30 YAŞ VE ÜZERİ EVLİ BAYANLAR HADİ ARKADAŞ OLALIM

mersinli ablamm napiosun? baliklar tamammi?

NE YAPAYIM CANIM BOL BOL İMZALAMAM GEREKEN EVRAK VAR OKUMAM GEREK
OYYY OYY

BALIKLARI ALDIM DOLABA KOYDURDUM BİRDE ERKEN ÇIKABİLİRSEM SÜPER OLACAK

ERKEKLERİN KISKANMASI İLE İLGİLİ BİR TOPİC VAR OKUYORUM OKUYORUM ARKADAŞLARIN NEDEN TARTIŞTIKLARINI ANLAMADIM DESEM İNANIRMISINIZ

ERKEKLERİN KISKANMASI İLE İLGİLİ BİR TOPİC VAR OKUYORUM OKUYORUM ARKADAŞLARIN NEDEN TARTIŞTIKLARINI ANLAMADIM DESEM İNANIRMISINIZ
abla , insanlar cesit cesit, biz ak deriz, baskasi kara, herkesin kendine gore bi fikri var.
nedir mesele ? neyi tartisiolar?

abla , insanlar cesit cesit, biz ak deriz, baskasi kara, herkesin kendine gore bi fikri var.
nedir mesele ? neyi tartisiolar?

KISKANÇLIK SEVGİNİN BELİRTİSİMİ SANIRIM KONU BU
AMA GİYİM KUŞAMA GİRMİŞ BENİM EŞİM SÖYLE GİYİNMEMİ İSTER
BENİM EŞİM ŞU TARZ GİYEN KADINLARA BAKAR FİLAN FİSMAN

ÖYLE HERKESİN DEĞİŞİK DÜNYA GÖRÜŞLERİ VAR

ınşallah.o kadar zoruma gıdıyorkı bazen.çok guzel çokda zor evlat.bırde benımkı epey hareketlı.başına bır hal getırmeden buyuturum ınşallah.
BENİMKİDE ÖYLE İDİ HALA ÖYLE 7 YAŞINDA ÇEKYAT TEPELERİNDE KALORİFER TEPELERİNDE
UYKU BİLMEDİM SAYESİNDE 27 KG ALMIŞTIM HAMİLELİKTE İĞNE İPLEĞE DÖNDÜM DOĞUM SONRASINDA

ALLAH ONLARA SAĞLIK VERSİNDE NE YAPACAKSIN HEP ÖNLEM ALACAKSIN ONU KORUMAK İÇİN
BİZ EVİN ŞEKLİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİM
KONSOLU TERS ÇEVİRMİŞTİK ÇEKMECELERİNE BASIP ÇIKIYOR ÜSTE DİYE
SEHPALARI KALDIRMIŞTIK DÜŞER KENARINA DEĞECEK DUDAĞI KAŞI AÇILACAK DİYE
AMA DOĞRUMU YAPTIK HEP İKİ KERE DÜŞÜNÜRÜM

evet ablam, kiskanclik dozunda olmali , o da bir nevi sevgi isareti, paylasamama isareti sayilabilir, kimine gore giyim kusam onemlidir , daha muhafazakardir, kimide daha rahattir ....herkes farkli iste. Kimi mantosuz disari salmaz, kimi mini etekli mutludur... kisisine gore iste.

ÖYLE BEN KENDİ ADIMA SEVGİ BELİRTİSİ OLARAK GÖRMÜYORUM. EŞİM KISKANÇ BİR ERKEK VE BUNDAN HİÇ MUTLU DEĞİLİM KENDİ ADIMA, ÇOK BUNALTMAZ AMA GEREKSİZ GELİR BANA

evet herşey onlar ıçin gerçekten.bızde duzenı ağır ağır değıştırıyoruz.ınternette şu guvenlık onlemlerı var.onlardan aldık.onlarda pek uyduruk kaydırık bırşeymış.ışe yaramadı malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…