30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Çok teşekkür ederim can cazım ayrıca...

Hakkımızda hayırlısııı

bakalım bakalım süreç nası olacak
bende biriyleriyle tanışmak istiyorumm
hakkında hayırlısı olsun inşallah ben darısı başına diyecektim ama belki sevgilin-nişanlın falan vardır diye emin olamadım
inşallah bugun bir mutluluğa vesile oldun ya daha güzelleri seni bulur

Bu arada kızlar tv izlemiyorum ama yemek yarışması için mutfaktayım kaç gündür bakalım becerebilirsem inşallah tarif eklicem
arada gelir yazarım

Son düzenleme:
sitede bu şekilde kısaltma kullanıyorlar genelde

Valla ben yeni sayılırım. Pek kullanmıyordum. Çoğu zaman takip edemiyorum yazdıklarınızı. Yetişemiyorum. Sindire sindire tanıyacağım inşallah hepinizi:))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok canum sevgilim falan :-(
Az tanıtayım kendimi 88 liyim öğretmenim bekarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin herkese.. dun bir arkadasim ders calismaya geldi 11 gibi gitti.. bugunde ders calismam lazim off :-((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar

ya ben bu erkekleri anlamıyorum..

arkadaşım aradı ee konuşuyor musunuz diye ben bir kere konuştuk dedim. her gün giriyır tek kelime etmiyor mubarek. arkadaşına konuşuyoz demiş..

telapati yoluyla mı

zorla da olmaz ki... kısa sorular... kısa cevaplar...isteksiz arkadaş hatrına sanki...

o ekledi ben selam verdim... yok valla bir daha lbaşlatmam canı isterse...

Son düzenleme:
kolay gelsin kuzum

teşekkür ederim canım..

petunyacım gördüm ama yazamadım..öncelikle süper cok az kalmış.. ayakkabının altına ısım yazmayı unutma lütfen.bıde isimlerimiz silinsin diye ayaklarını sürüyerek yürü : 1:: 1:

o gün ozel bır gün reglı olmamak ıcın geciktirici falan ıçsen aslında tehlıkeye atma rahat rahat sonra ol derim.. ne güzel tatlı heyecanlar bunlar..Allah tamamına erdirsin düğün tarıhınız bellı oldumu?

günaydın...kımle ne zaman tanıştın ben kaçırmışım kusura bakma.. ya acaba sendenmı beklıyor konuşmanı vs yada yogun safcana konuştuğunu mu zannedıyor ?? cunku bendede bazen oluyor okuyorum cevap yazacağım ama yazmayı atlıyorum,arayacağım-aramayı unutuyorum,mesaj gelıyor cevap verıcem yok kalmış oluyor yogunluktan vs.. kaç kez mesela adama cam açıcam skypeden konuşuruuz dedım adam giriyor beklıyor ee ben evde olmuyorum vs tabı kafayı yıyor : 1:: 1: senınkıde o tarz olabılırmı ? ne iş yapıyor? yogun tempo ile çalışan bırısı vs ısede olabılır.. hergün facede diye düşünme söyle bır durum var bazı telefonlarda wireless oldugu surece facebook açık gözüküyor ve oturum kapat demeden hıcbır sekılde kapanmıyor.. benım telım bu tarzdakı bır tel mıllet mesaj atıyor onlıneım dıye ama halbukı ılgım yok telımden bır haberım kıtap fılan okuyorum hatta..

bırde ne sekılde konuşuyorsunuz bazı erkeklere 1-3 dakıka telle veya facede konuşmak konuşuyoruz ya olabılıyormuş..yakın arkadaşlarımdan bırısının görüştüğü adam boyle cıktı mesela kızda ılgıyı sevdıgı ıcın olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…