30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

evet buraya da yansıyor canım işte seni ahkam keserek inandırmayı başarmış,amacına ulaşmış,olumlama yap sen,beynini bu haksız,olumsuz düşüncelerden arındır...

Ya bide cocuk suanda calismiyor gibi bsy baba parasi yiyenlerden sinema- tv okumus suandada seneryo yazip,internet ve digiturke dizi cekiyormus.. yani inandiriciligi cok Iyi oynadi ve buyuzden galiba kendimi sucladim.. ama cok tesekkur ederim dogru soyluyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Isterim isterim tugcecim kart cekmeni isterim

iyi gecler tatlı ve huysuz bayanlar

neşeyi sağlayan başkası diil bizsek hep neşemiz keyfimiz yerinde olsun
iyi geceler neşeli hatun

İyi geceler güzeller
Çok yorgunum ben
Uyuyimde büyüyüm
iyi geceler,dikkat et fazla büyüme

challenger ve turkuaz görüştü,daha önce başkasıyla da görüşmüştü,face ten görüşenler var yine.

senin üstünde de iyi oynamış o halde

Tuğçem bir arkadaşa niyetle kart bakılıyor mu? Kendim için değil de sıkıntıda olan bir arkadaş için bu isteğim - 2 saattir olumlu telkinlerde bulunmaya çalışıyorum düşünün ben burada kederimi sizle paylaşıyorum ama bir yandan da ona destek olmaya çalışıyorum işte başkalarına yansıtamıyorum kendimi onlardan geri plana atıyorum

Buyur gel canım İzmire'de bekleriz...

Gelcm cnm ben yazin baya izmire geliyorum benim cok takin arkadaslarimdan birisi 2 yasinda cocugu var ve esinden ayri ya gene semti unuttum ama cesmeye yarin saat,kusadasina 45 dakika uzaklikta tam ortada bi semtte oturuo.. ya ona yada dalisla geliyorum Ben baya yazlari kismetse sonbahara kadar kesin tanisiriz

inşallah canım tanışmak isterim geldiğinde.

challenger ve turkuaz görüştü,daha önce başkasıyla da görüşmüştü,face ten görüşenler var yine.
ne güzel
benim de burada arkadaş olup da faceten görüştüklerim var ama şehir farklılığından reele taşıyamadık - kk dostluğu çok güzel

canım hafiflemesini söylüyor kartı.
yaşamındaki yüklerden ve onu olumsuz etkileyen herşeyden kurtulmalı.
negatif düşünceleri bırakmalı. ayrıca onu olumsuz etkileyen insanlardan da uzaklaşmalı.
bunu yaparsa yenilik ve güzellikler de hayatına gelecek ve hafifleyecek.

Biri İzmir mi dedi? Çok sevdiğim bir şehirdir

Arkadaşlaaaarrrrrr bi yardım edin...ben 8 ay önce doğum yaptım 3 beden büyüdüm eskiden 38 giyerlen şimdi 44 giyer oldun e şimdi üzerime hic birsey yakıstiramıyorum 1,5 yıldır tayt ve siyah tsort giyoyorum artık bundan çok sıkıldim bu göbeği kapatmak için kendimi iyi hissetmek için ne giymeliyim ne önerirsiniz çok bunalıma girdim ya kocamda bıktı böle görmekten

İmza

Demetsa suanda hicbirsey emziren bi Anne isen ilk bebegini dusun ve bi sure dayan

canım çok teşekkür ederim

Spor, diyet bölümü ya da kıyafet bölümünde daha çok yardımcı olurlardı sanırım ama spor en azından tempolu yürüyüş yapıp,bol su içip akşam 19.00dan sonra yemek yemeyip,ekmeği azaltırsanız bayağı fark edecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…