30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

teşekkürler turkuaz inşallah çalşmaya başlamam lazm hafta sonlar katks oluyo yararda olucak kendim iin bişey yapcam aslnada güzel bişey

%200 katiliyorum.

tabi cnm insankaynaklar şimdi çalşma ekonomisi yükseklinans, pedogolijik gelişim yükseklisans varmş aydn üniversitesinde o başka bilgi istiyorsan sor cnm yatmadan kardeşim

canım ben tezsiz yapmıştım 2011 yılında.
fakat ondada sunumlar hazırlatıyorlardı sürekli.
bir de bitirmek için proje hazırlattılar.

Hayırlı olsun canım 2. gelinimiz sen oluyorsun bu durumda.. inşallah su gibi akıp mutlu sona ulaşırsın bir an önce...

canım benim içinde bir iş birde aşk için kart çeker misin?

canım iş için;
araştır diyor kartın.
farklı seçenekleri denemeli ve yeni yollar araştırmalısın.
Önünde tek bir seçenek yok, daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Aşk için;
yüreğindekini söyle diyor kartın canım.
Kalbindekileri bir kişiye dürüstçe ifade etmen gerekecek.
Ve karşılığını da sevgiyle alacaksın.

tabi cnm insankaynaklar şimdi çalşma ekonomisi yükseklinans, pedogolijik gelişim yükseklisans varmş aydn üniversitesinde o başka bilgi istiyorsan sor cnm yatmadan kardeşim

canım ben yönetim ve organizasyonda yapmayı istiyorum tabii olursa.
aydın üniv. desinde mesela kardeşin girerken, referans mektubu kime yazdırmış. çalıştığı işyerinbden filan mı?
mülkatta neler sormuşlar?
gibi böle giriş sürecini anlatırsa özetlen iyi olur.

canım ben tezsiz yapmıştım 2011 yılında.
fakat ondada sunumlar hazırlatıyorlardı sürekli.
bir de bitirmek için proje hazırlattılar.

evet canım biliyorum sunumve projede zaten tez gibi aynı.
bende ondan bide tezi başıma almak istemedim.
sana özelden mesaj attım

Tuğçem, dün aldığım bir haber için kart çekebilir misin? Ve haber aldığım kişi için..

Ay yanlış yere yazdım yav
Dur melek konusuna geçiyorum, hey allahım

Selamlar diyim herkese ve çıkayım :)

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm kardeşim orada okudu orada staja girdi işe aldlar orada çalşyo kendisi yüksek öğrenim için gerkli belgeler varmş istanbul aydn üniversitesinin web sitesinde bende bilmiyorum oradan bakabilir dedi daha olmad telefon aç bi konuş yaknnda varsa görüş bence en sağlkl bilgiyi verirer.

Tuğçecan banada yorgun değilsen kart çekebilirmisin iş ile aşk ile ilgili cann isterse zorlamak istemem seni

teşekkürederim cnm anladm ben bişeyler

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuğçecan banada yorgun değilsen kart çekebilirmisin iş ile aşk ile ilgili cann isterse zorlamak istemem seni

canım iş için;
dua et diyor kartın.
Allah'a ve meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil.
Duan en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanacak.

Aşk için;
yolun açık gözüküyor.
Yolunda hızlıca ilerliyeceksin.
yolun sonu aydınlık canım.

cnm ağzna sağlk her sabah dua etmeye başladm çok engel çkyo inancm yitirmemem lazm teşekkürederim cnm

Teşekkür ederim canım..
Yeni başladım yüksek lisansa epey birikmiş yazılanlara göz atmaya çalışıyorum.. tam karar veremedim arada bıraksam mı diyorum daha müdürle konuşmadım izin vermeyebilir yüksek lisans için 2 yarım gün ayırmam gerek haftada.. birde bilimsel hazırlık diye birşey getirdiler önüme .. o nu istemiyorum asıl ama karar aldık dönemeyiz dedi hocalar.. bilimsel de alacağım derslerin teze ve yüksek lisansa çok katkısı olmayacak o yüzden saçma geliyor .. ama ne kaybederim düşüncesiyle kaydımı yaptım bir süre gideceğim çok çıkmaza girerse bırakırım.. hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. istanbulda var mıdır bilmem ama yeni açılmış üniversiteler çok zorlamıyor ilk girişte gibi geldi bana. tabi bölüme göre değişebilir benim başladığım bölüm yeni açılmış. öyle işte..

çok saol canım bilgi ve desteğin için.
araştırıyorum int zaten kendim.
ama gidenlerden de görüş almak istedim.
saol canım

Teşekkür ederim canım biraz işle alakalı sıkıntılarım var bir de bu aralar araziye çıkıyorum yoruluyorum.. sonra diyorum Allah 'ol' dediğinde yoluna girecek herşey...

canım merak etme. hepimizde ayrı sıkıntı var ama gececek Allah ın izniyle.
hayat inişli çıkışlı
şükür et valla canım işin var iyiki.
Allah daha iyilikler nasip etsin canım.
her zaman bana yazabilirsin istersen
insna paylaştıkça rahatlıyor.
öpem iyi gelir

evet canım burda her gelenin Allah'tan olduğunu bilip şükretmek ve dua etmek çok önemli.
Rica ederim canım.

Herşey Allahtan bu sene Allahn izniyle bitiyo dualarma başladm engelleyen şeylerdende kurtuuyorum daha önceki olumlamanda dedğin gibi yeni başlangcı Meleklerin hazrlyo Allahn izniyle güzel şeyler bekliyorum çok rahatlattn çok teşekkürler senninde tüm dileklerin gerçek olsun inşlah

keşke daha çok yardmcı olabilseydim kardeşimde direk girdiği için kadar biliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…