- 14 Kasım 2013
- 3.656
- 1.903
- 198
- 35
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.501
Bende erken kalktım tekrar uyudm ...
Hava güzel yürüyüş yaptım ..
bu yaza kadar 3 kilo vercem. Şu anda 54,50 kiloyum. 51 kilo olucam inşallah.
45-60 dk yürüyüş yapcam... Her gün . birde mekik çekicem. Yaz ayı yepyeni ben olucam...
bende 51 olmak istiyorum ama hep 54-55 durumundayım yeni işe yürüyerek gideceğim 20*2 40 dk birde spora başlayayım diyorum zaman kalırsa bakalım..
teşekkür ederim canım.. inşallah ii olur..Hayırlısı böyleymiş canım.
canım iş için;
seviceğin bir iş olacağı gözüküyor.
sevginin karşılığını da alacaksın.
Aşk için ise;
Senin kalbinde aşk konusunda sorular var cevabı evet canım.
Geleceğin ışık dolu gözüküyor.
Evrenin sonsuz enerjisi arkanda.
ben de önceden senin gibi düşünüyordum canım görücü usulü birinden bahsetseler beni ateş basıyor sinirlenip kırıyordum ailemi saçma bir hal oluyor sebebsiz öfkeleniyordum.. şimdi de tersini düşünüyorum otur konuş olmazsa hayır dersin.. ister istemez biraz gerginlik olur ilk başta ama eskisi gibi düğünde görmüyorsun görüşme anlaşma süresi oluyor .. en iyi tarafı aileler işin içinde olduğundan işin kolaylaşıyor. eskiden görücü usulü kız arayanlar pısırık gibi gelirdi.. zamanla değişiyor düşünce işte..herkes kendi ortamında tanışamayabiliyor.kızlar selam
nasılsınız?
annemler dün cenaze mevlüdüne gitmişo
orada bir tanıdığın ablası varmış
onun da oğlu varmış
35 yaşında
bir mobilya mağazasında muhasebede çalışıyormuş
bizim memleketli
AMA
ben istemiyorum
bu şekilde sevmiyorum kızlar, geriliyorum,daralıyorum.
haydi çocuk beni görmüş olsa neyse ne...
anası oğluna kız arıyor... oğlan hımbıl mı?
sinir oldum. annem inşallah uzatmaz! hayır dedim.
bize de dua et cnmSelam yavruşarrr
Aslımmmm
Filo sana terlik geliyor kaçma
Tuğçemmm yavrum senin adın niye haka eskisi?
Bana iş ve aşk için kart çeker misin?
Öperim sizi
Dua edip geleyrum abdestim bızulmadan
hıinş kavuşursun canım. benim diyette hafta sonu bozuldu baya bi evde ağırladım dışarda yemek falan derken (
kalp çarpıntısı demeyelim de hoş vakit keşke çarpsa tuğçem ya ama kafamı dağıtmaya ihtiyacım var.
bende adının bu halini daha çok seviyorum cnm değiştirince diyememiştim..diğeri yabancı gibi geliyordu. bu tanıdığım biri gibi geliyor:)Canım değiştirin diye mesaj yazdım ama daha değiştirmediler.
sistem çöktükten sonra eski haline döndü.
Canım iş için;
sessiz ol diyor kartın.
zihnindeki kargaşaları durdur.
Şuanda biraz sükûnet ve huzur lazım.
Aşk için ise;
Işığa git diyor kartın canım.
Karanlığı bırak, düşünce ve konuşmalarınla ışığı yarat, kabusunu değil.
Olumlu düşün canım.
İşte o zaman tüm hayatın ve tüm ilişkilerin de ışıkla dolacak.
ben de önceden senin gibi düşünüyordum canım görücü usulü birinden bahsetseler beni ateş basıyor sinirlenip kırıyordum ailemi saçma bir hal oluyor sebebsiz öfkeleniyordum.. şimdi de tersini düşünüyorum otur konuş olmazsa hayır dersin.. ister istemez biraz gerginlik olur ilk başta ama eskisi gibi düğünde görmüyorsun görüşme anlaşma süresi oluyor .. en iyi tarafı aileler işin içinde olduğundan işin kolaylaşıyor. eskiden görücü usulü kız arayanlar pısırık gibi gelirdi.. zamanla değişiyor düşünce işte..herkes kendi ortamında tanışamayabiliyor.
teşekkür ederim canım.. inşallah ii olur..
bende adının bu halini daha çok seviyorum cnm değiştirince diyememiştim..diğeri yabancı gibi geliyordu. bu tanıdığım biri gibi geliyor:)
bende 160 civarıyım canım 49 da göz altlarım çöküyo benim 50-51 iibende 49-50 arası olmak istiyorum baya döktüm kiloları ama 3-4 kilom kaldı bakalı. senin boy kaç cerencim
ben 160ım bu arada
afedersin canım bilmiyordum.. nasılsın bitti mi hazırlıklar?yolundadır inşallah herşey?bende değiştirmek istemezdim ama can ismi eski nişanlımın ismi olduğu için değiştirmiştim canım..
afedersin canım bilmiyordum.. nasılsın bitti mi hazırlıklar?yolundadır inşallah herşey?
bende 160 civarıyım canım 49 da göz altlarım çöküyo benim 50-51 ii
bilmiyorum.biz bu kafayla bakalım ne olacağız
hayır, bakmamışlar. adımı bilmiyorlar.Şimdi arkadaş ortamında olsanda mutlaka yaş ve meslek olarak sana uygun düşen biri ni tavsiye edecekler. Biz adı görücü diye soğuk bakıyoruz. Mutlaka bir yakıştırma vardır. Herkes seni ve karşındaki oğlanın bir nebze ihtimali vardır diye tanıştırmak istemiştir. Meslek yaş fizik ugunsa tanışabilrsin. zaten direk fotoğraına bakılmıştır. Birbirinizi face.de görme olayı olur. Erkek mutlaka bakar. sende ismini öğren bak ...yeni nesil görücü faceden bakıyor
Turkuaz artık istiyor muyum? istemiyor muyum? inan emin değilim.Tuğçemmm çol tşk ederim. Allah razı olsun.
Aslım sende kızı olumlu düşünceye sevk edeceğine yani ... Bu sefer terliklerim çift gelcek
Mavilimmmm aferin kısss ilerleme var sendeaferin olumlu olumlu olcak herşey inş
Luckiğimm nerelerde yaaa onuda öperim
Filo valla saçmalıyorsun kusra bakma.
Arkadaşıö adamı gör beğenmezsen anlarım daha gidip görmeden.
Hemen olumsuz konuşup ağlanıyonn yok böle yok şöle
Dünyada herkes sanki birbirini ilk kez görüp beğenerek tanışıyorlar
Bide anne olmak istiyorsun. Sormadı ayıp yalnız başına nasıl olcan
Ya git tanış en azından şu karamsarlığı düşünceyi kormak için bir adım olur hayatında
Yürekten istiyormusun hayırlı eş yuva ve evlat eğer istiyorsan bir adım atacaksın hayata karşı
Başka yolu yokkk
çok baktım o şekilde, olmuyor limoncuğum!boyun kaç tatlım inş gider kilocuklar
ben okulda arada oynuyorum iyi geliyo oyun oynamak :d
gülooo tanış diyorum sana bi otur bak koca adayı olarak diil arkadaş gözüyle bak
Offf! Aynen Ceren, ateş basıyor. Delleniyorum. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum.ben de önceden senin gibi düşünüyordum canım görücü usulü birinden bahsetseler beni ateş basıyor sinirlenip kırıyordum ailemi saçma bir hal oluyor sebebsiz öfkeleniyordum.. şimdi de tersini düşünüyorum otur konuş olmazsa hayır dersin.. ister istemez biraz gerginlik olur ilk başta ama eskisi gibi düğünde görmüyorsun görüşme anlaşma süresi oluyor .. en iyi tarafı aileler işin içinde olduğundan işin kolaylaşıyor. eskiden görücü usulü kız arayanlar pısırık gibi gelirdi.. zamanla değişiyor düşünce işte..herkes kendi ortamında tanışamayabiliyor.
Günaydın Limongübaydınlar kızlarrrr
Günaydın Hayata, geçmiş olsun. Ben de regl oldum. Başım ağrıyor.gunaydın herkese herkeslerı kocaman öpüyorum..
ben hala hastayım ancak mutluyum ınsallah güzel ,enerjik ve bol aşklı bır hafta olur..sizleri cok sevıyorum tuğce benım nıckım ıcınde aynı durum geçerli bugun tekrar site yöneticisine yazacağım.
Zuzu, Günaydın!günaydınnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?