- 2 Ağustos 2013
- 4.132
- 3.935
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.401
Günaydın kızçeler...
Günaydın Petunya. Dört gün kalmış. İzin alacak mısın? Yani son gün(ler)...
alamıyorum canımişler çok yoğun bide şirketteki ofiste tekim ben, boş bırakamıyorum. zaman geçiyooorr elbise provam biraz uzadı :26: onun dışında sıkıntı yok. boğazlarım acıyor, ilaç kullanıyorum bi de sanırım regli olucam :26:
Okuduğun bölüm neydi?
Çünkü ben de istemediğim bölüm okudum sonra kendi istediğim ve zorluklarına rağmen severek gittiğim bölümden mezun oldum 3 yıl işsiz kaldım mesleğimden atandım ama şu an hiç alakam olmayan işlerle uğraşıyorum yani eğitim fakultesi demişsin o zaman en güzeli anaokulu/okul öncesi öğretmenliği senin için
Açıkçası mutlu muyum bilmiyorum sanırım halime şükrettiğimden idare ediyorum - en azından sahip olduklarımla yetinmeye çalışıyorum ama kendi mesleğimi yapsam daha iyi olurdu diye de düşünmüyor değilim
Merhabaaaaa bayanlarrr...
alamıyorum canımişler çok yoğun bide şirketteki ofiste tekim ben, boş bırakamıyorum. zaman geçiyooorr elbise provam biraz uzadı :26: onun dışında sıkıntı yok. boğazlarım acıyor, ilaç kullanıyorum bi de sanırım regli olucam :26:
Yaaa seni gerçekten şu an çok iyi anlayabiliyorum işte yalnız değilim ama işlerin yoğunluğunu ve izin alamama durumunu yaşadığımdan seni anlayabiliyorum - ben de hafta sonu şehir dışına çıkacağım evle ve kendimle ilgili işleri de yetiştirmem lazım nasıl yapacağım onu düşünüyorum senden çok farklı değilim yani belki nişanım yakın olsa daha da gergin olabilirdim:44:budur hale'ti ruhiyem
Yaaa seni gerçekten şu an çok iyi anlayabiliyorum işte yalnız değilim ama işlerin yoğunluğunu ve izin alamama durumunu yaşadığımdan seni anlayabiliyorum - ben de hafta sonu şehir dışına çıkacağım evle ve kendimle ilgili işleri de yetiştirmem lazım nasıl yapacağım onu düşünüyorum senden çok farklı değilim yani belki nişanım yakın olsa daha da gergin olabilirdim:44:
hadi yalily; merhabasende olumlama çalışmaları yaptın mı, çok pozitif ve aydınlık gördüm seni
evet biraz stres var, heyecan da..
Efsa; 20 yaşındayım dedi hemde hayatımda kimse olmadı dedi :44: eee daha küçük ki nolucak ben mi yanlış anladım :44::44:
hadi yabu ara pek olumlu modda değilim aslında - yoksa kinaye miydi acep:44:
olumlama çalışmalarını tam yaptım diyemem ama bakış açımı olumluya çevirmeye çalışırım elimden geldiğince çünkü çok zorluk yaşadım hayatta ama yine de ne bileyim iyi düşünmeye çalışıyorum sonuçta hayat devam ediyor üzülüp kendini mutsuz etmek için çok kısa - ne yaparsak kendimize yapıyoruz sonuçta...
evet ben de onu dedim daha yaşın genç karşına kimler çıkacak zamanla olur diye- hadi üni bitse işini eline almış olsa aradan zaman geçse hani en az 25 olması lazım ki bazı şeyler için erken bence 20 yaş - benim de hayatımda çok kişi olmadı bende de mi gariplik var acaba?
aynen canım, boomerang gibi düşün, ne edersen kendine döner muhakkak.. rabbim hayırlı sevilen insan olmayı nasip etsin..
kinaye olur mu hiç tabii ki değildi ..
yoo.. bence olmaması normalbiri olsun tam olsun.. benim bi arkadaşım 30+.. ilk erkek arkadaşı ve evlenecekler inşallah ne güzel değil mi
kızlaaaaar buna bakmalısınız ..
İstanbul da olanlar gitmeli bence kesinlikle
http://canlimuze.com/galeri.html
İnşallah canım, inşallah sen de mesleğini eline alırsın.Ay ne güzel çalışıyorsun.Acaba ben de okuyup çalışabilecek miyim?
Ben de yalnızım. Kimsecikler olmadı da bugüne kadar.
Sınava girdim. LYS'leri bekliyorum işte. Olsun, bitsin diyorum artık.
Memur musun sen? Ne güzel. Bölümün ne?
Hoşgeldin Efsa
İnşallah istediğin bölümü okur ve öğretmen olursun gerçekten sevdiğin işi yapmak çok önemli...
Ben de 28 yaşında memurum
Regli denk gelmeseydi keşke. Elbisen ne renk?alamıyorum canımişler çok yoğun bide şirketteki ofiste tekim ben, boş bırakamıyorum. zaman geçiyooorr elbise provam biraz uzadı :26: onun dışında sıkıntı yok. boğazlarım acıyor, ilaç kullanıyorum bi de sanırım regli olucam :26:
İnşallah canım, inşallah sen de mesleğini eline alırsın.
Memur musun sen? Ne güzel. Bölümün ne?
Ben de 2012 yılında şansımı denedim ama hem bu iş yerine kıyamadım hem de migren şu bu derslere veremedim kendimi. 68 mi ne aldım. :'(
Regli denk gelmeseydi keşke. Elbisen ne renk?
Elbise de açık renkmiş ama o yüzden üzülmedim.elbise pudra pembesi canım, evet denk gelmeyeydi iyiydi neyse çok rahatsız etmiyor. katlanırız alışığız
beni duygusal olarak etkiliyor olması kötü, dokunsan ağlayacak gibi olurum hep
Elbise de açık renkmiş ama o yüzden üzülmedim.
Regl dönemi stres , baş ağrısı vs. olur bende. O yüzden üzüldüm.
evet bunlar da oluyor.bende de stres ve şişkinlik oluyor, huysuzluk oluyor biraz
ya evet turko ağızıma ıkı tane çaksa ıyı gelecektı galıba pazar günü
ya bıde pazar sabahı adamım ruyamda gördüm bu saate kadar dayanabıldım noldu bsyın varmı dıye aradı lönk dıye kaldım.. dıyecektım içine doğmuş bunlar oldu dıyede yemedı..
sızı gerçekten cok sevıyorum kımseye anlatamadıgım seylerı gelip burada anlatıp rahatlatıyorsunuz.
zaten yogunlaştım aslında cok sey degıştı hayatımda hep ılerlemeler oldu ve artık belkıde onlar gibi hercai sekılde yaşamamdan kaynaklanmakta,onlara garip geliyor.çünkü o akşam masada bende bunu yaptım dıyen kımse yoktu.. bırısı magazın muhabırı,birisi fotomodel,bırısı (bana bunları sayan) yönetmen,diğeri arkeolojısı belkıde benım ayaklarımın üzerinde durmaya çalışmam onlara garıp geldi ve noldugunu anlayamadılar dün akşam bunu düşünmeye başladım..
haklısın lımon adama artık hırlamam gerekıyor cunku adam ıyı konusunca o gün arıyor dün mesela gene bı sorun cıkarttım bu sabah ortalıkta yok kı orada öğlen oldu.. toparlanmalıyım o farklı bırısı.. hatun olmak cok zor ya..
limon sen benım yaptıgım hataları hayatına bundan sonra bırısını alırsan yapma canım.. sevdgını geçmişten gelen sorunlardan dolayı üzmek insanı o olaylar geçtikten sonra adam tepkı göstermeye başladıysa gerçekten cok yaralıyor.
tugcem bu sabah cok buyuk bır sırkette eşide kendısıde Arge müdürü olan bır arkadaşım ,iş aradıgımı bılmeyen çalıştıgı sırkette bir pozisyon oldugunu ve ılgılenırsem cvımı şirket maılıne atmamı istemiş.gönderdim.şimdiye kadar sana ne zaman sorsam iş görüşmelerine gitmeden sen hep benı yönlendirdin,bu kezde kartlarına bakarmısın? benım ıcın ne dıyecekler..
herkese günaydın ..tugcecım ıyıkı bu topıgı açmışsında ,biz bu kadar kaynaşabıldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?