- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.461
günaydın...kımle ne zaman tanıştın ben kaçırmışım kusura bakma.. ya acaba sendenmı beklıyor konuşmanı vs yada yogun safcana konuştuğunu mu zannedıyor ?? cunku bendede bazen oluyor okuyorum cevap yazacağım ama yazmayı atlıyorum,arayacağım-aramayı unutuyorum,mesaj gelıyor cevap verıcem yok kalmış oluyor yogunluktan vs.. kaç kez mesela adama cam açıcam skypeden konuşuruuz dedım adam giriyor beklıyor ee ben evde olmuyorum vs tabı kafayı yıyor : 1:: 1: senınkıde o tarz olabılırmı ? ne iş yapıyor? yogun tempo ile çalışan bırısı vs ısede olabılır.. hergün facede diye düşünme söyle bır durum var bazı telefonlarda wireless oldugu surece facebook açık gözüküyor ve oturum kapat demeden hıcbır sekılde kapanmıyor.. benım telım bu tarzdakı bır tel mıllet mesaj atıyor onlıneım dıye ama halbukı ılgım yok telımden bır haberım kıtap fılan okuyorum hatta..
bırde ne sekılde konuşuyorsunuz bazı erkeklere 1-3 dakıka telle veya facede konuşmak konuşuyoruz ya olabılıyormuş..yakın arkadaşlarımdan bırısının görüştüğü adam boyle cıktı mesela kızda ılgıyı sevdıgı ıcın olmadı..
:) iltimaller çok ama site de görünüyor. mobil değil. Haftada bir kere konuşmak isteyebilir. İnsan birini tanımak istediğinde ne biliyim daha meraklı olmaz mı bana mı özgü bu anlamadım. ben bir şey yazmadım. da sürekli ilgili de olmam ya... şımarık bir tipe benziyor... fanatik gs li.. ben fenerli ... sürekli fenere laf atıp duruyor zaten ... ben fanatik değilim futbolucuların ismini bile bilmem ilgilenmem ama sinir bozucu oluyor abim fanatik fenerli olunca :)...
teşekkür ederim canım..
petunyacım gördüm ama yazamadım..öncelikle süper cok az kalmış.. ayakkabının altına ısım yazmayı unutma lütfen.bıde isimlerimiz silinsin diye ayaklarını sürüyerek yürü : 1:: 1:
o gün ozel bır gün reglı olmamak ıcın geciktirici falan ıçsen aslında tehlıkeye atma rahat rahat sonra ol derim.. ne güzel tatlı heyecanlar bunlar..Allah tamamına erdirsin düğün tarıhınız bellı oldumu?
haklısın canım, erteleyebilirim aslında ama pek gerekli görmüyorum, açıkçası düzenini bozmak istemiyorum. fazla rahatsız olacağımı sanmıyorum, ama stres yapıcaktır eminim :26:
düğün tarihi de almadık hem daha. ekim düşünüyoruz inşallah öyle olur
canım ben bunu ınsanlara anlatamıyorum hem sana hemde cevremdekı bır cok ınsana erkeklerin veya kızların tek sorunları sızler değilsiniz.. evet ınsan ılgılenılsın edılsın,merak edilsin özlensin istiyor ama gün içerisinde veya akşamları ınsan o kadar yorgun veya bısylerle meşgul oluyor ki gün içerisindeki 1kaç dakika konuşmak bıle yetıyor ve bu adam kaç yaşında bılmıyorum ama bır sure sonra ınsana uğraşmak gerçekten ıskence halıne geliyor,özelliklede bırılerı aracılıgıyla tanıştırılmak, o yogunluk ıcınde karşındakini tanımak..
gün içerisinde hıc bırsey yapmıyormu tek bır mesaj vs de sen yap,sen yapınca cvp vermıyorsa adam uğraşmak ıstemıyordur zaten.. baştan ön yargılı olma takım konusunda sımarık vs gıbı ne çıkacağı bellı olmaz o adamın.. karşındakide ınsan napmasını beklıyorsun bır kız var ve ondan hıc adım gelmıyor hepsen bırseyler yapmaya çalışcaksın başka emrın varmıydı? ben olsam uğraşmazdım..
aaa ama bak uğraşanlar var yok degıl ama onlarda gerçekten cok aşık olup kıza köpek oluyorlar bu adam anlaşılan boyle bır tıp degıl.hakkında hayırlısı olsun ama sen zaten sana karşı hareketlerınden durumu çözersin..istemiyorsan ılgısız dıyorsanda hiç başlama.
gunaydın turkuaz
sonucta özel bır gün ya o gun ağrın olursa sana işkence halıne gelebılır bu sebeple gene sen bılırsın aam ben olsam 1-2 gün ilaç kullanıp rahat rahat geçirip sonrasında normal sekılde reglı olurdum.ben tatıl dönemlerindede boyle yapan bır ınsanım pek bır zararını bugune kadar görmedım kullanmadıgın gün dırekt oluyorsun zaten..stres,sinir,ağrı en mutlu gunlerınden bır tanesını zehır halıne getirebılır.
ınsallah ekıme denk getirebılırsınız.
Merhaba kızlar, çarşambadan beri girmedim.
Nasılsınız?Hımmm! İşte bu kötü, sen de benim gibisin.
Evet, her şey vaktinde güzel. Ben de bu yaştan sonra uçuş uçuş aşık olur muyum? Naz niyaz cilve bu yaştan sonra komik olur. (82 modelim ben) ama ne yapacaksın kader kısmet
olmayınca olmuyor. aslında ben evlenmenin de çok meraklısı olmadım hiçbir zaman ama anne olmak isterdim vaktinde...
Aleyküm selam.
Hoş geldiniz.
Bu hafta sonu belki on tane düğün duydum. Maşallah ne bereketli bir hafta sonuymuş.
Sizinki de önümüzdeki cumartesi değil mi Petunya?
Hoş geldiniz.
Lily86 sohbete de gel.
Merhaba...
Sene itibariyle fabrika çıkışları böyle. hatalı ürün.
Bahsetsene kendinden. Neler yaparsın?
Çalışıyor musun?
Sene itibariyle fabrika çıkışları böyle. hatalı ürün.
Bahsetsene kendinden. Neler yaparsın?
Çalışıyor musun?
Arada sohbete gelmeye çalışıyorum dünden beri - artık buralardayım
vay vay bu forumda son günlerde çok bursalı ile tanıştım ben de komşu ildenimküçük bilecikten - ben de çalışıyorum tek yaşıyorum kendi halimdeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar
ben de muhasebedeyim offf ne sıkıcı
ben de sevemiyorum kolay kolay yaaa nedeni ne acep:44:
ben de derim hep aradığım adam bu evrende yok varsa da karşılaşmadım diye
welcome among us teacher
benim bir nedenim yok aslında sadece omzuna yaslanabileceğim, güvenebileceğim birini istiyorum yoksa kendi halimle de idare ediyorum yani çalışıyorum, kiraydı faturaydı herşeyle kendim ilgileniyorum bir erkeğin alması gereken sorumlulukları da gayet iyi taşıyabiliyorum - sadece işte duygusal manada insan bir ihtiyaç hissediyor
hahahahahyazarı da erkek değil mi,hepsi aynı işte
Selam
turkuazzzzz
herkese selam
ben de bdvde pek takılmazdım bir arkadaş sayesinde okumaya başladım orası ayrı bir dünya gibi zatenValla ben yeni sayılırım. Pek kullanmıyordum. Çoğu zaman takip edemiyorum yazdıklarınızı. Yetişemiyorum. Sindire sindire tanıyacağım inşallah hepinizi:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne öğretmenisin? belki söylemişsindir de ben anımsayamadım - ben de 86lıyımYok canum sevgilim falan :-(
Az tanıtayım kendimi 88 liyim öğretmenim bekarım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hangi topiktesin???Gel aslım benim takıldığım diyet konusuna
iyi çalışmalar - Allah zihin açıklığı versinGunaydin herkese.. dun bir arkadasim ders calismaya geldi 11 gibi gitti.. bugunde ders calismam lazim off :-((
Selam canım. nasılsın.?
eskisi bitmeyince yenisi de olmuyor. zaten yine bir araya geldik. ne olacak halimiz bilmem ben ve küçük sevgilimle
şero ... hımm kim o delikanlı....
küçük sevgili derken :44:
Okuduğun bölüm neydi?
Çünkü ben de istemediğim bölüm okudum sonra kendi istediğim ve zorluklarına rağmen severek gittiğim bölümden mezun oldum 3 yıl işsiz kaldım mesleğimden atandım ama şu an hiç alakam olmayan işlerle uğraşıyorum yani eğitim fakultesi demişsin o zaman en güzeli anaokulu/okul öncesi öğretmenliği senin için
Açıkçası mutlu muyum bilmiyorum sanırım halime şükrettiğimden idare ediyorum - en azından sahip olduklarımla yetinmeye çalışıyorum ama kendi mesleğimi yapsam daha iyi olurdu diye de düşünmüyor değilim
merhaba Efsa; hoşgelmişsinnasılsın, ben iyi malum haftasonu nişanım var
İnşallah canım, inşallah sen de mesleğini eline alırsın.
bu arada gerçekten de sorumluluk sahibi erkek çok az.
benim eski eşim tam bir sorumsuzdu. evi geçindirmek yemek bulaşık vs. hep benden. eee yeter ama yani bunları ben şimdi de yapıyorum ama sadece kendime. sonu ayrılık oldu.
aman diyeyim beraber olduğunuz insanda ilk bakacağınız şeylerden biri sorumluluk duygusu diğeri de şefkat olmalı. bunlar var ise gerisi gelir bence.
Erkek arkadaşım..
31 olacak temmuzda :26:
Selam sana dagünaydın kızlar
ya ben bu erkekleri anlamıyorum..
arkadaşım aradı ee konuşuyor musunuz diye ben bir kere konuştuk dedim. her gün giriyır tek kelime etmiyor mubarek. arkadaşına konuşuyoz demiş..
telapati yoluyla mı
zorla da olmaz ki... kısa sorular... kısa cevaplar...isteksiz arkadaş hatrına sanki...
o ekledi ben selam verdim... yok valla bir daha lbaşlatmam canı isterse...
Günaydın TurkuazGünaydınnnnnn herkese
Selam bugün nasılsın? - yazdıklarını çok beğendim ve katılıyorum da... Ben de mesela çok canım cicimli olmayı her dk mesaj yağmuru-telefon konuşması falan sevmem. Telefonu unuttuğum olur hafta sonu evin içinde döndüm durdum mesela neredeydi diye ki yalnız yaşıyorum acil birşey olsa bulamam o derececanım ben bunu ınsanlara anlatamıyorum hem sana hemde cevremdekı bır cok ınsana erkeklerin veya kızların tek sorunları sızler değilsiniz.. evet ınsan ılgılenılsın edılsın,merak edilsin özlensin istiyor ama gün içerisinde veya akşamları ınsan o kadar yorgun veya bısylerle meşgul oluyor ki gün içerisindeki 1kaç dakika konuşmak bıle yetıyor ve bu adam kaç yaşında bılmıyorum ama bır sure sonra ınsana uğraşmak gerçekten ıskence halıne geliyor,özelliklede bırılerı aracılıgıyla tanıştırılmak, o yogunluk ıcınde karşındakini tanımak..
gün içerisinde hıc bırsey yapmıyormu tek bır mesaj vs de sen yap,sen yapınca cvp vermıyorsa adam uğraşmak ıstemıyordur zaten.. baştan ön yargılı olma takım konusunda sımarık vs gıbı ne çıkacağı bellı olmaz o adamın.. karşındakide ınsan napmasını beklıyorsun bır kız var ve ondan hıc adım gelmıyor hepsen bırseyler yapmaya çalışcaksın başka emrın varmıydı? ben olsam uğraşmazdım..
aaa ama bak uğraşanlar var yok degıl ama onlarda gerçekten cok aşık olup kıza köpek oluyorlar bu adam anlaşılan boyle bır tıp degıl.hakkında hayırlısı olsun ama sen zaten sana karşı hareketlerınden durumu çözersin..istemiyorsan ılgısız dıyorsanda hiç başlama.
gunaydın turkuaz
Günaydıngünaydın kızlarnasılsınız... son 3
Teşekkür ederim. Challenger. Ben adımı attım insanlar anlaşabilmeleri için aynı şeyleri düşünmeleri gerekiyor. Erkeklere adım atmak tehlikeli oluyor... alıştırmamak lazım bir ben bir o konuşacak sonrası kendiliğinden gelir diyorum. arada laf atıyım diyorum ama hiç istek yok aslında yüz yüze gelsek farklı olur diyorum.
Şimdi nişan atma olayı olmuş kimseyi sıkmam ben yavaş olsun sıkıntı yok ... benim arkadaşım benden daha çok istiyor
Küçük derken???Selam canım. nasılsın.?
eskisi bitmeyince yenisi de olmuyor. zaten yine bir araya geldik. ne olacak halimiz bilmem ben ve küçük sevgilimle
Çok yaşlı değilsin yaa öyle düşünme aslında en güzel yaş dilimi 30lu yaşlar benceen yaşlı benim galiba
yok mu 78 model ve üzeri?
sende bendensin.
insan yanında bi ses bi soluk istiyor. bide çocuk
Hoşbuldummİyiyim ama grip oluyorum, hafif bir kırgınlık var üstümde. Ay çok az kalmış nişanına. Heyecan vardır şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?