30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

önemli değil canım.
bitmedi daha hazırlıklar. ancak oluyor.
ev işleri ıncık cıncık bitmiyor canım. Ama olcak inşallah. :)
En azından güzel telaşlar bunlar tuğçem ya öyle düşün.. Sevdiğin güvendiğin bir adam olduktan sonra diğerleri teferruat.. onunla problem yaşamak hazırlıkları işkence yapar.. Rabbim gönlüne göre versin aynı ilde olabilsek ne iyi olurmuş..

yaşam ve yemek şeklini değiştiremeden gitse ve sabit kalsa kilolar ne güzel olurdu

hareket katııyorum yaşamıma gidecek fazlalıklarım.

Günaydin limoncum... selamlar hep selmalar yazıyorum iyiki farkettim yoksa selmalar olarak yazım görülecekti. parmak hızlı yazacam diye sırasını şaşırıyor
bende 49-50 arası olmak istiyorum baya döktüm kiloları ama 3-4 kilom kaldı bakalı. senin boy kaç cerencim

ben 160ım bu arada
bir diyetisyene görün ne kadar yağ fazlan var neler yemen lazım öğrenirsin bir ay gidersin sonra karar verirsin. kulaktan duyma diyetler yapma bence... her bünye faklıdır ...

diyetisyene gittin mi bilmiyorum ama

canım diyetisyene gitmedim özel bir diyet yapmıyorum . 3 ana öğün ve ara öğün yapıyorum. abur cubur ve dışardan yemiyorum sağlıklı besleniyorum vücudumun ihtiyacı olmayan şeyleri almıyorum canım. ben bir listeye bağlı kalamam. herşeyden yiyorum ama yeteri kadar

aynen öyle canım. bende kısıtlı yemek olayını yapmam zaten. o zaman gözüm daha çok aç oluyor. mesala akşam bir kuruyemiş yedim hayretle baktım kendime

2 hafta kuruyemiş yemedim gözüm kalmış ..

spor yapınca insan daha fazla acukıyor ya.

Pro kartlı olanlara da şans gülebilir bir arkadaşınıza hediye edersiniz
Tamam ben yönetime bu talebini iletirim

Pro kartlı olanlara da şans gülebilir bir arkadaşınıza hediye edersiniz
Tamam ben yönetime bu talebini iletirim
Aaa!
Çok şahane olur, kime hediye edeceğimi bile buldum.
Yaşasın!!!

İnsanın nüfuzlu tanıdıkları olması güzel tabii, tamam NEVRESTE sana güveniyorum. :) Talebimi ilet yönetime.

Aaa!
Çok şahane olur, kime hediye edeceğimi bile buldum.
Yaşasın!!!

İnsanın nüfuzlu tanıdıkları olması güzel tabii, tamam NEVRESTE sana güveniyorum. :) Talebimi ilet yönetime.

Umarım çok isteyen birine nasip olur
Bundan sonra her yarışmada bu uygulama yapılacak bir seferinde kazanabilirsinizÇok bir şey istemiyoruz
Anlaştık

yorgun olduğum için film izleyeyim,dinleneyim dedim,hükümet kadın 1 filmini izliyordum,son 7 dakikasında hata verdi ve hiçbir yerden izleyemedim,sonuna kadar gelmişken reva mı bu
herkese iyi geceler

Haklısın canım.
Çok şükür.
mesela ben bugün bir ara çok stresliydim eğer o an o da benim üstüme gelseydi patlardık.
O yüzden iki tarafında yerine ve duruma göre alttan alması gerekiyor.
Amin canım. Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah.
Evet aynı ilde olmak çok güzel olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…