- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.001
ben artık insanlara fazla sinirlenmemeyi öğrendim herkesi olduğu gibi kabul ediyorum ve birazda kafaya takmamaya çalışıyorum. Ne b.k yerlerse yesinler diyorum. Benim sorunum hoşlandığım çocuk benimle ilgilenmiyor galiba ona moralim bozuldu bide çocuğu baya bi kafaya taktım kafamdan çıkrıp atmam gerekiyor bir an önce
arkadaşlar lütfen hayatınızda erkek arkadaş veya evlılık olmaması dışında görünüşte bır problemınız yok.
lütfen kafam cok bozuk seklınde olaya yaklaşıp ,topıgede gelıp bızlerınde enerjısını düşürmeyin.aksi takdırde ben bu topıge girmek istemiyorum.
zamanında burada bunlarla ılgılı başkaları gelıp laf soyledıgınde bızler onlarla kavga ettık hayatımız yerınde,enerjımız yuksek dıye kalkıp bunun tam tersını yapmayalım lütfen ama lütfen burada.
30 yaş ve üzeri bekar bayanlar topiği burası 30lu yaşlara gelmiş ancak koca bulamadıgı için üzülüp,dövünen,enerjısını kaybedenler topiği değil.
eğer başka bır enerjınızı düşürcek olumsuz bırsey varsa buyrun anlatın sorun herneyse yorumlayalım destek olmaya çalışalım aksi takdırde benım enerjım düştüğü için bu gibi muhabetlerden ben devam edilmesi durumunda girmeyeceğim.
bana diyosan başkalarıda varda ben genel fikrimi diyim , geyikte yaparım,sıkıntımıda yazarım,yorumda yaparım,herkezde öyle yapıyo yada ihtiyacı var yazmış, ilgilenmiyosan o konu hakkında yazma bence ,ağır bir yazı olmuş 30 yaş üstü bekar bayanlar topiği ne konuşur ozaman forumda konu açın eminim beğenen yorum yazar beğenmeyenler yazmaz burdaki herkezin kapasitesi yatçam , kalkçam , işe gidicem muhabetindede kalmaz , hayatın renkleri bence 30 yaşımızı aşmışız ama önerdiğiniz bir kitabın adını ne biliyim beli bir film hakkında yorumunuzu beklerdim herkez yazabilir fikirlerini .konu hakkında bilgin varsa yorum yaparsınız yoksa yapmayın dizi film değilki her gün çok büyük dikkatinizi çekicek konular bulalım filme gidicem ee napimm film hakkında yorumunu yazssam anlarım önerisi olan varmı desen anlarım,müzzik atıyolar tşk. beğendim beğenmedim böyle sıkıcı giderse ben çıkıcam zaten
kötüymüş cidden konuşma imkanın yokmu bi konuşsan en azından rahatlarsın için içini yersin böyle konuş rahatla
Ya bende kabul ediyorum ama bazen çıldırtıyolar bi şunu şöyle yap diyolara yapıyosun neden öyle yaptın diyolar.açıklıyosun bu sefer tutunamıyınca başka şey önüne atıyolar valla bedua ettim içimden tutamadım artık gözüne gözüken var kesin
merhaba kızlarnasılsınız.. özledim sizleri işlerim yoğun pek giremedim topiğe
neler yapıyorsunuz, okuyamadım geriye dönük :26: h.sonu sevgilimin ailesiyle tanışma faslı vardı, sıkıntı olmadı şükür çok keyifli geçti. babası ve annesini çok sevdim. annesiyle zaten tanıyordum babasıyla ve dayısıyla tanışmış oldum.
çok yoğun ve heyecanlı bir haftasonuydu benim için. işe adapte olmam çok zor oldu.
sizde durumlar nasıl ?
arkadaşlar lütfen hayatınızda erkek arkadaş veya evlılık olmaması dışında görünüşte bır problemınız yok.
Lütfen kafam cok bozuk seklınde olaya yaklaşıp ,topıgede gelıp bızlerınde enerjısını düşürmeyin.aksi takdırde ben bu topıge girmek istemiyorum.
Zamanında burada bunlarla ılgılı başkaları gelıp laf soyledıgınde bızler onlarla kavga ettık hayatımız yerınde,enerjımız yuksek dıye kalkıp bunun tam tersını yapmayalım lütfen ama lütfen burada.
30 yaş ve üzeri bekar bayanlar topiği burası 30lu yaşlara gelmiş ancak koca bulamadıgı için üzülüp,dövünen,enerjısını kaybedenler topiği değil.
Eğer başka bır enerjınızı düşürcek olumsuz bırsey varsa buyrun anlatın sorun herneyse yorumlayalım destek olmaya çalışalım aksi takdırde benım enerjım düştüğü için bu gibi muhabetlerden ben devam edilmesi durumunda girmeyeceğim.
bu yazının bana yazıldığı kesin. Canım sen 30 unu geçmişsin 40 ına dayanmışsın galiba. Nedir bu gerginlik..gülüp geçiyorum sana
İnşallah canım ya çok teşeklür ederim tatlım çok şekersin
ben ne demek ıstedıgım sanırım anlaşılmamış ben sana degıl ortaya attım.
siz gelmeden once bırısı vardı girip siteye yorum yazmıştı 30 yaşını geçmişsiniz hala hayatınızda kımse yok tuh müh dıye o zaman onunla gene kavga eden kısı bendım ama benım anlatmaya çalıştığım sey hayat sadece karşı cınsın olmamasından ibaret değil,burada bırcok ınsana ben her halımı konuştum kımseye film gibi heyecanlı olsundan ıbaret degıl.veya iş değiştirme konuları veya işten cıkma durumları söz konusu oldugunda ben en buyuk destekcileri olmaya çalıştım.ama kusura bakmayında burası hayatımda bırısı yok dıye ahlanıp vahlanma yerıde degıl ha bunun gırgırı yapılır o ayrı ama haftasonundada yazılanları okudum,dün ve bugunde konu sadece ahlanıp vahlanmaktan ibaret hale geldi.bu topık boyle bır topık degıldı yanı en azından benım geldıgım ve bu haftasonuna kadar geçen zaman ıcerısınde ve emın ol yazarken sen aklımın ucundan bıle geçmedin ben sadece düşüncemi ortaya yazdım.kaldıki burası film,kıtap olumlamaların yapıldıgı bıryer beğendım beğenmedım demekten daha öte bır topık yanı.
ben hayatımda bırısının olmamasını ,olmamasına üzülmeyı bırakalı cok oldu ama burada sizler ahlanıp vahlandıkca aa doğru yok ee o zaman şimdi nolcak moduna girmeye başladım ve bunu hıc istemiyorum.ben düşüncemi sadece ortaya yazdım ama bu konularda sadece ahlanıp vahlanan kım varsa üstüne alınabilir.
ben okula gidiyorum kızlar ,hepınızı öperim..
çok sevindim canım hayırlı olsun bakalımdevamı da su gibi geçsin
kızlar günaydın;
şirkette çocukla sadece arkadaş olabılırız bu artık netleşti.
diğer hanı eskıden görüştüğüm cocuk nedense arıyor,soruyor,açmayınca tekrar tekrar arıyor,atıyorum bıyerde kendısını foursquarede etıketlıyor kız arkadaşıyla arkasından bana mesajlar gönderiyor faceden veya whatsapptan anlamadım gitti ne işkızada acıyorum eşşeğin aklına karpuz kabugu getirdi sanırım bunca zaman sonra.cocukta hortladı resmen ne alakaysa napcagımı bılmıyorum gercekten artık ıngılızce olarak dersler daha ıyı işleniyor gıbı bır düşünce oluşmaya başladı ıngılızce derslere girmek istiyorum ama cocukta ıngılızce dersleri alıyor ve mahsus derse gırıyorum seklınde düşünmesını ıstemıyorum napcam ben benım yerımde olsanız napardınız?
okulda derslerimi hala tam anlamıyla seçemedim .8martta dış ticaret kursumun başlayıp başlamayacağı ortaya cıkacak ınsallah başlar dıye beklıyorum.turkuazım selcuk aradı selçuğada durumu açıkladım.
diğer konu alese hazırlanmaya başlamalıyım tam istediğim tarzda bır tez hocası buldum cok şükür.
işle ilgili hala bır gelişme yok aslında ne gelişmesi beklıyorsam resmen sırket türkiye ayağında batıyor piyasadan duymaya başladım artık küçülmeye ve 2016da boyle giderse kapanma kararı alındığını bakalım hakkımızda hayırlısı kader kısmet.
tuğcem bende iş ve aşk hayatı ıle ılıglı senden kart rica edicem.
no woman no cry şarkısını sızlere no man no cry olarak armağan ediyorum kızlar.
Niye öyle yazdın ya ben atladım..kızlar günaydın;
şirkette çocukla sadece arkadaş olabılırız bu artık netleşti.
diğer hanı eskıden görüştüğüm cocuk nedense arıyor,soruyor,açmayınca tekrar tekrar arıyor,atıyorum bıyerde kendısını foursquarede etıketlıyor kız arkadaşıyla arkasından bana mesajlar gönderiyor faceden veya whatsapptan anlamadım gitti ne işkızada acıyorum eşşeğin aklına karpuz kabugu getirdi sanırım bunca zaman sonra.cocukta hortladı resmen ne alakaysa napcagımı bılmıyorum gercekten artık ıngılızce olarak dersler daha ıyı işleniyor gıbı bır düşünce oluşmaya başladı ıngılızce derslere girmek istiyorum ama cocukta ıngılızce dersleri alıyor ve mahsus derse gırıyorum seklınde düşünmesını ıstemıyorum napcam ben benım yerımde olsanız napardınız?
okulda derslerimi hala tam anlamıyla seçemedim .8martta dış ticaret kursumun başlayıp başlamayacağı ortaya cıkacak ınsallah başlar dıye beklıyorum.turkuazım selcuk aradı selçuğada durumu açıkladım.
diğer konu alese hazırlanmaya başlamalıyım tam istediğim tarzda bır tez hocası buldum cok şükür.
işle ilgili hala bır gelişme yok aslında ne gelişmesi beklıyorsam resmen sırket türkiye ayağında batıyor piyasadan duymaya başladım artık küçülmeye ve 2016da boyle giderse kapanma kararı alındığını bakalım hakkımızda hayırlısı kader kısmet.
tuğcem bende iş ve aşk hayatı ıle ılıglı senden kart rica edicem.
no woman no cry şarkısını sızlere no man no cry olarak armağan ediyorum kızlar.
çok iyi yapmışsın.
hayırlısı ile olur canım.
Allah yardım eder.
zaten aileler istekli ve destek ise hiç korkma. sadece dua et Allah a sığın.
Duaların için Allah razı olsun canım.amin
Allah sen bize dua ettikçe sana daha daha hayırlılılarını nasip etsin herşeyin inş.
hayırlısı cnm çookkk mutlu olursun inşallah cnm
merhaba kızlarnasılsınız.. özledim sizleri işlerim yoğun pek giremedim topiğe
neler yapıyorsunuz, okuyamadım geriye dönük :26: h.sonu sevgilimin ailesiyle tanışma faslı vardı, sıkıntı olmadı şükür çok keyifli geçti. babası ve annesini çok sevdim. annesiyle zaten tanıyordum babasıyla ve dayısıyla tanışmış oldum.
çok yoğun ve heyecanlı bir haftasonuydu benim için. işe adapte olmam çok zor oldu.
sizde durumlar nasıl ?
hayırlı uğurlu olsun canım.
biz de seni özledik.
Sevindim güzel geçtiğine.
Aileler de bir araya gelip nişan için konuşulacak mı?
Ne zaman düşünüyorsunuz erkek arkadaşınla nişanı canım?
Ben de nikah işlemleri araştırmasındayım şu aralar.
teşekkürler tuğçecim.
mayıs istiyordum ben ama onlar nisan ayında olsun dediler.
mart ayında yer aramaya başlarız bizde nişan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?