- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #25.061
hadi bakalım hayırlısı ile bitir inş.
hem kafanıda meşgul eder, hemde kendini geliştirirsin.
canım hoşgeldin. sana yazdım ama görmedin galiba
seni merak ettim iyi misin?
herşey yolundadır inş. varsa bir sorun paylaşabilirsin canım.
sen yüksek lisans yaptın mı canım?
Arkadaşım böyle yorumlar yapacaksan hiç gelme daha iyi. Moralin bozuksa Dertleşmek için başka yere yazabilirsin. Burası dert topiği değil. Anlatılmak istenen o. Yaş olarak bir sayı ... hayatın dönüm noktası bence. hayatımızda biri var yada yok. Çoğumuz takmamyı öğrendik. Üzülsek -üzülmesekte kimsenin enerjisini düşürmüyoruz.
arkadaşlar lütfen hayatınızda erkek arkadaş veya evlılık olmaması dışında görünüşte bır problemınız yok.
lütfen kafam cok bozuk seklınde olaya yaklaşıp ,topıgede gelıp bızlerınde enerjısını düşürmeyin.aksi takdırde ben bu topıge girmek istemiyorum.
zamanında burada bunlarla ılgılı başkaları gelıp laf soyledıgınde bızler onlarla kavga ettık hayatımız yerınde,enerjımız yuksek dıye kalkıp bunun tam tersını yapmayalım lütfen ama lütfen burada.
30 yaş ve üzeri bekar bayanlar topiği burası 30lu yaşlara gelmiş ancak koca bulamadıgı için üzülüp,dövünen,enerjısını kaybedenler topiği değil.
eğer başka bır enerjınızı düşürcek olumsuz bırsey varsa buyrun anlatın sorun herneyse yorumlayalım destek olmaya çalışalım aksi takdırde benım enerjım düştüğü için bu gibi muhabetlerden ben devam edilmesi durumunda girmeyeceğim.
canım çocuk bakıcılığı yok artık. kaldıralı çok oldu.
dil okulu vs hepsini çok araştırdım canım. maliyetleri vs o yüzden gidemedim
senin kardeşin hangi üniv. hangi bölümde yapıyor?
sen de istanbuldasın ya belki bana bilgi açısından kardeşindne bilgi edinebilirsindiye düşündüm.
tabii zahmet olmazsa.
canım, ben tez ile uğraşamam.
işim zaten yoğun oluyor.
yüksek lisansı istememdeni öncelik amacım; bana iş anlamında bu bölüm çok faydalı olacaktır. ufkum genişler, yeni şeyler öğrenirim.
onun dışında artık özel sektörde herkes üniv. mezunu. bir tık önde olmak için iyi ingilizce ve yüksek lisans şart.
kimse tezli veya tezsize bakmıyor. yaptın mı yaptın, peki hangi bölüm sorusu gelecek bana sadece.
tez yazmak ile uğraşmak istemiyorum açıkcası. birde ne kadar kısa zamanda biterse o kadar iyi benim için.
nasipse bu sene kendi kendime ingilizce öğrenmek için çabalamayı planlıyorum.
güz döneminde yüksek kayıt olmak istiyorum.
ama birazda iyi gelirli bir iş bulmama bağlı herşey.
yani çocuk evlilik yokken hazır kendi gelişimim için çabalamak iyi olur vakit açısından.
evlenince filan zaten vakit daha sınırlı olur.
nasiip herşey bunlar istediklerim, paraya bağlı çok şey malesef hayatımda.
param çok olsa direkt yurtdışına giderim 6 ay filan için mesela.
inş istediklerimizi başarırız.
Hayırlı olsun canım 2. gelinimiz sen oluyorsun bu durumda.. inşallah su gibi akıp mutlu sona ulaşırsın bir an önce...
canım benim içinde bir iş birde aşk için kart çeker misin?
tabi cnm insankaynaklar şimdi çalşma ekonomisi yükseklinans, pedogolijik gelişim yükseklisans varmş aydn üniversitesinde o başka bilgi istiyorsan sor cnm yatmadan kardeşim
canım ben tezsiz yapmıştım 2011 yılında.
fakat ondada sunumlar hazırlatıyorlardı sürekli.
bir de bitirmek için proje hazırlattılar.
canım ben yönetim ve organizasyonda yapmayı istiyorum tabii olursa.
aydın üniv. desinde mesela kardeşin girerken, referans mektubu kime yazdırmış. çalıştığı işyerinbden filan mı?
mülkatta neler sormuşlar?
gibi böle giriş sürecini anlatırsa özetlen iyi olur.
evet canım biliyorum sunumve projede zaten tez gibi aynı.
bende ondan bide tezi başıma almak istemedim.
sana özelden mesaj attım
Teşekkür ederim canım biraz işle alakalı sıkıntılarım var bir de bu aralar araziye çıkıyorum yoruluyorum.. sonra diyorum Allah 'ol' dediğinde yoluna girecek herşey...ceren cim senin sesin niye çıkmıyor.
moralin mi bozuk?
canım iş için;
araştır diyor kartın.
farklı seçenekleri denemeli ve yeni yollar araştırmalısın.
Önünde tek bir seçenek yok, daha fazlası var.
Evren renkli seçeneklerle dolu.
sen kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, daha büyük güzellikler de yaşamına akacak.
Aşk için;
yüreğindekini söyle diyor kartın canım.
Kalbindekileri bir kişiye dürüstçe ifade etmen gerekecek.
Ve karşılığını da sevgiyle alacaksın.
Tuğçecan banada yorgun değilsen kart çekebilirmisin iş ile aşk ile ilgili cann isterse zorlamak istemem seni
canım iş için;
dua et diyor kartın.
Allah'a ve meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle ve yollarından çekil.
Duan en doğru zamanda ve en hayırlı şekilde cevaplanacak.
Aşk için;
yolun açık gözüküyor.
Yolunda hızlıca ilerliyeceksin.
yolun sonu aydınlık canım.
cnm ağzna sağlk her sabah dua etmeye başladm çok engel çkyo inancm yitirmemem lazm teşekkürederim cnm
Teşekkür ederim canım..hadi bakalım hayırlısı ile bitir inş.
hem kafanıda meşgul eder, hemde kendini geliştirirsin.
canım hoşgeldin. sana yazdım ama görmedin galiba
seni merak ettim iyi misin?
herşey yolundadır inş. varsa bir sorun paylaşabilirsin canım.
sen yüksek lisans yaptın mı canım?
cnm kardeşim orada okudu orada staja girdi işe aldlar orada çalşyo kendisi yüksek öğrenim için gerkli belgeler varmş istanbul aydn üniversitesinin web sitesinde bende bilmiyorum oradan bakabilir dedi daha olmad telefon aç bi konuş yaknnda varsa görüş bence en sağlkl bilgiyi verirer.
Teşekkür ederim canım biraz işle alakalı sıkıntılarım var bir de bu aralar araziye çıkıyorum yoruluyorum.. sonra diyorum Allah 'ol' dediğinde yoluna girecek herşey...
evet canım burda her gelenin Allah'tan olduğunu bilip şükretmek ve dua etmek çok önemli.
Rica ederim canım.
çok saol canım bilgi ve desteğin için.
araştırıyorum int zaten kendim.
ama gidenlerden de görüş almak istedim.
saol canım
canım merak etme. hepimizde ayrı sıkıntı var ama gececek Allah ın izniyle.
hayat inişli çıkışlı
şükür et valla canım işin var iyiki.
Allah daha iyilikler nasip etsin canım.
her zaman bana yazabilirsin istersen
insna paylaştıkça rahatlıyor.
öpem iyi gelir
Kzlar iyi geceler herkeze ben yatyorum. tuğçecan teşekkürler olumlamalarn için sevgiyle kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?