30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Iyi geceler limon aynen katiliyorum ve ekliyorum hayat bos eglen coss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayy canım ne güzel öyle hissediyorsan. tabi gündüz gelirim. sizden fikir alırım ne yemek yapsam diye.

herkesin kendi kısmetidir,kısmet değil ki olmamış,adam da resmen ilişkinizin bitişini hazmedememiş ki,suçu sana atıp senin özgüvenini zedelemeye çalışmış,aklı sıra geleceğini tahmin edip kahinlik taslamış.sen de nasıl dayandın bunları dinlemeye,ben okurken dayanamadım da.
senin aklın karışık, birazcık dinlenmeye düşünmeye ihtiyacın var bence,keşke birkaç günlüğüne tatile çıkabilsen.

Cok guzel secmissin herseyin en Iyisini hakediyorsun canim.. evinde Allah agiz tadiyla oturmayi nasip eder insallah

teşekkür ederim canım.
daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
Aminn inşallah.

Super tugce Ben kolay kolay begenmem bsy ama gercekten super seyler secmissiniz.. Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin.. insallah limoncum tesekkur ederim

Super tugce Ben kolay kolay begenmem bsy ama gercekten super seyler secmissiniz.. Allah agiz tadiyla oturmayi nasip etsin.. insallah limoncum tesekkur ederim

demek zevklerimiz ortak canım.
teşekkür ederim.
Aminn çok sağol canım.

Tuğçe, halın da koltukların da çok hoş Allah ağız tadıyla oturmayı, bol bol misafir ağırlamayı nasip etsin

Limon, iyi geceler...

Challenger, senin için de ne hayırlıysa o olsun inşallah

Aslim aynen ya bilmiyorumki nasil dayandim ve o an gercekten oyleymis gibi geldi daha kotusu.. tugce Evet yani bi yakinim evlencek gibi hissediyorum ve heyecanla dalis programimi bekliyorum.. bakalim mayis gibi gitcem asli cidden bu okul vs Beni mahvetti beynimi dinlendirmeye ihtiyacim var

Tuğçe, halın da koltukların da çok hoş Allah ağız tadıyla oturmayı, bol bol misafir ağırlamayı nasip etsin

Limon, iyi geceler...

Challenger, senin için de ne hayırlıysa o olsun inşallah

Amin canım inşallah.
Çok teşekkür ederim.
Allah sizlere de nasip etsin inşallah.

Evet oyleymis cok sik bir evin olduguna eminim tugcecim... Tugce banada kafamda bsy var onunla ilgili kart sectinmi bilmiyorum belki kacirdim ,bakmadiysanda secme sansin varda secermisin

Ayy sağolasın canım.
Mayısta nereye gidiceksin canım?

canım kartın kafandaki şey için şükredeceğin şeyler olacağını söylüyor.
ve bu konuda dünyana ışık ver.
etrafına yaydığın ışık senin dünyanı da aydınlatacak canım.

evet buraya da yansıyor canım işte seni ahkam keserek inandırmayı başarmış,amacına ulaşmış,olumlama yap sen,beynini bu haksız,olumsuz düşüncelerden arındır...

Eger para bulabilirsem yani ayarlayabilirsem petes,moskova eger olmazsa dalis kulubumle antalyaya ve izmire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…