30 yaş ve üzeri bekar bayanlar sohbet topiği...

Elbette kendine yetersin bak bizde de tam tersidir ve ben de hep derim kendi işimi kendim hallederim çocukmuşm gibi her dk işime müdahale etmeyin diye - hem gayet de güzel hallolur herşey
benim de iş arkadaşlarım yardıma gönüllü sağolsunlar - tabii bayan olunca bir de yeniyim yaşça birçok kişiden küçüğüm diye korumaya alıyorlar

tektaş mı var orda

lıly kocaman kalp gördük ve altında da balık dıye yorumladı sırkettekıler buda uzaktan bırısı ıle buyuk ask yaşadıgına delaletmış ki isyerındekıler rusyada oldugunu bılmıyorlar adamımın bıtek bırısı oldugunu bılıyorlar. ondan sıze sordum.

canım burdan anlaşılmıyor

yavrum o yenı kahveydı ve kahvecımız yaptı seklı görmedinmi benmı yanlış görüyorum düşünmek ıstedıgım gıbı yorumladım yaww ama sırkettekılerde benzettı.

biliyorum ya.
takılayım dedim sana accık. keyiflen diye... ehehhe

tektaş mı var orda
he walla

yani en iyisi karışmamaları. o zaman hayatıma da karışmaya hakları olmaz hem. bi taşınayım. gül gibi yapacam evimi ya
işyerindeki arkadaşım erkek ama yani kendisi eşcinsel. kız kardeşim sayılır. diğeri de sevgilim zaten. destekçim bu insanlar. ikisini de seviyorum..

vay canınaaa..

Her güne, güzelliğe niyet ederek başlayın.
"Bugün güzel şeyler olacak" diye düşünün;

Bir de güzellik duası yapın:

"Allah'ım, bugün beni iyiliklerle, güzelliklerle karşılaştır.
Karşıma ya iyilik ve güzellik sunacağım biri çıksın Ya da bana güzellik sunacak biri
Ya alayım ya vereyim."

Çünkü dilekler dualaşır, dualar gerçekleşir.

Sonra da içinizde birikmiş olan güzellikleri taşıyın evinize,
Sunun sevdiklerinize...

Biliniz ki Verdiklerinizden çok daha fazlasını alıp çıkacaksınız o sabah yuvanızdan.

Vehbi Vakkasoğlu

yawrum bızım temızlıkcı yapcam dıye tutturdu bende napıyım bende yap dedım ama çıkan sekle sok oldum gerçi kızlar anlamadı ve ben kendımden süphe etmeye başladım ama senın yorumun ne? afiyet bal seker olsun cnm ben kahveyı cok severım ve evde hep cıkolatalı veya damla sakızlı kahve ıcıyorum cok hoşuma gıdıyor.

Ben de çok severim.
Evde damla sakızlı da içerim. Ailem sevmez damla sakızlıyı.
Çikolatalıyı nasıl yapıyorsun?
Bir iki kere yaptım ben, köpüğünü aldıktan sonra bir kare çikolata attım.
Çikolata vs ile aram yok pek, o yüzden çok SIK yapmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…