30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Günaydın kızçeler...
Günaydın Petunya. Dört gün kalmış. İzin alacak mısın? Yani son gün(ler)...

alamıyorum canım işler çok yoğun bide şirketteki ofiste tekim ben, boş bırakamıyorum. zaman geçiyooorr elbise provam biraz uzadı :26: onun dışında sıkıntı yok. boğazlarım acıyor, ilaç kullanıyorum bi de sanırım regli olucam :26:

budur hale'ti ruhiyem

lily; merhaba sende olumlama çalışmaları yaptın mı, çok pozitif ve aydınlık gördüm seni

Son düzenleme:

budur hale'ti ruhiyem

Yaaa seni gerçekten şu an çok iyi anlayabiliyorum işte yalnız değilim ama işlerin yoğunluğunu ve izin alamama durumunu yaşadığımdan seni anlayabiliyorum - ben de hafta sonu şehir dışına çıkacağım evle ve kendimle ilgili işleri de yetiştirmem lazım nasıl yapacağım onu düşünüyorum senden çok farklı değilim yani belki nişanım yakın olsa daha da gergin olabilirdim:44:

evet biraz stres var, heyecan da..

Efsa; 20 yaşındayım dedi hemde hayatımda kimse olmadı dedi :44: eee daha küçük ki nolucak ben mi yanlış anladım :44::44:

lily; merhaba sende olumlama çalışmaları yaptın mı, çok pozitif ve aydınlık gördüm seni

hadi ya bu ara pek olumlu modda değilim aslında - yoksa kinaye miydi acep:44:
olumlama çalışmalarını tam yaptım diyemem ama bakış açımı olumluya çevirmeye çalışırım elimden geldiğince çünkü çok zorluk yaşadım hayatta ama yine de ne bileyim iyi düşünmeye çalışıyorum sonuçta hayat devam ediyor üzülüp kendini mutsuz etmek için çok kısa - ne yaparsak kendimize yapıyoruz sonuçta...

evet biraz stres var, heyecan da..

Efsa; 20 yaşındayım dedi hemde hayatımda kimse olmadı dedi :44: eee daha küçük ki nolucak ben mi yanlış anladım :44::44:

evet ben de onu dedim daha yaşın genç karşına kimler çıkacak zamanla olur diye - hadi üni bitse işini eline almış olsa aradan zaman geçse hani en az 25 olması lazım ki bazı şeyler için erken bence 20 yaş - benim de hayatımda çok kişi olmadı bende de mi gariplik var acaba?

aynen canım, boomerang gibi düşün, ne edersen kendine döner muhakkak.. rabbim hayırlı sevilen insan olmayı nasip etsin..

kinaye olur mu hiç tabii ki değildi ..

yoo.. bence olmaması normal biri olsun tam olsun.. benim bi arkadaşım 30+.. ilk erkek arkadaşı ve evlenecekler inşallah ne güzel değil mi

aynen canım, boomerang gibi düşün, ne edersen kendine döner muhakkak.. rabbim hayırlı sevilen insan olmayı nasip etsin..

kinaye olur mu hiç tabii ki değildi ..

amin canım amin inşallah
kinaye derken hani şaka manasında yoksa olumsuz bir alınmaca yok benden yana
olumlu olmaya çalışıyorum işte her ne kadar 2 gündür moralde eksiklik olsa da...
ha bu halimle bir de arkadaşım var ona telkinde bulunuyorum hayat güzel herşey güzel olacak üzülme falan diye başkalarının dertleriyle dertlenmek bana iyi geliyor kendi üzüntümü unutuyorum

yoo.. bence olmaması normal biri olsun tam olsun.. benim bi arkadaşım 30+.. ilk erkek arkadaşı ve evlenecekler inşallah ne güzel değil mi

evet bence de güzel yani ne bileyim tüm heyecanları, sevnçleri, mutlulukları eşiyle yaşayacak bundan güzel daha ne olabilir

Ay ne güzel çalışıyorsun. Acaba ben de okuyup çalışabilecek miyim?
Ben de yalnızım. Kimsecikler olmadı da bugüne kadar.
Sınava girdim. LYS'leri bekliyorum işte. Olsun, bitsin diyorum artık.
İnşallah canım, inşallah sen de mesleğini eline alırsın.

Hoşgeldin Efsa
İnşallah istediğin bölümü okur ve öğretmen olursun gerçekten sevdiğin işi yapmak çok önemli...
Ben de 28 yaşında memurum
Memur musun sen? Ne güzel. Bölümün ne?
Ben de 2012 yılında şansımı denedim ama hem bu iş yerine kıyamadım hem de migren şu bu derslere veremedim kendimi. 68 mi ne aldım. :'(
Regli denk gelmeseydi keşke. Elbisen ne renk?

elbise pudra pembesi canım, evet denk gelmeyeydi iyiydi neyse çok rahatsız etmiyor. katlanırız alışığız

beni duygusal olarak etkiliyor olması kötü, dokunsan ağlayacak gibi olurum hep

Son düzenleme:
elbise pudra pembesi canım, evet denk gelmeyeydi iyiydi neyse çok rahatsız etmiyor. katlanırız alışığız

beni duygusal olarak etkiliyor olması kötü, dokunsan ağlayacak gibi olurum hep

Elbise de açık renkmiş ama o yüzden üzülmedim.
Regl dönemi stres , baş ağrısı vs. olur bende. O yüzden üzüldüm.

sıyrılmana sevindim o saçma düşüncelerden hepimiz çok mutlu olacağız ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…