30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

canım kartın kafandaki şey için şükredeceğin şeyler olacağını söylüyor.
ve bu konuda dünyana ışık ver.
etrafına yaydığın ışık senin dünyanı da aydınlatacak canım.

Buldum cnm cok tesekkur ederim..insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Malesef bende kek gibi yedim salak ben :-((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün uyandığında o cümlerleri aklına getirir lkendine ve sevgiline zarar verirsen turkonun sihirli terliğiyle döverim seni

sen kendi eksi yanlarının farkına varıp bunlar üzerine yoğunlaşsan yeter canım. o adamın saydığı özelliklerin çoğu hatun kişi olmaktan geliyor

Bdv derken. Var yok değil. İnşallah onlardan biri hayırlısıyla bixim olur:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ya evet turko ağızıma ıkı tane çaksa ıyı gelecektı galıba pazar günü
ya bıde pazar sabahı adamım ruyamda gördüm bu saate kadar dayanabıldım noldu bsyın varmı dıye aradı lönk dıye kaldım.. dıyecektım içine doğmuş bunlar oldu dıyede yemedı..
sızı gerçekten cok sevıyorum kımseye anlatamadıgım seylerı gelip burada anlatıp rahatlatıyorsunuz.

zaten yogunlaştım aslında cok sey degıştı hayatımda hep ılerlemeler oldu ve artık belkıde onlar gibi hercai sekılde yaşamamdan kaynaklanmakta,onlara garip geliyor.çünkü o akşam masada bende bunu yaptım dıyen kımse yoktu.. bırısı magazın muhabırı,birisi fotomodel,bırısı (bana bunları sayan) yönetmen,diğeri arkeolojısı belkıde benım ayaklarımın üzerinde durmaya çalışmam onlara garıp geldi ve noldugunu anlayamadılar dün akşam bunu düşünmeye başladım..

haklısın lımon adama artık hırlamam gerekıyor cunku adam ıyı konusunca o gün arıyor dün mesela gene bı sorun cıkarttım bu sabah ortalıkta yok kı orada öğlen oldu.. toparlanmalıyım o farklı bırısı.. hatun olmak cok zor ya..

limon sen benım yaptıgım hataları hayatına bundan sonra bırısını alırsan yapma canım.. sevdgını geçmişten gelen sorunlardan dolayı üzmek insanı o olaylar geçtikten sonra adam tepkı göstermeye başladıysa gerçekten cok yaralıyor.

tugcem bu sabah cok buyuk bır sırkette eşide kendısıde Arge müdürü olan bır arkadaşım ,iş aradıgımı bılmeyen çalıştıgı sırkette bir pozisyon oldugunu ve ılgılenırsem cvımı şirket maılıne atmamı istemiş.gönderdim.şimdiye kadar sana ne zaman sorsam iş görüşmelerine gitmeden sen hep benı yönlendirdin,bu kezde kartlarına bakarmısın? benım ıcın ne dıyecekler..

herkese günaydın ..tugcecım ıyıkı bu topıgı açmışsında ,biz bu kadar kaynaşabıldık.

Günaydın kızçeler...
Bu gece rüyamda görmediğim adam kalmadı.
Tanıdığım herkesi gördüm.
(Bir sizleri görmemişim. )
Ünlü bile gördüm.

Tabii kafam il olma özelliği alabilecek kadar kalabalıktı yatmadan önce, normaldir bu kadar rüya...
"Ne yaptığından emin olmasan bile devam et. Tanrı'nın işleri gizemlidir ve bazen yol sen yürürken belirir." okuduğum kitaptan alıntı. "Paulo Coelho - Kazanan Yalnızdır"

Ne iş yapıyor orada?
Ayrıca Tuğçe artık " ... annesi " tarzı başlıklarda yazışır devre arkadaşlarıyla... evleneni buradan mezun ediyoruz zira... gerçi Tuğçe konu sahibi gene kıyamaz bize gelir aralarda.

günaydın bayanlar, gününüz aydınlık olsun

Günaydın Petunya. Dört gün kalmış. İzin alacak mısın? Yani son gün(ler)...

he he hoş geldin Efsa, bahset kendinden.
30+ mısın?
30- misin? :)
Çalışıyor musun? Okuyor musun?
Anlatmak istediğin başka ne var.

böyle sorarım işte...

Hoşbuldummm
30-'yim 20 yaşımdayım.
Okumaya çalışıyorum. Benim eğitim işleri pek bir alacalı bulacalı.
Öğretmenlik istiyorum diye bölümümü bıraktım.
İnşAllah yüzüme gözüme bulaştırmam.
Zamanla çok şey anlatırım daha. Hepsini bir anda bitirmeyelim.
Bana sorduğun soruların hepsine sen de cevap ver şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki zamanla tanışacağız detaylı.

Ben 31 yaşındayım. Bekarım. Dış Ticaret şirketinde muhasebedeyim.
Yalnızım

Sen bu sene üniversite sınavına mı gireceksin tekrar?
Ya da girdin mi?

Ben İzmir'de yaşıyorum canım doğduğumdan beri.
Ben de çok seviyorum burayı.

İzmir çok farklı ve güzel bir şehir bence... 2 yıl yaşadım zorluklar da çektim ama ben herşeye rağmen İzmir'i çok severim
Bugün bir yerde okudum ki Dünya'da yaşanabilecek şehirler arasında 6. sıradaymış İzmir - İstanbul da 48. sıradaymış.

günaydın bayanlar, gününüz aydınlık olsun

Selam Petunya
Senin de günün aydınlık olsun

işte nasipte ne varsa onu yaşıyoruz - belki de bu topik bize ayna tutuyordur. Daha önce başka bir topikte yazışıyorduk Tuğçe ile ve oradayken çok şey öğrenmiştim - hayatımıza giren her insan birşeyler öğretiyor bize ama iyi ama kötü
ben de iyi ki aranıza katılmışım dün biraz moralim kötüydü sayenizde çabuk toparlandım

Selam
Rüyaların hayra çıksın kafa karışıklığın geçsin, tüm bunlar yeni başlangıçların birer tohumu olsun inşallah
Paylaştığın söz de güzelmiş - teşekkürler

Sağ ol canım, senin içinde her şey güzel olsun inşallah.

Demek bu İstanbul'a uyuz oluşum boşuna değilmiş.
48. PEH!

Tabii ki zamanla tanışacağız detaylı.

Ben 31 yaşındayım. Bekarım. Dış Ticaret şirketinde muhasebedeyim.
Yalnızım

Sen bu sene üniversite sınavına mı gireceksin tekrar?
Ya da girdin mi?

Ay ne güzel çalışıyorsun. Acaba ben de okuyup çalışabilecek miyim?
Ben de yalnızım. Kimsecikler olmadı da bugüne kadar.
Sınava girdim. LYS'leri bekliyorum işte. Olsun, bitsin diyorum artık.

Hoşgeldin Efsa
İnşallah istediğin bölümü okur ve öğretmen olursun gerçekten sevdiğin işi yapmak çok önemli...
Ben de 28 yaşında memurum

Sağ ol canım, senin içinde her şey güzel olsun inşallah.

Demek bu İstanbul'a uyuz oluşum boşuna değilmiş.
48. PEH!
48 de olsa sonuçta dünyada yaşanabilecek iller arasında girebilen 2 Türk şehrinden biri...

Ay ne güzel çalışıyorsun. Acaba ben de okuyup çalışabilecek miyim?
Ben de yalnızım. Kimsecikler olmadı da bugüne kadar.
Sınava girdim. LYS'leri bekliyorum işte. Olsun, bitsin diyorum artık.
daha gençsin hayatına kimler girecek zamanla hepsi olur
inşallah oku bitir mesleğini eline al sen de çalışırsın ben daha 1 yıldır çalışıyorum yıllarca işsizlik çektim ama Rabbim nasip etti memur oldum yani imkansız değil sadece umudunu yitirme ve hedefinden sapma

Hoşbuldumm. :)
Memnun oldum tanıştığımıza.
İnşAllah çok teşekkür ederim. Annem hep 'Ne güzel okuduğun bir bölümün vardı, okuyup bitirseydin kızım. Yılların gidiyor' diyor ama ben de diyorum ki 'Mezun olunca iş bulacağım ne malum? En azından istediğim bölümü okuyayım' sonrası Allah'a kalmış. Kreş açmayı çok istiyorum eğitim fakültesinde bir bölüm okursam.
Geç olsun da güzel olsun. :) Şu anda mutluysan geçmişi hiç düşünme.

Okuduğun bölüm neydi?
Çünkü ben de istemediğim bölüm okudum sonra kendi istediğim ve zorluklarına rağmen severek gittiğim bölümden mezun oldum 3 yıl işsiz kaldım mesleğimden atandım ama şu an hiç alakam olmayan işlerle uğraşıyorum yani eğitim fakultesi demişsin o zaman en güzeli anaokulu/okul öncesi öğretmenliği senin için
Açıkçası mutlu muyum bilmiyorum sanırım halime şükrettiğimden idare ediyorum - en azından sahip olduklarımla yetinmeye çalışıyorum ama kendi mesleğimi yapsam daha iyi olurdu diye de düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…