- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #29.821
Elbette kendine yetersin bak bizde de tam tersidir ve ben de hep derim kendi işimi kendim hallederim çocukmuşm gibi her dk işime müdahale etmeyin diye - hem gayet de güzel hallolur herşeyyeni bi sayfa açmak bana iyi gelecek. dua edinde kızlar bi an önce taşınayım şu evden. şimdi yaşadığım evi sahiplenemiyorum bile.
çatı katı ve 240 metrekare. 5+1
çok büyük sahiplenemiyorum.
gerçi harika manzaralı bi terası var ama onun tadını yazın çıkarıyorsun. kışın ev ısınmıyor hep elektrikli battaniyeler kalın giysiler ile geçirdim kışı çok fatura gelmesin diye. neyseki kış geçmişte kaldı.
benim de ailemin gelip yardım etmeye niyeti yok. allah büyük kendi kendime taşınırım ben. erkek arkadaşım kamnyon ve adamları organize edecek. kolileri ben yapıcam. yerleştirmeye de işyerinden bi arkadaşım gelicek . erkek arkadaşım o ve ben 3 kişi yerleştiririm evi sanırım. ailem de sonradan ögrenir taşınıcam yardıma gelirsiniz deyince pek bi gönülsüz oluyorlar. istemem ben kendime yeterim.
birazda şero kendi kendine yetiyor diye bana pek destek olmuyorlar ama illa arayıp israr etmem mi lazım? aman neyse böylesi daha iyi sanki. gelmesinler.
ben giderim onlara. napim..
tektaş mı var orda
lıly kocaman kalp gördük ve altında da balık dıye yorumladı sırkettekıler buda uzaktan bırısı ıle buyuk ask yaşadıgına delaletmış ki isyerındekıler rusyada oldugunu bılmıyorlar adamımın bıtek bırısı oldugunu bılıyorlar.ondan sıze sordum.
canım benım kım oldugum dırekt bellı olacağı ıcın ımkansız sana yazdım ama
peki özel mesajı ben nasıl görüyorum onu tarif edebilirmisin?
yavrum o yenı kahveydı ve kahvecımız yaptı seklı görmedinmi benmı yanlış görüyorum düşünmek ıstedıgım gıbı yorumladım yaww ama sırkettekılerde benzettı.
biliyorum ya.
takılayım dedim sana accık. keyiflen diye... ehehhe
he wallatektaş mı var orda
yani en iyisi karışmamaları. o zaman hayatıma da karışmaya hakları olmaz hem. bi taşınayım. gül gibi yapacam evimi yaElbette kendine yetersin bak bizde de tam tersidir ve ben de hep derim kendi işimi kendim hallederim çocukmuşm gibi her dk işime müdahale etmeyin diye - hem gayet de güzel hallolur herşey
benim de iş arkadaşlarım yardıma gönüllü sağolsunlar - tabii bayan olunca bir de yeniyim yaşça birçok kişiden küçüğüm diye korumaya alıyorlar
lıly kocaman kalp gördük ve altında da balık dıye yorumladı sırkettekıler buda uzaktan bırısı ıle buyuk ask yaşadıgına delaletmış ki isyerındekıler rusyada oldugunu bılmıyorlar adamımın bıtek bırısı oldugunu bılıyorlar.ondan sıze sordum.
sen benzetebıldın mı?
Ne yapayım? Hep sizlerin kuşlarını çoğaltma çabam yüzünden. Gelir gelmez mesajlarınızı beğenmeye başlıyorum.biz ancak yastığa sarılıp uyuruz zaten
sana özel kota koymuşlar demek ki filo
nasıldı görüşme şaibelı derken olup olmayacagını adamların tavırlarından anlamışsındır.. nasıl geçti görüşme periyodu ?
Hep kuş çoğaltma derdinden.gülmekten yerlerde yuvarlanan smile ............
bulamadım ifadeyi idare edin kızlar
Alemsin filozof..
Merhaba kızlar...Ne yapayım? Hep sizlerin kuşlarını çoğaltma çabam yüzünden. Gelir gelmez mesajlarınızı beğenmeye başlıyorum.
Challenger, aynı saatlerde kahve içmişiz aşağı yukarı.
Başkasının alınacağı belliydi yani.
aaa hangı sırkete ve hangı pozısyona gıttınkı bu kadar bellı ettıler ??üzüldüm gerçekten.. bırde mesleğin nedir ? belkı yardımım olur.
Ben de çok severim.yawrum bızım temızlıkcı yapcam dıye tutturdu bende napıyım bende yap dedım ama çıkan sekle sok oldum gerçi kızlar anlamadı ve ben kendımden süphe etmeye başladım ama senın yorumun ne? afiyet bal seker olsun cnm ben kahveyı cok severım ve evde hep cıkolatalı veya damla sakızlı kahve ıcıyorum cok hoşuma gıdıyor.
Sağ ol canım.
Medya sektörüm ama iş aramıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?