- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.481
Bu söz tam da kendini anlatan cümle ...kendisini öyle anlattı :) doğru tahmin ettin limon...Selam sana da
Bazı erkekler konuşmayı sevmiyorlar gerçi geneli öyle ama bazısı gerçekten sus pus modda takılıyorlar
ve böyle olanların çoğunluğu gözlemlediğim kadarıyla fazla dediğim dedik yani sabit fikirli. Hep ilk adımı senden bekler ama kısa cevaplarla da sinir küpüne dönersinTabii herkes aynı değil her insanın bir kişiliği var ve saygı duymak lazım ama birlikte olduğun kişi senin beklentilerini karşılamıyorsa da zorlamamak lazım. Sen muhabbet etmek istiyorsun hep adım atıyorsun ama karşında duvar olunca yapacak birşey yok
Hakkında hayırlısı olsun - mutlaka gönlüne göre biri çıkacaktır
(Yazdığım hiçbir cümle çok fazla erkek arkadaşım olduğundan değil tamamen etrafımdaki insanları kadın-erkek gözlemlediğimden ve kendimce çıkarımlar yaptığımdandır tabii ki her insan farklı ve kendine has özelliklere sahiptir - belki genellemek de doğru değil ama bunlar benim yorumlarım belirtmek istedim)
Günaydın Turkuaz
Selam bugün nasılsın? - yazdıklarını çok beğendim ve katılıyorum da... Ben de mesela çok canım cicimli olmayı her dk mesaj yağmuru-telefon konuşması falan sevmem. Telefonu unuttuğum olur hafta sonu evin içinde döndüm durdum mesela neredeydi diye ki yalnız yaşıyorum acil birşey olsa bulamam o dereceAramam gereken dostlarım tanıdıklarım var ama işte yoğunum eve gidince de unutuyorum sevgilim olsa kısa sürer herhalde ben gelemiyorum nerdesin şuraya gittim tarzı hesap vermelere ya da niye cevap yazmıyorsun triplerine
Ama dediğin gibi önyargılı olmamak lazım - tutulan takım, giyim tarzı, aile, arkadaş çevresi, iş durumu vs bunlar bence özel alandır ve olduğu gibi kabul etmek gerekir tabii karşılıklı olarak ben de aynını beklerim
bir şans vermekten birşey eksilmez ama olmuyorsa da olmuyordur
Günaydınİyilik sağlık çok şükür Senin de az kaldı bu güzel heyecanların tadını çıkar Rabbim tamamına erdirsin inşallah
İnsanlar yakıştırınca illa sonu güzel olsun istiyor değil mi?
Küçük derken???
Çok yaşlı değilsin yaa öyle düşünme aslında en güzel yaş dilimi 30lu yaşlar bence
Bir de dediğin gibi bir zaman sonra insan maddi şeyler istemiyor ses olsun destek olsun yanında - en azından benim için öyle - şu son 1 yılda gerçekten bazı şeyleri aştığımı düşünüyorum yaştan mıdır nedir durgunlaştım hırslarımdan illa olsun dediğim heveslerden geçtim huzur olsun yeter gerisi boş diyorum
evet canım heyecanlıyım. kırgınlıkta var, ilaç alıyorum iki gündür antibiyotik filan :26:
evet canım heyecanlıyım. kırgınlıkta var, ilaç alıyorum iki gündür antibiyotik filan :26:
hahahahah
Selam
ben de bdvde pek takılmazdım bir arkadaş sayesinde okumaya başladım orası ayrı bir dünya gibi zatenhatta ilk zamanlar bdv ne die merak edip utancımdan soramadığım da olmuştur :)
Geçmiş olsun Petunyacım...
İstirahat şart ... dinlensen biraz... biraz Zencefilde güzel olur dinç tutar senii.
Ay çok geçmiş olsun canım.Doktora git bence. O durumuna göre ilaç versin. AY inşAllah toparlanırsın nişan gününe kadar.
Bu arada sen kaç yaşındasın? Okuyor musun? Çalışıyor musun canım?
teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz içinzencefil yada bitki çayı alıcam, 83'lüyüm bende çalışıyorum evet.
Allah bir daha ayrılık yaşatmasın. İnşallah saadet kapındadır 2. baharın güzel olsun
Selam sana da
Bazı erkekler konuşmayı sevmiyorlar gerçi geneli öyle ama bazısı gerçekten sus pus modda takılıyorlar
ve böyle olanların çoğunluğu gözlemlediğim kadarıyla fazla dediğim dedik yani sabit fikirli. Hep ilk adımı senden bekler ama kısa cevaplarla da sinir küpüne dönersinTabii herkes aynı değil her insanın bir kişiliği var ve saygı duymak lazım ama birlikte olduğun kişi senin beklentilerini karşılamıyorsa da zorlamamak lazım. Sen muhabbet etmek istiyorsun hep adım atıyorsun ama karşında duvar olunca yapacak birşey yok
Hakkında hayırlısı olsun - mutlaka gönlüne göre biri çıkacaktır
(Yazdığım hiçbir cümle çok fazla erkek arkadaşım olduğundan değil tamamen etrafımdaki insanları kadın-erkek gözlemlediğimden ve kendimce çıkarımlar yaptığımdandır tabii ki her insan farklı ve kendine has özelliklere sahiptir - belki genellemek de doğru değil ama bunlar benim yorumlarım belirtmek istedim)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Küçük derken???
Çok yaşlı değilsin yaa öyle düşünme aslında en güzel yaş dilimi 30lu yaşlar bence
Bir de dediğin gibi bir zaman sonra insan maddi şeyler istemiyor ses olsun destek olsun yanında - en azından benim için öyle - şu son 1 yılda gerçekten bazı şeyleri aştığımı düşünüyorum yaştan mıdır nedir durgunlaştım hırslarımdan illa olsun dediğim heveslerden geçtim huzur olsun yeter gerisi boş diyorum
Bence okulunu bitirmelisin ne olursa olsun yani yine git öğretmenlik oku ama okuduğun bölümü de yabana atma öğrenmenin sonu yoktur ve mutlaka verdiğin emeklerin karşılığını alırsın yeter ki sen o emeğe saygı duy ve pes etmeİktisat okuyordum canım. Aileme kalsa yine aynı bölümde devam etmemi istiyorlar. Öğretmenlikte atama sıkıntısı olduğu için korkuyorlar. Haklılar da. Sen hangi bölümü istiyordun? Ben de sanırım alakam olmayan işlerle uğraşacağım.Okul Öncesi benim hayalim fakat olmayacak. YGS puanım beklediğimden, istediğimden çok çok aşağıda geldi. Türkçe ya da Sosyal Bilgiler olur ama onu da kimse istemiyor. Komşumuz da Türkçe okudu ve şu anda bambaşka bir işte çalışıyor.
Yanlış hesaplamadıysam 5 yaş var aranızda... Peki bu yaş farkı ilişkinizi ne kadar etkiliyor? Geçenlerde biri yaş farkı önemli mi gibisinden bir konu açmıştı aklıma geldi sorayım dedim - toplumun geneli erkek büyük olmalı der ama ben kadının büyük olması durumunda ne olur bunu da merak etmişimdir mesela:44:Erkek arkadaşım..
31 olacak temmuzda :26:
bu arada gerçekten de sorumluluk sahibi erkek çok az.
benim eski eşim tam bir sorumsuzdu. evi geçindirmek yemek bulaşık vs. hep benden. eee yeter ama yani bunları ben şimdi de yapıyorum ama sadece kendime. sonu ayrılık oldu.
aman diyeyim beraber olduğunuz insanda ilk bakacağınız şeylerden biri sorumluluk duygusu diğeri de şefkat olmalı. bunlar var ise gerisi gelir bence.
Yukarıda dediklerimi oku düşün tart ona göre karar ver kararsız olma sakınİnşAllah. Çok teşekkür ederim.Gerçi çevremden kimse istemiyor öğretmen olmamı. Ben de ne tercih edebilirim diye düşünüp duruyorum. Maliye aklımı kurcalıyor. Bakalım. Mezun olurum, o zaman da iş derdine düşerim.:26:
Rica ederiz.Ay çok güzel. Düğünü ne zaman yapacaksınız?:123:
nişan öncesi hasta mı oldun yaaa kıyamam
ben lilyyyyyyBu söz tam da kendini anlatan cümle ...kendisini öyle anlattı :) doğru tahmin ettin limon...
senin ilgi alanın genelde çeyizdir zaten ya da gelinlikben sevmiyorum bdv, yani bazı konular gereksiz yere uzayıp gidiyor, içim sıkılıyor birde.. burda sevdiğim çok az topik var. bu ara ilgimi çekenler çeyiz ve bohça topikleri
yazmışsın ya garanticilk diye ben de öyleyim yani tavrımı net belli ederim neyse onu söylerim bak ben buyum beni değiştiremezsin kabul ediyorsan ne ala diye ve benim kızdığım başta tamam deyip de sonradan cayılması laf değiştirilmesi,Öncelikle petunya kardeşime geçmiş olsun dileklerimle başlayayayım.
Sağol canım hayırlısı olsun, allah yanıltmasın şaşırtmasın. cümlemizi. amin...
yukarıda yazdıklarına katılıyorum canım. ilişkiler erkekler filan gittikçe tuhaflaşıyor. neden insanlar bu kadar garantici olmak zorundaki. benim erkek arkadaşımda öyle. ilişkinin başında bir çok duygusunu benimle paylaşırken şimdilerde duygularının derinleştiğinden olsa gerek benim ona olan hislerimi duymakla yetiniyor. kendisi paylaşmıyoru bir şeyi. öylesine bir kabuk var ki dışında. isterdim ki o baştaki romantik hassas duygulu benim için gözyaşı döken erkek olsun. neyse sevsin yeter ki. artık fazla bişi istemiyorum ondan..
küçük derken ilkokul çocuğu değil yahu.
aramızda 5 yaş var ama ben 30 civarı gösteriyorum. oda yaşından büyük gösteriyor. yakışıyorz yani birbirimize.
otuz yaşından sonra o fark fazla dert değil bence. çünkü erkekte olgunlaşıyor. hayırlısı
ve evet tümüyle kendime yetiyorum. oturmuş bi işim fena da olmayan maaşım var. borçlarım olsa da eski eşim yüzünden gül gibi geçinip gidiyorum. özgürlük hoşuma gitmedi değil ama yalnızlık allaha mahsus. ve ben artık tam anlamı ile bi aile olmak iztiyorum. anne olmak için hazırım ve kendimi hiçte 36 gibi hissetmiyorum. benden genç olmasına rağmen erkek arkadaşım oldukça oturaklı ve olgun bi genç adam ve uyumluyuz. ileride ben yaşlanır ondan yaşlı görünürüm diye de bir derdim yok ve söylediğine onun da yok. yine de kafamız karışık. zamanla oturur inşallah. alllahtan hayırlısını diliyorm
evet bebeğim yaa, tam olmadım direniyorum
şu tylol hot mu ne ondan içsen ya da theraflu muydu o tarz ilaçlar içsen annem hep öyle yapar (ben pek ilaç kullanamıyorum yasak o yüzden tam bilmiyorum)
Bence okulunu bitirmelisin ne olursa olsun yani yine git öğretmenlik oku ama okuduğun bölümü de yabana atma öğrenmenin sonu yoktur ve mutlaka verdiğin emeklerin karşılığını alırsın yeter ki sen o emeğe saygı duy ve pes etme
Bir de şu açıdan bakıyorum yazdıklarına istinaden: tamam hayat zor ama madem ki sen bıraktın ve öğretmen olmak istiyorsun o zaman önünü ardını düşünmeden yolunda ilerleyeceksin yani "öğretmen olmayı çok istiyorum ama..." demeyeceksin ben istiyorum ve okuyacağım deyip yolunu çiz ve o yolda ilerlemeye devam et yani ne öyle ne böyle deyip arafta kalma olur mu?
Daha çok gençsin önünde nasip olursa daha uzun yıllar var ama bugünlerinin kıymetini bil, nasılsa olur gider demeden kararlı bir şekilde yürü ve sonuca ulaş! Benden sana abla tavsiyesi... Küçük kardeşimle yaşıtsın ki ben onu evladım gibi görürüm hep - şu an sana yazarken kardeşimin yerine koydum seni o yüzden lütfen beni yanlış anlama...
Hayat kısa ne zaman neyin olacağını bilmiyorsun aynı zamanda da mücadelesi zor bir yolculuk...
Öğretmenlik olarak da sınıf öğretmenliği/Türkçe/İngilizce/anaokulu öğretmenliği ve rehberlik - her zaman ihtiyaç olan öğretmenlik alanları - Rehberliği özellikle tavsiye edebilirim son 3-4 yıldır insan ilişkileri-iletişim-psikoloji gibi alanlarla ilgileniyor ve insanları dinliyorum onların dertleriyle dertlenmeye elimden gelirse yardımcı olmaya çalışıyorum ve şimdiki aklım 10 yıl önce olsa okuyup yapabileceğim bir meslekmiş diyorum
Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik okuduğun zaman hem okullarda rehber öğretmen olabilirsin, hem özel psikolojik danışman olarak çalışabilirsin hem de pedagog olup çocuklarla ilgilenebilirsin - anaokulu açabilirsin demaddi getirisi de günümüzde azımsanmayacak kadar iyi diye biliyorum
Beni sormuşsun diyetisyen olmak istiyordum o yuzden 2 yıllık gıda okudum ama bizim bölümden geçiş yok maalesef - artık uğraşmak da istemiyorum yıllarca işsizlik yaşadım artık kafam götürmüyor bazı şeyleri - tek aradığım huzur... Bu şekilde iyiyim şimdilik...
Yukarıda dediklerimi oku düşün tart ona göre karar ver kararsız olma sakın
Petunya_love arkadaşımız nişan öncesi hasta olmak üzereymiş kırıklık varmış ona önerdim sen de mi hastasın?Tylolhot icemiom ben ya .d hasta kim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sonbaharda canım kısmetse. çok teşekkürler kötükedişerafettin
Petunya_love arkadaşımız nişan öncesi hasta olmak üzereymiş kırıklık varmış ona önerdim sen de mi hastasın?
Kardeşim çevre mühendisliği okuyor o da mühendisliğin diğer alanlarına puanı yetmeyince bunu yazdı tabii biraz ben de konuştum onunla gelecekte revaçta olabilecek bir meslek diye düşündüm o da mühendislik olduğu için yazdı - malum kaynaklar sınırlı ve doğa yok oluyor bunun için de artık uzmanlara ihtiyaç var çevre düzenlemesi olsun yeniden dönüşüm, kaynakları verimli kullanma falan...Tabi ki fikirlerinizi söyleyebilirsiniz. Yanlış anlamam hiçbirinizi. :) Sizlere abla diye hitap edeyim. Daha doğru olanı bu. Babam da annem de iktisat da devam etmemi çok istiyor. Öğretmenliği çok istediğim için bir şey demiyorlar ama onların içlerinden geçen İktisat, Maliye ya da Bankacılık falan okumam. Rahatça iş bulabileceğimi düşünüyorlar çünkü. Onlar da bayanlar için öğretmenliğin en güzel meslek olduğunu biliyorlar ama 'Yaşadığımız zaman istediğimiz şeyleri yapma zamanı değil, iş bulabileceğin mesleğe yönelmek daha mantıklı' diyorlar. Rehberlik ve Okul Öncesi en çok istediğim bölümler fakat bu sene imkansız olmaz. Çünkü çok fazla rahatsızlandım yıl içerisinde ve LYS'ye çok çalışamadım. YGS puanım iyi değil. Matematikten fule yakın yapabilirsem PDR olur ama o da çok zor. 2 ayda süper bir güç olması lazım ki tüm matematik konularını bitirebileyim.Sosyal konularını, edebiyatı falan bitirebilirim çünkü sözel dersler. Türkçe'yi çok istemiyorum ama olursa çift anadalla PDR ya da Okul Öncesi de okurum diye istiyorum. Okul Öncesi ya da Rehberlik için 1 sene daha beklemeyi göze almam lazım ki yapamam artık. Seneye olacağının da garantisi yok çünkü. Şu anda yaşım küçük ama her sene benim aleyhime işliyor. Liseden mezun olduğum gibi üniversiteye başlasaydım seneye mezun olacaktım.
Özellikle Okul Öncesini okumazsam ki okuyamayacağım içimde kocaman bir taş olup oturdu ve hep kalacak.Kendime ait bir kreşimin olması hep hayalimdi.
Ben, Gıda bölümünden geçiş yapılabiliyor diye biliyordum ama.:26:Kısmetten ötesi olmuyor maalesef. Kardeşin okuyor mu ablacığım?
maşallahYok cnm .ben devamli bi ilaç kullaniorum. Azitro.sivilce tedavisi icin.o yuksek antibiyotik olduğu için diğer hastalıklara karsida koruo.hasta olmuom ben. ( adet disindaaappp )
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım umarım nişanına kadar iyileşirsin. kendine çok çok iyi bak. mutluluklar. allah tamamına erdirsin. amin..sonbaharda canım kısmetse. çok teşekkürler kötükedişerafettin
ben lilyyyyyy
Rabbim ikinizi de mutlu etsin ben sonradan yazdım ama sen herşeyi anlatmışsın mutluysan gerisi boş - illa ki aşk bir zaman sonra biter yerini sevgiye bırakır yani en azından kendi açımdan böyle düşünüyorum ama yaşından olgun yazmışsın bu da önemli bir özellik - erkeğin olgun olanıyla her türlü muhabbet ediliyor yaşına bakılmadan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?