ve tek başına yaşamak diyor. Size gelince bence stres olmamalısınız.Çünkü bu işler nasip işleri. Nasibinizde varsa zaten karşınıza çıkar. Allahım hayırlısını versin.
Evlenenler evlenmeyin diyor hepBende cocuklarima oyle diyorum
Dunyayi gezin , kedi kopek sahiplenin , hayatinizi yasayin , sakin evlenmeyin , sakin uremeyin diyorum
Benimkiler henuz kucuk , tamam anne diyorlar ama buyuyunce ne yaparlar bilmem
Ya arkadaşınıza maşallah diyelimde bizi neden bulmaz bu adamlar şöyle adan gibi evlilik niyetiyle gelen bir kez daha şanssizliğim üzüldüm48 yasindayim. En yaşliniz benim. Bekar bir anneyim. 40 li yaslar en sevdigim yaslarim. Insanin en olgun dusundugu yaşı. Evlilikten umidini kesenler icin yazayim. Iki cocugu olan 40 li yaslarda bosanmis bir arkadasim var. Ben artik sevgililerini takip edemiyorum. Her aradigimda bu hangisiydi diye karistirir oldum. Adamlarin hepsi evlenmeye can atarken bu arkadasim kizim universiteyi kazansin falan diyor. Bazen de ozgurluge oyle alistim ki evlenmeyi dusunmuyorum diyor. Yani kismet hersey.
Ben pek bosandiktan sonra etrafima bakamadim travmalarimdan. Tam kendime geldigimde de ozgurum simdi bir adami cekmeye ne gerek var dedim. Kismete inaniyorum. Yaş ile ilgisi yok bu isin. Bu arada universiteden bir arkadasim da gecen sene evlendi, benimle yasit bu arada. Umitsizlige kapilmayin diye anlattim.
Aynen neden böyle oluyor anlamiyorum. Cevremde evli arkadaslarima bakiyorm dis görünüs olarak cok özel degiller(biliyorm bunla alakali degil) calismiyorlar meslekleri yok ve zor insanlar ama esleri cok iyi. Nasil oluyor bu?Ya arkadaşınıza maşallah diyelimde bizi neden bulmaz bu adamlar şöyle adan gibi evlilik niyetiyle gelen bir kez daha şanssizliğim üzüldüm
Benim de ev arkadasim 48 yasinda bir evlilik yapmis karsina 40indan sonra da bir cok insan cikmis ama olmadi diyor. Eski eside evlenmemis bir daha bazen demek ki gercekten olmayinca olmuyor ama benim su an taniscak ortamim da yok zaten sadece markete gidiyorm :) ev ve market arasi deyim.48 yasindayim. En yaşliniz benim. Bekar bir anneyim. 40 li yaslar en sevdigim yaslarim. Insanin en olgun dusundugu yaşı. Evlilikten umidini kesenler icin yazayim. Iki cocugu olan 40 li yaslarda bosanmis bir arkadasim var. Ben artik sevgililerini takip edemiyorum. Her aradigimda bu hangisiydi diye karistirir oldum. Adamlarin hepsi evlenmeye can atarken bu arkadasim kizim universiteyi kazansin falan diyor. Bazen de ozgurluge oyle alistim ki evlenmeyi dusunmuyorum diyor. Yani kismet hersey.
Ben pek bosandiktan sonra etrafima bakamadim travmalarimdan. Tam kendime geldigimde de ozgurum simdi bir adami cekmeye ne gerek var dedim. Kismete inaniyorum. Yaş ile ilgisi yok bu isin. Bu arada universiteden bir arkadasim da gecen sene evlendi, benimle yasit bu arada. Umitsizlige kapilmayin diye anlattim.
Bu dogru evde oturmakla kismet seni bulmuyor. Ama sunu da girdum kismet beni bulsun diye spor aktivite hoby dans party gibi bir suru sey yapip olmayip hic beklemedigi bir anda birinin tanistirmasiyla olan da var. Kismet dedigim de bu. Markette bile bulur. Evden cikip matkete giderken de.Benim de ev arkadasim 48 yasinda bir evlilik yapmis karsina 40indan sonra da bir cok insan cikmis ama olmadi diyor. Eski eside evlenmemis bir daha bazen demek ki gercekten olmayinca olmuyor ama benim su an taniscak ortamim da yok zaten sadece markete gidiyorm :) ev ve market arasi deyim.
Kismete inaniyorm ama evde oturmakla o kismetin gelcegini düsünmüyorm. Illa bir seyler yapmak gerekiyor.
Uzulme ya. Dogru zaman dogru ortam degildir belki de. Ben de cok kismetli degilim. Eski esim dalga gecmisti hatta bir gun seni almasaydim evde kalmistin diye...Allah degerinizi bilecek, yaninizda olmays can atacak bir kismetle karsilastirsin. Yoksa evlenmek marifet degil can dostunuz olmadiktan sonra.Ya arkadaşınıza maşallah diyelimde bizi neden bulmaz bu adamlar şöyle adan gibi evlilik niyetiyle gelen bir kez daha şanssizliğim üzüldüm
Bu durumdan dolayi kendi icimde o kadar mutsuzum ki babama sinirlendim biraz önce. Ben onlardan ayri yasiyorm evdeki her problemi bana yaziyor benim zaten kendi derdim bana yetiyor patladim bendeUzulme ya. Dogru zaman dogru ortam degildir belki de. Ben de cok kismetli degilim. Eski esim dalga gecmisti hatta bir gun seni almasaydim evde kalmistin diye...Allah degerinizi bilecek, yaninizda olmays can atacak bir kismetle karsilastirsin. Yoksa evlenmek marifet degil can dostunuz olmadiktan sonra.
evlenirsen dertlerin azalmiycak ki 3 e 4 e katlanicak üstüne ailen de bu kız evli artık derdimizi yansıtmayalım demeyecek emin ol, dert katsayın üstel olarak artacak.Bu durumdan dolayi kendi icimde o kadar mutsuzum ki babama sinirlendim biraz önce. Ben onlardan ayri yasiyorm evdeki her problemi bana yaziyor benim zaten kendi derdim bana yetiyor patladim bendeevlilik önemli degil hayat arkadasi istiyorm kendime. Yalnizlik cok zor..
Biliyorm demek istedigim farkli bir seydi aslinda. Hayatimda biri olunca ve mutlu olunca sorunlara karsi bakis acimda degisiyor onlarada daha pozitif tavranip yardimci olmaya calisiyorm ama su an zaten tüm dertlerimi tek basima tasiyorm o yüzden onlarada sinir oldum patladimevlenirsen dertlerin azalmiycak ki 3 e 4 e katlanicak üstüne ailen de bu kız evli artık derdimizi yansıtmayalım demeyecek emin ol, dert katsayın üstel olarak artacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?