30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

bende 51 olmak istiyorum ama hep 54-55 durumundayım yeni işe yürüyerek gideceğim 20*2 40 dk birde spora başlayayım diyorum zaman kalırsa bakalım..

bende 51 olmak istiyorum ama hep 54-55 durumundayım yeni işe yürüyerek gideceğim 20*2 40 dk birde spora başlayayım diyorum zaman kalırsa bakalım..

bende 49-50 arası olmak istiyorum baya döktüm kiloları ama 3-4 kilom kaldı bakalı. senin boy kaç cerencim

ben 160ım bu arada

teşekkür ederim canım.. inşallah ii olur..

ben de önceden senin gibi düşünüyordum canım görücü usulü birinden bahsetseler beni ateş basıyor sinirlenip kırıyordum ailemi saçma bir hal oluyor sebebsiz öfkeleniyordum.. şimdi de tersini düşünüyorum otur konuş olmazsa hayır dersin.. ister istemez biraz gerginlik olur ilk başta ama eskisi gibi düğünde görmüyorsun görüşme anlaşma süresi oluyor .. en iyi tarafı aileler işin içinde olduğundan işin kolaylaşıyor. eskiden görücü usulü kız arayanlar pısırık gibi gelirdi.. zamanla değişiyor düşünce işte..herkes kendi ortamında tanışamayabiliyor.

en iyisini yapıyorsun canım.
kendini hasta edip eve kapatmaktansa mutlu olacağın zamanlar geçirmen en güzeli.

bende adının bu halini daha çok seviyorum cnm değiştirince diyememiştim..diğeri yabancı gibi geliyordu. bu tanıdığım biri gibi geliyor:)

Ben de senin gibi düşünüyorum canım.
Hatta aileler arada olduğu için daha da sağlıklı olabiliyor ilişki.

gunaydın herkese herkeslerı kocaman öpüyorum..

ben hala hastayım ancak mutluyum ınsallah güzel ,enerjik ve bol aşklı bır hafta olur..sizleri cok sevıyorum tuğce benım nıckım ıcınde aynı durum geçerli bugun tekrar site yöneticisine yazacağım.

biz bu kafayla bakalım ne olacağız
bilmiyorum.

hayır, bakmamışlar. adımı bilmiyorlar.
ben de buna kızıyorum işte, sadece ben kızım o erkek diye bakıyorlar olaya. deliriyorum.

Turkuaz artık istiyor muyum? istemiyor muyum? inan emin değilim.

boyun kaç tatlım inş gider kilocuklar

ben okulda arada oynuyorum iyi geliyo oyun oynamak :d

gülooo tanış diyorum sana bi otur bak koca adayı olarak diil arkadaş gözüyle bak
çok baktım o şekilde, olmuyor limoncuğum!

Offf! Aynen Ceren, ateş basıyor. Delleniyorum. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.

gübaydınlar kızlarrrr
Günaydın Limon

Günaydın Hayata, geçmiş olsun. Ben de regl oldum. Başım ağrıyor.

günaydınnnnnnn
Zuzu, Günaydın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…