- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.521
nasılsınbende regli olucam moloz gibi dolanuıyorum ortada
Başımın sağ tarafı göçük!
Elim işe varmıyor.
İş yerinde masa başında durmak zorundayım.
En azından güzel telaşlar bunlar tuğçem ya öyle düşün.. Sevdiğin güvendiğin bir adam olduktan sonra diğerleri teferruat.. onunla problem yaşamak hazırlıkları işkence yapar.. Rabbim gönlüne göre versin aynı ilde olabilsek ne iyi olurmuş..önemli değil canım.
bitmedi daha hazırlıklar. ancak oluyor.
ev işleri ıncık cıncık bitmiyor canım. Ama olcak inşallah. :)
hıinş kavuşursun canım. benim diyette hafta sonu bozuldu baya bi evde ağırladım dışarda yemek falan derken (
kalp çarpıntısı demeyelim de hoş vakit keşke çarpsa tuğçem ya ama kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.
bir diyetisyene görün ne kadar yağ fazlan var neler yemen lazım öğrenirsin bir ay gidersin sonra karar verirsin. kulaktan duyma diyetler yapma bence... her bünye faklıdır ...bende 49-50 arası olmak istiyorum baya döktüm kiloları ama 3-4 kilom kaldı bakalı. senin boy kaç cerencim
ben 160ım bu arada
yaşam ve yemek şeklini değiştiremeden gitse ve sabit kalsa kilolar ne güzel olurdu
hareket katııyorum yaşamıma gidecek fazlalıklarım.
Günaydin limoncum... selamlar hep selmalar yazıyorum iyiki farkettim yoksa selmalar olarak yazım görülecekti. parmak hızlı yazacam diye sırasını şaşırıyor
bir diyetisyene görün ne kadar yağ fazlan var neler yemen lazım öğrenirsin bir ay gidersin sonra karar verirsin. kulaktan duyma diyetler yapma bence... her bünye faklıdır ...
diyetisyene gittin mi bilmiyorum ama
canım diyetisyene gitmedim özel bir diyet yapmıyorum . 3 ana öğün ve ara öğün yapıyorum. abur cubur ve dışardan yemiyorum sağlıklı besleniyorum vücudumun ihtiyacı olmayan şeyleri almıyorum canım. ben bir listeye bağlı kalamam. herşeyden yiyorum ama yeteri kadar
PRO kart verilmese de oyluyorum ben.Merhaba
Kekler- Cupcakeler-Pastalar Yarışmasına Oylarınızı Bekliyoruz
Oylamaya Katılan 1 kişiye Pro Kart verilecek
PRO kart verilmese de oyluyorum ben.
PRO olanlara ne verilecek?
Bana bölüm editörlüğü verilsin lütfen! :)
Müzmin bekarlar bölümü açılsın ve bana oranın editörlüğü verilsin!
Lüttttfeeeeeeeeeeeen!
Yönetim duy sesimi
Merhaba
Kekler- Cupcakeler-Pastalar Yarışmasına Oylarınızı Bekliyoruz
Oylamaya Katılan 1 kişiye Pro Kart verilecek
Aaa!
Pro kartlı olanlara da şans gülebilir bir arkadaşınıza hediye edersiniz
Tamam ben yönetime bu talebini iletirim
Aaa!
Çok şahane olur, kime hediye edeceğimi bile buldum.
Yaşasın!!!
İnsanın nüfuzlu tanıdıkları olması güzel tabii, tamam NEVRESTE sana güveniyorum. :) Talebimi ilet yönetime.
bize de dua et cnm
selam kimse yok mu:44:
Cnm her zaman ediyorum emin olabilirsin.
Ben varım beni beğeniyon mu
En azından güzel telaşlar bunlar tuğçem ya öyle düşün.. Sevdiğin güvendiğin bir adam olduktan sonra diğerleri teferruat.. onunla problem yaşamak hazırlıkları işkence yapar.. Rabbim gönlüne göre versin aynı ilde olabilsek ne iyi olurmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?