30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

kötüymüş cidden konuşma imkanın yokmu bi konuşsan en azından rahatlarsın için içini yersin böyle konuş rahatla
ya bende kabul ediyorum ama bazen çıldırtıyolar bi şunu şöyle yap diyolara yapıyosun neden öyle yaptın diyolar.açıklıyosun bu sefer tutunamıyınca başka şey önüne atıyolar valla bedua ettim içimden tutamadım artık gözüne gözüken var kesin

bana diyosan başkalarıda varda ben genel fikrimi diyim , geyikte yaparım,sıkıntımıda yazarım,yorumda yaparım,herkezde öyle yapıyo yada ihtiyacı var yazmış, ilgilenmiyosan o konu hakkında yazma bence ,ağır bir yazı olmuş 30 yaş üstü bekar bayanlar topiği ne konuşur ozaman forumda konu açın eminim beğenen yorum yazar beğenmeyenler yazmaz burdaki herkezin kapasitesi yatçam , kalkçam , işe gidicem muhabetindede kalmaz , hayatın renkleri bence 30 yaşımızı aşmışız ama önerdiğiniz bir kitabın adını ne biliyim beli bir film hakkında yorumunuzu beklerdim herkez yazabilir fikirlerini .konu hakkında bilgin varsa yorum yaparsınız yoksa yapmayın dizi film değilki her gün çok büyük dikkatinizi çekicek konular bulalım filme gidicem ee napimm film hakkında yorumunu yazssam anlarım önerisi olan varmı desen anlarım,müzzik atıyolar tşk. beğendim beğenmedim böyle sıkıcı giderse ben çıkıcam zaten

ben ne demek ıstedıgım sanırım anlaşılmamış ben sana degıl ortaya attım.

siz gelmeden once bırısı vardı girip siteye yorum yazmıştı 30 yaşını geçmişsiniz hala hayatınızda kımse yok tuh müh dıye o zaman onunla gene kavga eden kısı bendım ama benım anlatmaya çalıştığım sey hayat sadece karşı cınsın olmamasından ibaret değil,burada bırcok ınsana ben her halımı konuştum kımseye film gibi heyecanlı olsundan ıbaret degıl.veya iş değiştirme konuları veya işten cıkma durumları söz konusu oldugunda ben en buyuk destekcileri olmaya çalıştım.ama kusura bakmayında burası hayatımda bırısı yok dıye ahlanıp vahlanma yerıde degıl ha bunun gırgırı yapılır o ayrı ama haftasonundada yazılanları okudum,dün ve bugunde konu sadece ahlanıp vahlanmaktan ibaret hale geldi.bu topık boyle bır topık degıldı yanı en azından benım geldıgım ve bu haftasonuna kadar geçen zaman ıcerısınde ve emın ol yazarken sen aklımın ucundan bıle geçmedin ben sadece düşüncemi ortaya yazdım.kaldıki burası film,kıtap olumlamaların yapıldıgı bıryer beğendım beğenmedım demekten daha öte bır topık yanı.

ben hayatımda bırısının olmamasını ,olmamasına üzülmeyı bırakalı cok oldu ama burada sizler ahlanıp vahlandıkca aa doğru yok ee o zaman şimdi nolcak moduna girmeye başladım ve bunu hıc istemiyorum.ben düşüncemi sadece ortaya yazdım ama bu konularda sadece ahlanıp vahlanan kım varsa üstüne alınabilir.

ben okula gidiyorum kızlar ,hepınızı öperim..

konuşma imkanım yok çünkü tanımıyorum işyerimin karşısında çalışıyor ve sadece öğlen arasında görüyorum. Ortak bir arkadaşta yok anlayacağın en iyisi kafamdan silip atmak

çok sevindim canım hayırlı olsun bakalım devamı da su gibi geçsin

bu yazının bana yazıldığı kesin. Canım sen 30 unu geçmişsin 40 ına dayanmışsın galiba. Nedir bu gerginlik..gülüp geçiyorum sana

bu yazının bana yazıldığı kesin. Canım sen 30 unu geçmişsin 40 ına dayanmışsın galiba. Nedir bu gerginlik..gülüp geçiyorum sana

Arkadaşım böyle yorumlar yapacaksan hiç gelme daha iyi. Moralin bozuksa Dertleşmek için başka yere yazabilirsin. Burası dert topiği değil. Anlatılmak istenen o. Yaş olarak bir sayı ... hayatın dönüm noktası bence. hayatımızda biri var yada yok. Çoğumuz takmamyı öğrendik. Üzülsek -üzülmesekte kimsenin enerjisini düşürmüyoruz.

ya az önce yazdıklarım için kusura bakma biraz sinirlerim bozukta. bende buzamana kadar evde kalma korkusu olmadı ama şimdi kafama bi çocuk takstığım için sıkıntıdayım haklısın enerjiyi biraz yükseltmek gerek. olumsuzluklar bizden uzak olsun

çok sevindim canım hayırlı olsun bakalım devamı da su gibi geçsin

çok teşekkür ederim Limon, çok istediğim bşydi. zaman çok çabuk geçti. bi baktım bize gelmişler
ama kısa da olsa bir flört zamanı olmalı, ben şimdi sevgilimle yalnız takılamıyorum hep aileler..
insan özlüyor başbaşa konuşmayı, dertleşmeyi

darısı sizlerin de başına olsun inş.

Son düzenleme:

canım iş için;
değişim kartı geldi sana.
iş yerinde bazı değişiklikler yaşayacaksın.
fakat bu değişimi sevgiyle kabul et.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olacak.
Aşk için ise;
araştır diyor kartın.
tek bir kişiye odaklanma.
önünde bir çok seçenek var.
evren renkli seçeneklerle dolu.
sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.

Niye öyle yazdın ya ben atladım..

Neden arkadaşlığ çevirdin. Hayırdır...

haklısın turkuaz, aileler çok destek veriyor eksik olmasınlar. hep öndelik ediyolar, yol gösteriyorlar.

kısmet işi kategorize edilemiyor kızlar, netten, yerden, gökten.. her neresi ise.. nasipse oluyor o yüzden bunu sürekli düşünüp, hayatı yaşanılmaz hale getirmeyin. zaman geldiğinde en güzeli olacağına inanın ve bu inancınızı asla kaybetmeyin..

dua ve ışıkla..

hayırlı uğurlu olsun canım.
biz de seni özledik.
Sevindim güzel geçtiğine.
Aileler de bir araya gelip nişan için konuşulacak mı?
Ne zaman düşünüyorsunuz erkek arkadaşınla nişanı canım?
Ben de nikah işlemleri araştırmasındayım şu aralar.

ne acayip biyer oldu burası payıma düşeni alim dedim zaten yazılanların hepsi ben değilim ben enerjisi yüksek biriyim yatçam kalkçam başım ağrıyo yazanlar bence daha çok pay almalı yazıdan enerji daha düşük onlarda onlar cevap versin 30 luklar

önemli olan konulara bakış açısı bence sıkılan yorum yapmasın forumda konu açma sıkıntısı var yalnız hertürlü konu tartışılır yorum yapılır açılan konu yok yine geyikde olsa aşk meşk konularında herkez yorum yapıyo ilk yazdığımda ertesi gün cevap geliyodu

teşekkürler tuğçecim.
mayıs istiyordum ben ama onlar nisan ayında olsun dediler.
mart ayında yer aramaya başlarız bizde nişan için

güzellerrrr

tuğçem ya inan sen yazdıkça duygulanıyorum.
belki en baştaki süreçten dolayı bildiğim için bu kadar seviniyor duygulanıyorum.
Allah hayırlısı ile gelinliğin ile çıktığın günleri de bizle paylaşmayı nasip etsin.amin
ayakkabına beni yazmayı unutma

petuş inan senin adına da çok sevindim.
nişandan sonra artık başbaşa kalırsınız en güzel telaşlar bunlar keyfini çıkar.

3. acayip merak ediyorum kim olcak acaba.

kurbaaaamıda gördüm orda bkıyor öle seni unutmadım

suskun naber canım bugün konuşamadık, keyfiler nasıl?
inş iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…