- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.341
Eminim cikacak limoncum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iyigeliş saatlerigündüzleri yakalarız seni kuzum artık
sanki böyle kuzenim ne bilim komşu kızım falan evleniyo gibi bi hissiyat oluşuyo
hadi hayırlısı canım güzel düşün güzel yaşa ben olumsuzluklar yüzünden eski sevgilimi öldürmüştüm
iyi şeyler olsun hepimiz ,çin
Hayatimda herseyi karsimdaki adamlar icin yaptim ama an geldi hep ben ya olmasa daha Iyi diye biraktim ama hepsi evlilik yoluna benden sonra direkt girdi bilmiyorumki..
Cok guzel secmissin herseyin en Iyisini hakediyorsun canim.. evinde Allah agiz tadiyla oturmayi nasip eder insallah
Super tugce Ben kolay kolay begenmem bsy ama gercekten super seyler secmissiniz.. Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin.. insallah limoncum tesekkur ederim
Aldık onları da geçen hafta canım.
Kısmetse onlarda bu haftaiçi gelicek.
Bu salon halım canım. iki tane bundan olacak. Koltuklarım açık renk bu arada.
Eki Görüntüle 1056534
Tuğçe, halın da koltukların da çok hoş Allah ağız tadıyla oturmayı, bol bol misafir ağırlamayı nasip etsin
Limon, iyi geceler...
Challenger, senin için de ne hayırlıysa o olsun inşallah
güle güle kullan çok hoş canım,renkli objelerle evi biraz daha renklendirmeyi de unutma
Evet canım siz öyle dediniz diye halımda renk olsun istedim.
Kırlentlerimi de renkli yapabilirim.
diğer objeleri de tabi ki.
Teşekkür ederim Aslıcım.
Aslim aynen ya bilmiyorumki nasil dayandim ve o an gercekten oyleymis gibi geldi daha kotusu.. tugce Evet yani bi yakinim evlencek gibi hissediyorum ve heyecanla dalis programimi bekliyorum.. bakalim mayis gibi gitcem asli cidden bu okul vs Beni mahvetti beynimi dinlendirmeye ihtiyacim var
Evet oyleymis cok sik bir evin olduguna eminim tugcecim... Tugce banada kafamda bsy var onunla ilgili kart sectinmi bilmiyorum belki kacirdim ,bakmadiysanda secme sansin varda secermisin
Aslim aynen ya bilmiyorumki nasil dayandim ve o an gercekten oyleymis gibi geldi daha kotusu.. tugce Evet yani bi yakinim evlencek gibi hissediyorum ve heyecanla dalis programimi bekliyorum.. bakalim mayis gibi gitcem asli cidden bu okul vs Beni mahvetti beynimi dinlendirmeye ihtiyacim var
doğru,önceden konuşmuştuk,iyi yapmışsın canım,aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?