30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

limoncum bende repliği cok beğendim..
kızlar dün akşam mıdem tuttu acillik oldum

bugun grıp olmam devam edıyor ve işteyim.cok kötü halım bugun bıran once bıtsede eve gıtsem derdindeyim bakalım.

cok yogunum bu haftasonuda oturup ders çalışıcam sukur kursum yok ama kafayı yemek üzereyim artık..

tatil istiyorum yada tatılde degıl aslında evde oturup butun gün tv karşısında yatmak istiyorumm..

günaydın herkescıklere..

Son düzenleme:
Herkese Günaydın!
Limon replik şahane,,,
Hayata geçmiş olsun.

yorgun olduğum için film izleyeyim,dinleneyim dedim,hükümet kadın 1 filmini izliyordum,son 7 dakikasında hata verdi ve hiçbir yerden izleyemedim,sonuna kadar gelmişken reva mı bu
herkese iyi geceler
Aslı günlerdir benim de gündemimde bu film. Bir türlü izleyemedim o ayrı! :)

cnm sonunda oyle cok bısey yok oyuzden bsy kaçırmamışsın aslıcım.teşekkürler filozof

Selam challenger seni görmek güzel oldu...

Herkese Günaydın!
Limon replik şahane,,,
Hayata geçmiş olsun.

Aslı günlerdir benim de gündemimde bu film. Bir türlü izleyemedim o ayrı! :)

:76: :79: :81: :87: :118: :124: :130:

smiller çok hoş ya... gülümsetiyor beni..

bazen bende smiler gibi davranasım geliyor konuşmadan mimik yapmak...

Son düzenleme:

evet bunlarda benım cok hoşuma gidiyor
canım girdim aslında eski nickimle bıkaç kez ama yogundum ve hasta oldugum ıcın mızmızlıgım üzerimde ve eski nickimi kullanmak istemedim bu sebeple fazla girmedim.

ama okudum yazıştıklarınızı vs.

aaa benım kuşlarım cift olmuşta çiftleşmeye başlamışlar simdi benı dürttüklerinde gördüm :) thank you filozofum son beğenen sensin dıye seni öptüm

aaa benım kuşlarım cift olmuşta çiftleşmeye başlamışlar simdi benı dürttüklerinde gördüm :) thank you filozofum son beğenen sensin dıye seni öptüm
Rica ederim canım, arkadaşlarımı beğenmeyeceğim de kimi beğeneceğim.

Benim kuş hâlâ tek , hâlâ yalnız!
Tıpkı benim gibi.

fazlası kısmına tıkla orda da güzel simler var

Günaydın fıstıkcan

Evet güzelmiş replik...

kuzum geçmiş olsunn dikkat e kendine

beğendım senı hemde çok beğendım bır oğlum olursa bırgün senı gelınım olarak alacağım..:

benim bir arkadaşımda hep öyle der seni oğluma alıcam...

limonata bende beğendim seni... gel arada diğer sayfaları gezelim 3-5 yorum yapalım

Challenger Senin tavsiye ettğin sayfada bende tarot baktırdım. Gerçekten acayip yorum yaptı sanki olayı biliyor gibi benle yaşamış gibi anlattı. Tebrik ederim güzel bir yorumcu ve hisleri kuvvetli...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…