- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
mersinli ablammnapiosun? baliklar tamammi?
merhaba arkadaşlar.benıde alırmıısınız aranıza.32 yaşındayım.benımde bır oğlum var 1,5 yaşında.memurum.
hoşbulduk arkadaşım.amın herkesın evladını.ne guzel ınşallah bende buyutebılırım o kadar oğluşu.
HOŞGELDİNİZ ARKADAŞIM ALLAH BAĞIŞLASIN EVLADINI
BENİMDE 7 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR KAMUDAYIM
hosgeldiniz .....bizde yeni yeni kaynasiyoruz , iyi ettiniz.merhaba arkadaşlar.benıde alırmıısınız aranıza.32 yaşındayım.benımde bır oğlum var 1,5 yaşında.memurum.
abla , insanlar cesit cesit, biz ak deriz, baskasi kara, herkesin kendine gore bi fikri var.ERKEKLERİN KISKANMASI İLE İLGİLİ BİR TOPİC VAR OKUYORUM OKUYORUM ARKADAŞLARIN NEDEN TARTIŞTIKLARINI ANLAMADIM DESEM İNANIRMISINIZ
hoşbulduk arkadaşım.amın herkesın evladını.ne guzel ınşallah bende buyutebılırım o kadar oğluşu.
hoşbulduk.saoğlun.herkesın evladını ınşallah.ısmı eyüp oğlumunhosgeldiniz .....bizde yeni yeni kaynasiyoruz , iyi ettiniz.
aynen bende memurum , Allah uzun omurler versin yavrunuza , ismi ne?
abla , insanlar cesit cesit, biz ak deriz, baskasi kara, herkesin kendine gore bi fikri var.
nedir mesele ? neyi tartisiolar?
ınşallah.o kadar zoruma gıdıyorkı bazen.çok guzel çokda zor evlat.bırde benımkı epey hareketlı.başına bır hal getırmeden buyuturum ınşallah.AMİN ARKADAŞIM BÜYÜR BÜYÜR MERAK ETME YILLAR HIZLA AKIYOR İNAN
ADIYLA YAŞASIN KUZUNhoşbulduk.saoğlun.herkesın evladını ınşallah.ısmı eyüp oğlumun
çok saolun.ADIYLA YAŞASIN KUZUN
BENİMKİDE ÖYLE İDİ HALA ÖYLE 7 YAŞINDA ÇEKYAT TEPELERİNDE KALORİFER TEPELERİNDEınşallah.o kadar zoruma gıdıyorkı bazen.çok guzel çokda zor evlat.bırde benımkı epey hareketlı.başına bır hal getırmeden buyuturum ınşallah.
evet ablam, kiskanclik dozunda olmali , o da bir nevi sevgi isareti, paylasamama isareti sayilabilir, kimine gore giyim kusam onemlidir , daha muhafazakardir, kimide daha rahattir ....herkes farkli iste. Kimi mantosuz disari salmaz, kimi mini etekli mutludur... kisisine gore iste.KISKANÇLIK SEVGİNİN BELİRTİSİMİ SANIRIM KONU BU
AMA GİYİM KUŞAMA GİRMİŞ BENİM EŞİM SÖYLE GİYİNMEMİ İSTER
BENİM EŞİM ŞU TARZ GİYEN KADINLARA BAKAR FİLAN FİSMAN
ÖYLE HERKESİN DEĞİŞİK DÜNYA GÖRÜŞLERİ VAR
masallah , cokta tatli ismi var, Allah Eyup a.s. gibi sabirli biri olabilmesini nasip etsin insallahhoşbulduk.saoğlun.herkesın evladını ınşallah.ısmı eyüp oğlumun
evet herşey onlar ıçin gerçekten.bızde duzenı ağır ağır değıştırıyoruz.ınternette şu guvenlık onlemlerı var.onlardan aldık.onlarda pek uyduruk kaydırık bırşeymış.ışe yaramadı malesef.BENİMKİDE ÖYLE İDİ HALA ÖYLE 7 YAŞINDA ÇEKYAT TEPELERİNDE KALORİFER TEPELERİNDE
UYKU BİLMEDİM SAYESİNDE 27 KG ALMIŞTIM HAMİLELİKTE İĞNE İPLEĞE DÖNDÜM DOĞUM SONRASINDA
ALLAH ONLARA SAĞLIK VERSİNDE NE YAPACAKSIN HEP ÖNLEM ALACAKSIN ONU KORUMAK İÇİN
BİZ EVİN ŞEKLİNİ DEĞİŞTİRMİŞTİM
KONSOLU TERS ÇEVİRMİŞTİK ÇEKMECELERİNE BASIP ÇIKIYOR ÜSTE DİYE
SEHPALARI KALDIRMIŞTIK DÜŞER KENARINA DEĞECEK DUDAĞI KAŞI AÇILACAK DİYE
AMA DOĞRUMU YAPTIK HEP İKİ KERE DÜŞÜNÜRÜM
amınnnnnnn.kayınpederımın ısmı.ısmıyle yaşar ınşallahmasallah , cokta tatli ismi var, Allah Eyup a.s. gibi sabirli biri olabilmesini nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?