30 yas üstü olup bekar ya da yalniz olan var mi?

Ben senden 3 yaş büyüğüm,önceden hiç evlilik düşünmezken tam senin yaşında kafaya takmaya başladım,bana hala nasip olmadı.Vakti gelmemiş henüz diye umutlanmaya çalışıyorum ama bazen çok daralıyorum,bütün enerjim çekiliyor.Umarım sen benim kadar beklemek zorunda kalmazsın.

Ben 31 yaşındayım. Son 2 senedir hayatımın en eğlenceli zamanlarını yaşıyorum ama ben evlenmek, çocuk vs istemiyorum. Böyle bir değişimin sebebi artık romantik ilişki anksiyeteleri yaşamıyorum. Benim için ne düşündü ne yaptı. Flörtleşiyorum. Ciddiye almıyorum. Aslında gerçekten sadece duruyorum ve önemsemiyorum. Genelde iyi bulduğum insanlarla karşılaşıyorum hatta evlenmek istiyorlar va. Bence karşımızdakini iyi de kötü de yapan biziz. İnsanlar devamlı çizgileri aşıp deniyor, deniyor kendini sana göre konumlandırıyor. Duygusal olarak kendine yetebildiğinde, birine ihtiyaç duymayıp amaç belirlemediğinde her şey değişiyor.

Cnm benimmm yaaa rabbim hayırlı eş İhsan eylesin sabır inşşş karşına kriterlerine uyan biri çıkar güçlü ve pozitif olmalıyız bnde bu karantina günlerinde evde kalmaktan bazen kafayı bu konularla yoruyorum cnm sıkılıyor sonra dua ediyorum inşşş şu zamanlarda karşımıza birileri çıkarda evlilik hazırlıklarından konuşuruz her daim umudum var yeter ki rabbimize güvenelim

Kesinlikle sana katılıyorum bir şeyleri umursamadığında sana geliyor hep diyoruz ya anı yaşamak ve teslimiyette olmak lazım maalesef arada böyle esiyor aklıma kendimi yıpratıyorum ruh halim değişiyor

Amin canım,ben de duayı hiç bırakmıyorum.Yalnızlığımız tez vakitte son bulur inşallah hayırlısıyla

Eşimle tanıştığımda 33’e yeni girmiştim, 5 yıldır beraberiz, 38 oldum ve bu yıl evlendik ekim ayında. Evlenir evlenmez de hamile kaldım, ne olacağını kimse bilemez derim etmeyin, Allah karşınıza sizi çok mutlu edecek, çok sevip sevileceğiniz birini çıkarsın inşallah

Aşka saygım var ama ne biliyim böyle yaş farkı olan ilişkilerde aklıma başka şeyler gelir hep. Mesela bu 39 yaşında olan arkadaşın durumu acaba çok mu iyi? O yüzden mi arkadaşınız bu kişiyi tercih etti? Yani hepte menfaat olacak diye birşey yok ama bilemedim. :)

Yok açılan taraf arkadaşım erkek olan, aksine onun durumu gayet iyi çok çok iyi bir yerde mühendislik yapıyor. Kız öğretmen, öyle aileden kalan malı mülkü falan yok.

Aşkta sevgide hesap kitap olmuyor sevmiş hoşlanmış işte... ikisi de 30+ olgun insanlar zaten gayet güzel anlaşıyorlar.

Aynı yaş farkı, büyük olan taraf erkek olunca aynı şeyi düşünür müydünüz?? aksine 7 yaş olabilir derdiniz.

Benim şimdiki flörtüm 39, gayet yakışıklı bir adam JaneRizzoli de teyit edebilir fotosunu gördü O da bana demişti ki kendimden büyük biriyle olurum hoşlanırsam. Para için değil, daha iyisini bulamadığı için değil, sevdiği için. Bilindik bir okuldan mezunuz 2miz de, Avrupa'da yaşıyor, gayet iyi bir işi var. Burda kendisine kendimden büyük kadınla olurum dedirten nokta eğitim ve kültür seviyesi.

Arkadaşım kadın-erkek eşitliğini gerçekten sindirmiş biri, etrafımda böyle erkeklerden var ama maalesef toplumun en eğitimli kısmından geliyorlar. Ortalama eğitim seviyesindeki erkekler ne yapıyor bilmem İşin kötü yanı Türk toplumu genel olarak çok cinsiyetçi hatta kadın düşmanı, ne yazık ki kadınlar erkeklerden daha çok misoginist ... önce kadınların zihniyeti düzeltmesi gerek diye düşünüyorum. Daha önce 1 yıl ırkçılık, cinsiyetçilik ve ayrımcılığın beşiği ABDde de yaşadım, şimdi Avrupa'dayım, farklı ülkelerden insanlar da tanıdım, ama en en cinsiyetçisi maalesef Türkiye'ydi. Sonuç olarak Türkiye'nin sosyal hayatta ve işhayatında eşitlik için kat etmesi gerekn çok çok yol var.

Son düzenleme:
24 yaşındayım ama 30 olunca da bir şey değişeceğini sanmıyorum.kimsenin beni seveceğine inanmıyorum.zaten benim çok sevdiğim birisi var beni hiç umursamayan ama yine de ondan başkasını istemiyorum ama çok acı çekiyorum dışarıdan insanlar beni çok soğuk görüyorlar sanırım keşke onların gördüğü gibi olabilseydim ama değilim hiç.

Bizim türk erkekleri direkt 30 u geçen kadına çocuk yapamaz, evde kalmış etiketini yapıştırıyor. Hatta öl yaşama hiç o derece:)
Bencede daha kat etmemiz gereken çok yol var ama bizim ömrümüz buna yeter mi hiç sanmam:)

Bu düşünceler için yardım almalısınız

Bende 27 oldum. Sırf toplum baskısı yüzünden böyle şeyleri sorun ediyoruz.
Denek olarak uzaya gönderilmek istiyorum. Yaşanmaz böyle.

Aynen 34 yaşındayım. Boşandım, yalnızım ve çocuk istiyorum. Kimseye de güvenmiyorum. Kimseye harcayacak enerjim yok. Biri bana seni çok seviyorum dese tedirgin olacak durumdayım. Ama umursamıyorum artık.

Bir ben beceremiyorum beni ne yapsın ki niye sevsinler ki

Mutluluğunuz daim olsun darısı bizim başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…