30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yukarda paylaştığıma baktın mı

ordan çağrışım yaptı
ya üniler dil istemese çok iyi olacakta

kendi alanımda yapmak istiyorum ama yaşadığım yerde yoktu bakalım. puanım olsun en azından 2011de girmiştim alese bitti süresi tazelemek lazım

ya birde ders çalışınca kafam daha iyi oluyor. iyi bir kaynak alıp başlamak lazım

valla ingilizce kursuna gitmek bile iyi geldi ya.
dışarı çıkıyoruym gidip gelirken hava alıyorum.istanbulda olaydın senide zorla kayıt yaptırırdım
kafam meşgul oluyor.
daha ödev yapcam ama

tezsiz bazı bölümlerde ales kalkmış galiba ama hangilerinde hiç anlamadım.
konuamada rağbet yok

canım her üninin şartları dönem dönem bile değişiyor. isediğin ünilerin sayfalarına gir zaten orda başvuru şartları yazıyor. ben tezli istiyorum. sen hangi alandan istiyorsun

canım her üninin şartları dönem dönem bile değişiyor. isediğin ünilerin sayfalarına gir zaten orda başvuru şartları yazıyor. ben tezli istiyorum. sen hangi alandan istiyorsun

canım öle baktım zaten.
ben mülakat, mülakatta sorulan sorular, kişilerin yaptıkları bölümlerden tecrübelerini filan, referans mektubu olayını merak ediyorum.

ben yönetim ve organizasyon istiyorum.
ama anlamadım marmara bu sene tezsiz açmamış galiba bulamadım.

hı o açıdan mülakatta adamına göre muamele çok oluyor diye biliyorum

o alana çok uzağım

ben pdr veya aile danışmanlığı istiyorum yıllardır kendi çapımda ortalmam fena sayılmaz onun dışında bi haltım yok

kendi üninde yapmak çok avantajlı oluyor. tanıdık hocalar falan .

tezli neden düşünmüyorsun

Ben hazırım açlan her konuda konuşmaya , banada katkısı olur ufkum genişler gittiğiniz yerleri söyleyin beğendiklerinizi fian ne biliyim bakın arkadaşmzn birtanesi ingilizce öğrenmeye çalşyor inglizce yardmcı şeyler paylaşlabilir bilen varsa bulabildiğiniz sevindim üzüldüm klasik şeyler yazmamş oluruz yapılan yorumlara,işe mülakat teknikleri yazlar var çok güzel,pisikolojik yazlar, mesleğinizle ilgili araştrmalar ben dün çok güzel şeyler okudum malesef çok ilgi görmiyiceğini düşündüğüm için paylaşmadm her konuda konuşmak güzel
size bir örnek vermek isterim genel kültürle ilgili geçen gün yemek saatimde yöneticimle yemek yiyoduk gıda üzerine sohpete başladık bana gıda üzerine eğitimmi aldın diye sordu bukadar fazla bilgin var hayır dedim ben her konuda araştrma yapmayı seviyorum. yeni şeyler öğrenmek hoşuma gidiyor okulunu bitir seninle iş konuşalm dedi yeni bir iş teklif edicek niyeti bu farkl konularda bilgi sahibi olmann faydaları,keşke güzel şeyler paylaşsanz hepsinden konuşsak çok isterim kıslar öğretmenimiz çocuk pisikolojisi toplum pisikolojisi konularnda paylaşm yaparsa çok mutlu olurum mesela

sevindim senin adına okulun derken yüksek mi yapıyorsun merak ettim de

canım, ben tez ile uğraşamam.
işim zaten yoğun oluyor.
yüksek lisansı istememdeni öncelik amacım; bana iş anlamında bu bölüm çok faydalı olacaktır. ufkum genişler, yeni şeyler öğrenirim.
onun dışında artık özel sektörde herkes üniv. mezunu. bir tık önde olmak için iyi ingilizce ve yüksek lisans şart.
kimse tezli veya tezsize bakmıyor. yaptın mı yaptın, peki hangi bölüm sorusu gelecek bana sadece.

tez yazmak ile uğraşmak istemiyorum açıkcası. birde ne kadar kısa zamanda biterse o kadar iyi benim için.
nasipse bu sene kendi kendime ingilizce öğrenmek için çabalamayı planlıyorum.
güz döneminde yüksek kayıt olmak istiyorum.
ama birazda iyi gelirli bir iş bulmama bağlı herşey.
yani çocuk evlilik yokken hazır kendi gelişimim için çabalamak iyi olur vakit açısından.
evlenince filan zaten vakit daha sınırlı olur.
nasiip herşey bunlar istediklerim, paraya bağlı çok şey malesef hayatımda.
param çok olsa direkt yurtdışına giderim 6 ay filan için mesela.

inş istediklerimizi başarırız.

anladım canım önemli değilse zaten tezle uğraşmak ömürden ömür alıyor.
bende saçmalalamak için istiyorum bir şeyleri. boş kalmak yaramıyor çünkü

o zaman hepimiz ünili olalım

ben haftasonu kaynak alıp alese başlayacağım inşallah

inşallah cnm hep engel oluyodu okul şimdi biterse kaplarm açlcak iş anlamnda :44:
yeni sisteme zor alştm şimdi kendime çalşma planı çizdim daha kolay olucak bu sefer

yeni sistemde çan old. için daha kolay olduğunu söylüyor arkadaşlarım. az kalmış sıkı bir şekilde çalışıp atlatırsın inş

Hayırlı olsun canım 2. gelinimiz sen oluyorsun bu durumda.. inşallah su gibi akıp mutlu sona ulaşırsın bir an önce...

canım benim içinde bir iş birde aşk için kart çeker misin?

kardeşimde yüksek lisans yapyor ,bildiğim kadaryla dediğin gibitez çok önemli değilmiş ingilizce eğitimi yurt dşndaki okkullar pahalı çalışarak yurt dışna kalabilirsin danşmanlk firmalar var ama ingilizce öğrenmen zaman alyor o şekilde genelde çocuk bakıcılığı oluyor oda ingilizce anlamnda pek birşey katmaz hemde yurt dşnda okula gitmen lazm diploma için öğretikleri ingilizce sokak ingilizcesinden farklı dayanabilirsen hem okul yabanc ülkede hem iş olarak gitmen ama en iyisi tavsiyem para biriktirip sadece okula gitmen derim çok ypranrsn öbür türlü

inşallah cnm hep engel oluyodu okul şimdi biterse kaplarm açlcak iş anlamnda :44:
yeni sisteme zor alştm şimdi kendime çalşma planı çizdim daha kolay olucak bu sefer

hadi bakalım hayırlısı ile bitir inş.
hem kafanıda meşgul eder, hemde kendini geliştirirsin.

Hayırlı olsun canım 2. gelinimiz sen oluyorsun bu durumda.. inşallah su gibi akıp mutlu sona ulaşırsın bir an önce...

canım benim içinde bir iş birde aşk için kart çeker misin?

canım hoşgeldin. sana yazdım ama görmedin galiba
seni merak ettim iyi misin?
herşey yolundadır inş. varsa bir sorun paylaşabilirsin canım.
sen yüksek lisans yaptın mı canım?

canım çocuk bakıcılığı yok artık. kaldıralı çok oldu.
dil okulu vs hepsini çok araştırdım canım. maliyetleri vs o yüzden gidemedim

senin kardeşin hangi üniv. hangi bölümde yapıyor?
sen de istanbuldasın ya belki bana bilgi açısından kardeşindne bilgi edinebilirsin diye düşündüm.
tabii zahmet olmazsa.

çan eğrisi güzel ama ortalamay tuturursan ortalama dönem notunun altnda kalrsan geçtim dediklerin(Şartl geçtiklerin) birdahaki dönem hep birlikte önüne çkyo bu sefer
bu sefer en zor derslerler geldi önüme bu dersleri verirsem uzman olurum tarihi dizileri izlerken bu yalan gerçeği bu diye frlarmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…