- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #28.581
kaçırmam yemek olunca
niye efkarlandın turkuaz
Sıkıldım bunaldım ya.
Çok şey mi istiyorum ben diyorum suçum ne diyorum.
Ben de minik bir bebeğim olsunistiyorum ......
Öle işte efkalrıyım
Sıkıldım bunaldım ya.
Çok şey mi istiyorum ben diyorum suçum ne diyorum.
Ben de minik bir bebeğim olsunistiyorum ......
Öle işte efkalrıyım
bebek nereden düştü aklına şimdi,zamanı geldi mi olur o da elbet canım,sıkma canını lütfennnnnnnnnn
Canım ya...
Bunu bende çok isterim.
Keşke sözler bazı şeyler için yeterli olsa...
o duygular aştım. Evlenmek ve çocuk sahbibi olmayı istemek içimde çok cılız bir ışık olarak kalıcak. Gerçekten bazen neyi çok istersen o olmuyor. Derlerki 40 defa söylersen olur. Bir duayı 40 kere okumak ve istemek lazım sanırım. pes etmemek. sınav dünyası sabırl olmak lazım...
Elimde değil aslımm oluyor işte.
Dua da ediyorum inan ama toplayamadım kendimi
Hamile birini gördüm filan filan öle işte
hasta,engelli ya da muhtaç birini görünce de haline şükrediyor musun peki?
yapma canım, her şey sırayla ve zamanla tek tek yoluna girecek göreceksin, burada yazılan hayat hiikayelerini okumuyor musun,hepsi de karanlıktan aydınlığa çıkmış ve beklediğine değmiş,sen de her şeyin düzeleceğine umudunu yitirmeden inan ve dua et.
Elimde değil aslımm oluyor işte.
Dua da ediyorum inan ama toplayamadım kendimi
Hamile birini gördüm filan filan öle işte
ben de hep küçük bir kız çocuğu hayal ediyorum ama babası yok henüz
Ediyorum cnm etmez kiyim ben hep şükrediyorum
AMA ÜZÜlüyorum işte elimde değil.
Bende hayal ediyorum..
ama işde bazen olmayacak duaya amin deme diyor içses ... sen hayatta evlenemezsin... sende bir terslik var.... sürse sürse her şey en fazla 3 ay... bu 3 ayda ne var anlamadım biri büyümü yaptı... gerçekten şüphelenmeye başladım. kimi beğensem karşılıklı olaan ve her arkadaşlık 3 ay...
iyi yada kötü her ilişki 3 ay... 4 ay süren bir şey göremedim ... en dertli benim .... ALlahın sevgili kuluyum orasını bilirimde... 3 ay kotamı anlayamıyorum valla :44:
dünyanın binbir türlü hali var,sen elindekilerle yetinmeyi bil ve şükret,sonsuz nimetlerden sana da pay sunulacaktır,herkesin kısmeti,zamanı farklıdır,yeter ki sabırla beklemeyi bil... iyi geceler.
kızdırmayın benikendini şartlama, 3 vakte kadar hayırlı birisi çıkar belki,madem 3'lere odaklanmışsın o kadar,bir de 3 çocuk yaparsın,al sana üçleme
tuğçecim selam bu arada
makyajımı bile temizlemedim daha, çıkmam lazım,turkuaz sen de sıkma canını daha fazla,boşa moralini bozma,herkese iyi geceler kızlar
dünyanın binbir türlü hali var,sen elindekilerle yetinmeyi bil ve şükret,sonsuz nimetlerden sana da pay sunulacaktır,herkesin kısmeti,zamanı farklıdır,yeter ki sabırla beklemeyi bil... iyi geceler.
Bende hayal ediyorum..
ama işde bazen olmayacak duaya amin deme diyor içses ... sen hayatta evlenemezsin... sende bir terslik var.... sürse sürse her şey en fazla 3 ay... bu 3 ayda ne var anlamadım biri büyümü yaptı... gerçekten şüphelenmeye başladım. kimi beğensem karşılıklı olaan ve her arkadaşlık 3 ay...
iyi yada kötü her ilişki 3 ay... 4 ay süren bir şey göremedim ... en dertli benim .... ALlahın sevgili kuluyum orasını bilirimde... 3 ay kotamı anlayamıyorum valla :44:
Turkuazım bu gece dua ediyoruz.
Bir kağıda yazıyoruz istediklerimizi...
Bildiğin bütün duaları 7 kere okuyorsun..
Her gece yapıyoruz.
Tamam mı var mısınız?Deneyeceğiz destek olucaz. Benim annem derdi ben hep aynı duayo okurdum diye. Allah hep istediklerimi verdi diye..
Bende unutmadan her gece yapıcam bakalım. Dua etmeden yatınca kortuyprlar zaten...
İyi geceler uykum geldi canlar
Yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?