30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

yok ya şimdiki erkeklerde o şefkat koruyuculuk yok - hep ben ben ben modundalar önlerine yemeği koy, çocuk doğur işe git maaşı eline say yetmedi ellerinden gelse çöp bile kaldırmayacaklar sadece emredip ben erkeğim diyecekler ya da naz yapacaklar trip çekeceksin
ben de mantıkla yaklaşıyorum herşeye - sevgiymiş aşkmış çok inanmıyorum artık soğudum erkeklerden

Evet ya. Bide nazlılar. Gören diyecek erkek olan benim ve ikna etmem lazım karşıdakini. Roller değişmişşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kızlar iyi akşamlar
Bugün çok yorulmuşum valla yarın yine devam edeceğiz kafa falan kalmadı bende

Evet ya. Bide nazlılar. Gören diyecek erkek olan benim ve ikna etmem lazım karşıdakini. Roller değişmişşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu konuda yalnız olmadığımı gördüğüme sevindim- ben nazlanabileceğim bir erkek isterim yanımda hani kendimi kız gibi hissedeyim ama nedense erkek gibi güçlü durmak zorunda kalan taraf oldum

bu kadar karamsar olmayın,yazdıklarınızı okuyunca erkeklerden soğudum

bu kadar karamsar olmayın,yazdıklarınızı okuyunca erkeklerden soğudum
karamsar değilimdir aslında - yani evlenemeyeceğim demem nasip kısmet zamanı gelince herşey olur düşüncesindeyim ama gerçekten hem kkda okuduklarım hem etrafımda gözlemlediklerim erkekler hakkındaki düşüncelerimi yalanlamıyor hatta umutlarımı suya düşürüyor bile diyebilirim
şu an benim ihtiyacım olan en az benim kadar ayakta güçlü durabilen bir erkek! ben tek başıma hayatımı idame ettirebiliyorsam yanımda olacak erkeğin de en az benim kadar güçlü karakterde olmasını isterim

Kizlar ben cok kotu durumdayim.. kafam allak bullak cumartesi gunu 10 sene onceki ilk erkek arkadasimla gorustum yani soyle oldu ben yakinlarda diye bi arkadasimi aradim bu cocukta yaninda geldi iste arkadaslarla fln otururken bu kalkti gitti o gormeye gittigim arkadasimda gitsene bi ozel bsy konusucam bu arkadasimla deyince gittim moda sahiline gittik cocugun bana orada soylemis olduklari dogru ve ben bunlari kafamdan atamiyorum ve surekli adamima hirliyorum bugun napcam nasil toparlayacagim kafam aptal durumda.. cocugun dedikleri ilk cocuk guzel gozlu kiz anlat diye basladi hayatimi kiminle birlikte oldugumu fln anlattim cocuk bana sen yapamazsin,evlenemezsin ne benimle,ne benden sonrakilerle senin yuzunden olmadi cunku cok problemlisin suani yasamiyorsun hep herseyi didikliyorsun,insanlar ne der diye dusunup kavgalar cikariyorsun hayatinda kendin haricinde hic kimseyi sen sevemezsin ve kaybetmeyi bilemezsin o anda sana o degerli geliyor ama yarin gelmez ve karsindakiler ailen bile olsa bunu anlamaz.. suanda o var diyorsun mutlulugu orada zannediyorsun ama degil sen bu kadar oto kontrollu yasadikca ot olacaksin bi hayati yasasana Ben inaniyorum o adam rusyada kesin birisi var die seni cekiyor yoksa sana kimse tahammul gosteremez vs dedi ve eger bensem gel bana sov ve duzel benim eskiden tanidigim x civil civildi gozlerinin ici gulerdi ama su hale bak olgunlastim deme salon bu olgunlasmak degil dedi ve pazar adamimla bu gazla konustum galiba problemleri ama ciddi anlamda benim hayatimdan giden herkes bugune kadar 1 yil olmadan evlilik yoluna girdi sadece benimle olmuyor icimdeki huzursuzlugu,mutsuzlugu oraya gittigimde duzelecek diye belkide istiyormuyum diye Rusyaya gitmeyi sorgular oldum.. sizce cocuk dediklerinde cidden haklimidir??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bide sizler ne ceviriosunuz bakalim limon,turkuaz,asli ne maillesmesi bakiyim o??

Limon birisi Ile tanismissin sanirim hayirlisi olsun insallah olur

Tugcem cok az kaldi.. ne durumda evlilik hazirliklari bakalim??

canım çocuğun dedikleri mühim değil.
sen kendin hakkında ne düşünüyorsun ve sence doğruluğu var mı?
Rusya'ya evlenmeden mi gitmek istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…