30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

:) iltimaller çok ama site de görünüyor. mobil değil. Haftada bir kere konuşmak isteyebilir. İnsan birini tanımak istediğinde ne biliyim daha meraklı olmaz mı bana mı özgü bu anlamadım. ben bir şey yazmadım. da sürekli ilgili de olmam ya... şımarık bir tipe benziyor... fanatik gs li.. ben fenerli ... sürekli fenere laf atıp duruyor zaten ... ben fanatik değilim futbolucuların ismini bile bilmem ilgilenmem ama sinir bozucu oluyor abim fanatik fenerli olunca :)...

canım ben bunu ınsanlara anlatamıyorum hem sana hemde cevremdekı bır cok ınsana erkeklerin veya kızların tek sorunları sızler değilsiniz.. evet ınsan ılgılenılsın edılsın,merak edilsin özlensin istiyor ama gün içerisinde veya akşamları ınsan o kadar yorgun veya bısylerle meşgul oluyor ki gün içerisindeki 1kaç dakika konuşmak bıle yetıyor ve bu adam kaç yaşında bılmıyorum ama bır sure sonra ınsana uğraşmak gerçekten ıskence halıne geliyor,özelliklede bırılerı aracılıgıyla tanıştırılmak, o yogunluk ıcınde karşındakini tanımak..

gün içerisinde hıc bırsey yapmıyormu tek bır mesaj vs de sen yap,sen yapınca cvp vermıyorsa adam uğraşmak ıstemıyordur zaten.. baştan ön yargılı olma takım konusunda sımarık vs gıbı ne çıkacağı bellı olmaz o adamın.. karşındakide ınsan napmasını beklıyorsun bır kız var ve ondan hıc adım gelmıyor hepsen bırseyler yapmaya çalışcaksın başka emrın varmıydı? ben olsam uğraşmazdım..

aaa ama bak uğraşanlar var yok degıl ama onlarda gerçekten cok aşık olup kıza köpek oluyorlar bu adam anlaşılan boyle bır tıp degıl.hakkında hayırlısı olsun ama sen zaten sana karşı hareketlerınden durumu çözersin..istemiyorsan ılgısız dıyorsanda hiç başlama.

gunaydın turkuaz

Son düzenleme:

haklısın canım, erteleyebilirim aslında ama pek gerekli görmüyorum, açıkçası düzenini bozmak istemiyorum. fazla rahatsız olacağımı sanmıyorum, ama stres yapıcaktır eminim :26:

düğün tarihi de almadık hem daha. ekim düşünüyoruz inşallah öyle olur

sonucta özel bır gün ya o gun ağrın olursa sana işkence halıne gelebılır bu sebeple gene sen bılırsın aam ben olsam 1-2 gün ilaç kullanıp rahat rahat geçirip sonrasında normal sekılde reglı olurdum.ben tatıl dönemlerindede boyle yapan bır ınsanım pek bır zararını bugune kadar görmedım kullanmadıgın gün dırekt oluyorsun zaten..stres,sinir,ağrı en mutlu gunlerınden bır tanesını zehır halıne getirebılır.

ınsallah ekıme denk getirebılırsınız.

Teşekkür ederim. Challenger. Ben adımı attım insanlar anlaşabilmeleri için aynı şeyleri düşünmeleri gerekiyor. Erkeklere adım atmak tehlikeli oluyor... alıştırmamak lazım bir ben bir o konuşacak sonrası kendiliğinden gelir diyorum. arada laf atıyım diyorum ama hiç istek yok aslında yüz yüze gelsek farklı olur diyorum.

Şimdi nişan atma olayı olmuş kimseyi sıkmam ben yavaş olsun sıkıntı yok ... benim arkadaşım benden daha çok istiyor

Son düzenleme:

öyle mi diyorsun canım :26: aslında bana da mantıklı geliyor, denk gelmeme ihitmali de var ama riske atmamam gerekiyor.
ismini yazar mısın? Challenger istersen özelden yazabilirsin detaylı .. sağol canım yard. için

Selam canım. nasılsın.?
eskisi bitmeyince yenisi de olmuyor. zaten yine bir araya geldik. ne olacak halimiz bilmem ben ve küçük sevgilimle

Sene itibariyle fabrika çıkışları böyle. hatalı ürün.
Bahsetsene kendinden. Neler yaparsın?
Çalışıyor musun?

en yaşlı benim galiba
yok mu 78 model ve üzeri?

Sene itibariyle fabrika çıkışları böyle. hatalı ürün.
Bahsetsene kendinden. Neler yaparsın?
Çalışıyor musun?

sende bendensin.
insan yanında bi ses bi soluk istiyor. bide çocuk

yazarı da erkek değil mi,hepsi aynı işte
hahahahah

turkuazzzzz
herkese selam
Selam

ben de bdvde pek takılmazdım bir arkadaş sayesinde okumaya başladım orası ayrı bir dünya gibi zaten hatta ilk zamanlar bdv ne die merak edip utancımdan soramadığım da olmuştur :)

Yok canum sevgilim falan :-(
Az tanıtayım kendimi 88 liyim öğretmenim bekarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ne öğretmenisin? belki söylemişsindir de ben anımsayamadım - ben de 86lıyım
ya sanki diyet topiklerinde karşılaştık gibi bir izlenim oluştu ama emin olamadım

Gel aslım benim takıldığım diyet konusuna

hangi topiktesin???

Gunaydin herkese.. dun bir arkadasim ders calismaya geldi 11 gibi gitti.. bugunde ders calismam lazim off :-((

iyi çalışmalar - Allah zihin açıklığı versin

İktisat okuyordum canım. Aileme kalsa yine aynı bölümde devam etmemi istiyorlar. Öğretmenlikte atama sıkıntısı olduğu için korkuyorlar. Haklılar da. Sen hangi bölümü istiyordun? Ben de sanırım alakam olmayan işlerle uğraşacağım. Okul Öncesi benim hayalim fakat olmayacak. YGS puanım beklediğimden, istediğimden çok çok aşağıda geldi. Türkçe ya da Sosyal Bilgiler olur ama onu da kimse istemiyor. Komşumuz da Türkçe okudu ve şu anda bambaşka bir işte çalışıyor.

bu arada gerçekten de sorumluluk sahibi erkek çok az.
benim eski eşim tam bir sorumsuzdu. evi geçindirmek yemek bulaşık vs. hep benden. eee yeter ama yani bunları ben şimdi de yapıyorum ama sadece kendime. sonu ayrılık oldu.
aman diyeyim beraber olduğunuz insanda ilk bakacağınız şeylerden biri sorumluluk duygusu diğeri de şefkat olmalı. bunlar var ise gerisi gelir bence.

İnşallah canım, inşallah sen de mesleğini eline alırsın.

İnşAllah. Çok teşekkür ederim. Gerçi çevremden kimse istemiyor öğretmen olmamı. Ben de ne tercih edebilirim diye düşünüp duruyorum. Maliye aklımı kurcalıyor. Bakalım. Mezun olurum, o zaman da iş derdine düşerim.:26:

Erkek arkadaşım..
31 olacak temmuzda :26:

Allah bir daha ayrılık yaşatmasın. İnşallah saadet kapındadır 2. baharın güzel olsun

Son düzenleme:
Selam sana da
Bazı erkekler konuşmayı sevmiyorlar gerçi geneli öyle ama bazısı gerçekten sus pus modda takılıyorlar
ve böyle olanların çoğunluğu gözlemlediğim kadarıyla fazla dediğim dedik yani sabit fikirli. Hep ilk adımı senden bekler ama kısa cevaplarla da sinir küpüne dönersin Tabii herkes aynı değil her insanın bir kişiliği var ve saygı duymak lazım ama birlikte olduğun kişi senin beklentilerini karşılamıyorsa da zorlamamak lazım. Sen muhabbet etmek istiyorsun hep adım atıyorsun ama karşında duvar olunca yapacak birşey yok
Hakkında hayırlısı olsun - mutlaka gönlüne göre biri çıkacaktır
(Yazdığım hiçbir cümle çok fazla erkek arkadaşım olduğundan değil tamamen etrafımdaki insanları kadın-erkek gözlemlediğimden ve kendimce çıkarımlar yaptığımdandır tabii ki her insan farklı ve kendine has özelliklere sahiptir - belki genellemek de doğru değil ama bunlar benim yorumlarım belirtmek istedim)

Günaydınnnnnn herkese
Günaydın Turkuaz

Selam bugün nasılsın? - yazdıklarını çok beğendim ve katılıyorum da... Ben de mesela çok canım cicimli olmayı her dk mesaj yağmuru-telefon konuşması falan sevmem. Telefonu unuttuğum olur hafta sonu evin içinde döndüm durdum mesela neredeydi diye ki yalnız yaşıyorum acil birşey olsa bulamam o derece Aramam gereken dostlarım tanıdıklarım var ama işte yoğunum eve gidince de unutuyorum sevgilim olsa kısa sürer herhalde ben gelemiyorum nerdesin şuraya gittim tarzı hesap vermelere ya da niye cevap yazmıyorsun triplerine
Ama dediğin gibi önyargılı olmamak lazım - tutulan takım, giyim tarzı, aile, arkadaş çevresi, iş durumu vs bunlar bence özel alandır ve olduğu gibi kabul etmek gerekir tabii karşılıklı olarak ben de aynını beklerim
bir şans vermekten birşey eksilmez ama olmuyorsa da olmuyordur

günaydın kızlar nasılsınız... son 3

Günaydın İyilik sağlık çok şükür Senin de az kaldı bu güzel heyecanların tadını çıkar Rabbim tamamına erdirsin inşallah

İnsanlar yakıştırınca illa sonu güzel olsun istiyor değil mi?

Selam canım. nasılsın.?
eskisi bitmeyince yenisi de olmuyor. zaten yine bir araya geldik. ne olacak halimiz bilmem ben ve küçük sevgilimle
Küçük derken???

en yaşlı benim galiba
yok mu 78 model ve üzeri?

sende bendensin.
insan yanında bi ses bi soluk istiyor. bide çocuk
Çok yaşlı değilsin yaa öyle düşünme aslında en güzel yaş dilimi 30lu yaşlar bence
Bir de dediğin gibi bir zaman sonra insan maddi şeyler istemiyor ses olsun destek olsun yanında - en azından benim için öyle - şu son 1 yılda gerçekten bazı şeyleri aştığımı düşünüyorum yaştan mıdır nedir durgunlaştım hırslarımdan illa olsun dediğim heveslerden geçtim huzur olsun yeter gerisi boş diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…