- 31 Mayıs 2020
- 12
- 26
- 3
- 38
- Konu Sahibi melankolik_24
-
Ben senden 3 yaş büyüğüm,önceden hiç evlilik düşünmezken tam senin yaşında kafaya takmaya başladım,bana hala nasip olmadı.Vakti gelmemiş henüz diye umutlanmaya çalışıyorum ama bazen çok daralıyorum,bütün enerjim çekiliyor.Umarım sen benim kadar beklemek zorunda kalmazsın.Merhabalar kızlar bnde 29 yaşındayım 30 a bir kala maalesef bnmde hayatımda biri yok öğretmenim küçük bi ilçede çalışıyorum ama orda da kafama uygun birini bulamadım sevgililerim oldu ama kısmet olmadı bnde çok üzülüyorum arada içim daralıyor sonra rabbime sığınıyorum bu da bnm sınavımmış diyorum
Cnm benimmm yaaa rabbim hayırlı eş İhsan eylesin sabır inşşş karşına kriterlerine uyan biri çıkar güçlü ve pozitif olmalıyız bnde bu karantina günlerinde evde kalmaktan bazen kafayı bu konularla yoruyorum cnm sıkılıyor sonra dua ediyorum inşşş şu zamanlarda karşımıza birileri çıkarda evlilik hazırlıklarından konuşuruzBen senden 3 yaş büyüğüm,önceden hiç evlilik düşünmezken tam senin yaşında kafaya takmaya başladım,bana hala nasip olmadı.Vakti gelmemiş henüz diye umutlanmaya çalışıyorum ama bazen çok daralıyorum,bütün enerjim çekiliyor.Umarım sen benim kadar beklemek zorunda kalmazsın.
Kesinlikle sana katılıyorum bir şeyleri umursamadığında sana geliyor hep diyoruz ya anı yaşamak ve teslimiyette olmak lazım maalesef arada böyle esiyor aklıma kendimi yıpratıyorum ruh halim değişiyorBen 31 yaşındayım. Son 2 senedir hayatımın en eğlenceli zamanlarını yaşıyorum ama ben evlenmek, çocuk vs istemiyorum. Böyle bir değişimin sebebi artık romantik ilişki anksiyeteleri yaşamıyorum. Benim için ne düşündü ne yaptı. Flörtleşiyorum. Ciddiye almıyorum. Aslında gerçekten sadece duruyorum ve önemsemiyorum. Genelde iyi bulduğum insanlarla karşılaşıyorum hatta evlenmek istiyorlar va. Bence karşımızdakini iyi de kötü de yapan biziz. İnsanlar devamlı çizgileri aşıp deniyor, deniyor kendini sana göre konumlandırıyor. Duygusal olarak kendine yetebildiğinde, birine ihtiyaç duymayıp amaç belirlemediğinde her şey değişiyor.
Amin canım,ben de duayı hiç bırakmıyorum.Yalnızlığımız tez vakitte son bulur inşallah hayırlısıylaCnm benimmm yaaa rabbim hayırlı eş İhsan eylesin sabır inşşş karşına kriterlerine uyan biri çıkar güçlü ve pozitif olmalıyız bnde bu karantina günlerinde evde kalmaktan bazen kafayı bu konularla yoruyorum cnm sıkılıyor sonra dua ediyorum inşşş şu zamanlarda karşımıza birileri çıkarda evlilik hazırlıklarından konuşuruzher daim umudum var yeter ki rabbimize güvenelim
Eşimle tanıştığımda 33’e yeni girmiştim, 5 yıldır beraberiz, 38 oldum ve bu yıl evlendik ekim ayında. Evlenir evlenmez de hamile kaldım, ne olacağını kimse bilemez derim etmeyin, Allah karşınıza sizi çok mutlu edecek, çok sevip sevileceğiniz birini çıkarsın inşallahHerkese merhaba, 33 yasindayim. Bir evlilik yaptim, daha sonra hayatima birileri girdi ama malesef yolunda gitmedi. Su an kendi icimde bir panik yasiyorum hayatima bir daha biri girmeyecek mi cocugum olmayacak mi diye. Yurtdisinda yasiyorum biraz önce bir makale okudum yurtdisinda bile erkeklerin otuzundan sonra daha cok istenir kadinlarda da tam tersi otuzundan sonra taliplerinin azaldigi yaziyordu. Erkekler 40inda bile cok genc kadin bulabiliyormus. Ben yirmili yaslardayken 40 yasindaki adamlar bana amca gibi gelirdi. Devir degisti mi. Burda 30 yasinda olup evli olmayan hayatinda bir olmayan var mi? Otuzundan sonra tekliflerin azaldigini düsünüyormusunuz? Acaba yaslandim mi, ya hayatimda kimse olmazsa korkulariyla nasil basediyorsunz?
Aşka saygım var ama ne biliyim böyle yaş farkı olan ilişkilerde aklıma başka şeyler gelir hep. Mesela bu 39 yaşında olan arkadaşın durumu acaba çok mu iyi? O yüzden mi arkadaşınız bu kişiyi tercih etti? Yani hepte menfaat olacak diye birşey yok ama bilemedim. :)Valla panpa 30 yaşından sonra 1 değil 2 tane buldum şu an 2ciyleyimgerisini sen düşün
Başka konuya yazmışımdır arkadaşım erkek, 32 yaşında makina mühendisi çoook iyi bir okuldan mezun, sevgilisi kız 39 1yıldır beraberler. Gerisini yine sen düşün
Aşka saygım var ama ne biliyim böyle yaş farkı olan ilişkilerde aklıma başka şeyler gelir hep. Mesela bu 39 yaşında olan arkadaşın durumu acaba çok mu iyi? O yüzden mi arkadaşınız bu kişiyi tercih etti? Yani hepte menfaat olacak diye birşey yok ama bilemedim. :)
Bizim türk erkekleri direkt 30 u geçen kadına çocuk yapamaz, evde kalmış etiketini yapıştırıyor. Hatta öl yaşama hiç o derece:)Yok açılan taraf arkadaşım erkek olan, aksine onun durumu gayet iyi çok çok iyi bir yerde mühendislik yapıyor. Kız öğretmen, öyle aileden kalan malı mülkü falan yok.
Aşkta sevgide hesap kitap olmuyor sevmiş hoşlanmış işte... ikisi de 30+ olgun insanlar zaten gayet güzel anlaşıyorlar.
Aynı yaş farkı, büyük olan taraf erkek olunca aynı şeyi düşünür müydünüz?? aksine 7 yaş olabilir derdiniz.
Benim şimdiki flörtüm 39, gayet yakışıklı bir adamJaneRizzoli de teyit edebilir fotosunu gördü O da bana demişti ki kendimden büyük biriyle olurum hoşlanırsam. Para için değil, daha iyisini bulamadığı için değil, sevdiği için. Bilindik bir okuldan mezunuz 2miz de, Avrupa'da yaşıyor, gayet iyi bir işi var. Burda kendisine kendimden büyük kadınla olurum dedirten nokta eğitim ve kültür seviyesi.
Arkadaşım kadın-erkek eşitliğini gerçekten sindirmiş biri, etrafımda böyle erkeklerden var ama maalesef toplumun en eğitimli kısmından geliyorlar. Ortalama eğitim seviyesindeki erkekler ne yapıyor bilmemİşin kötü yanı Türk toplumu genel olarak çok cinsiyetçi hatta kadın düşmanı, ne yazık ki kadınlar erkeklerden daha çok misoginist ... önce kadınların zihniyeti düzeltmesi gerek diye düşünüyorum. Daha önce 1 yıl ırkçılık, cinsiyetçilik ve ayrımcılığın beşiği ABDde de yaşadım, şimdi Avrupa'dayım, farklı ülkelerden insanlar da tanıdım, ama en en cinsiyetçisi maalesef Türkiye'ydi. Sonuç olarak Türkiye'nin sosyal hayatta ve işhayatında eşitlik için kat etmesi gerekn çok çok yol var.
Bu düşünceler için yardım almalısınız24 yaşındayım ama 30 olunca da bir şey değişeceğini sanmıyorum.kimsenin beni seveceğine inanmıyorum.zaten benim çok sevdiğim birisi var beni hiç umursamayan ama yine de ondan başkasını istemiyorum ama çok acı çekiyorumdışarıdan insanlar beni çok soğuk görüyorlar sanırım keşke onların gördüğü gibi olabilseydim ama değilim hiç.
Herkese merhaba, 33 yasindayim. Bir evlilik yaptim, daha sonra hayatima birileri girdi ama malesef yolunda gitmedi. Su an kendi icimde bir panik yasiyorum hayatima bir daha biri girmeyecek mi cocugum olmayacak mi diye. Yurtdisinda yasiyorum biraz önce bir makale okudum yurtdisinda bile erkeklerin otuzundan sonra daha cok istenir kadinlarda da tam tersi otuzundan sonra taliplerinin azaldigi yaziyordu. Erkekler 40inda bile cok genc kadin bulabiliyormus. Ben yirmili yaslardayken 40 yasindaki adamlar bana amca gibi gelirdi. Devir degisti mi. Burda 30 yasinda olup evli olmayan hayatinda bir olmayan var mi? Otuzundan sonra tekliflerin azaldigini düsünüyormusunuz? Acaba yaslandim mi, ya hayatimda kimse olmazsa korkulariyla nasil basediyorsunz?
Bir ben beceremiyorum beni ne yapsın ki niye sevsinler kiValla panpa 30 yaşından sonra 1 değil 2 tane buldum şu an 2ciyleyimgerisini sen düşün
Başka konuya yazmışımdır arkadaşım erkek, 32 yaşında makina mühendisi çoook iyi bir okuldan mezun, sevgilisi kız 39 1yıldır beraberler. Gerisini yine sen düşün
Mutluluğunuz daim olsun darısı bizim başımıza inşallahEşimle tanıştığımda 33’e yeni girmiştim, 5 yıldır beraberiz, 38 oldum ve bu yıl evlendik ekim ayında. Evlenir evlenmez de hamile kaldım, ne olacağını kimse bilemez derim etmeyin, Allah karşınıza sizi çok mutlu edecek, çok sevip sevileceğiniz birini çıkarsın inşallah
Teşekkür ederim düşündüğünüz için.haklısjnız alıyorumBu düşünceler için yardım almalısınız
Amin, inanın ve Allah’a bırakın.Mutluluğunuz daim olsun darısı bizim başımıza inşallah☘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?