- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
30 yasinda3haftadir bekarim. Sevgilimden ayrildim.
hoşgeldin arkadaşım hakkınızda hayırlısı olsun30 yasinda3haftadir bekarim. Sevgilimden ayrildim.
aramiza hosgeldin canim, üzgünmüsün? soruya bak, moralin bozuk hemi?30 yasinda3haftadir bekarim. Sevgilimden ayrildim.
keske bende yatakta dönüp duraydim
isteyim, haril haril calisiyorum hihihi,
nasil gecti haftasonu? nerden yaziosun canim?
Ben istanbukdayım canım. Epeydir bursada annemdeydim dun donduk. Cumartesi kuçuk kardeşimin duğunu vardı. Son numarayı da evlendirdik.keske bende yatakta dönüp duraydim
isteyim, haril haril calisiyorum hihihi,
nasil gecti haftasonu? nerden yaziosun canim?
bende tebrik ediyorum hayırlı olsun yeni yaşınız.benim haftasonu yoğundu cumartesi okulda annelere etkinlik vardı sonrada arkadaşta mevlüt
pazar günü ev işleri kuzumun doğumgünü derken geçti vallahi
Ben istanbukdayım canım. Epeydir bursada annemdeydim dun donduk. Cumartesi kuçuk kardeşimin duğunu vardı. Son numarayı da evlendirdik.
B
bende tebrik ediyorum hayırlı olsun yeni yaşınız.
Miragenetcim, kalktinmi ??
Yıllardır foruma üyeyim ama bu topiği yeni farkettim. Gerçi yeni açılmış sayılır :)
Selam herkese..
Kalktım canım:))) şuan çalışıyo olsaydım böyle yazana çok gıcık olurdum sanırım.
hade gozunuz aydin canim, Allah mesut bahtiyar etsin kardesini...Ben istanbukdayım canım. Epeydir bursada annemdeydim dun donduk. Cumartesi kuçuk kardeşimin duğunu vardı. Son numarayı da evlendirdik.
Bende teşekkür ederim.hoşgeldin güzelim, allah mesut etsin arkadaşım
Hoşbuldukhoşgeldin arkadaşım topic yeni zaten
kiz bacim, smeagoll bizim oglanin cok ''sevdigi'' bir karekter desem? cocuga uc bolumude aldim dogumgunune, hepp smeagoll sahnelerine aliyor, oglum hikayeyi anlamazsinki boyle diyorum , aldirmiyor.Yıllardır foruma üyeyim ama bu topiği yeni farkettim. Gerçi yeni açılmış sayılır :)
Selam herkese..
:) :) haklisin , olma olma sen yinedeKalktım canım:))) şuan çalışıyo olsaydım böyle yazana çok gıcık olurdum sanırım.
Nisanda başlıycam inşallah. Ücretsiz doğum iznindeyim şimdi. Ücretliyi bitirdim ama bırakamadım bebişimi.göreve ne zaman başlıyorsun
Amin canım. Güzel evet ama düğün telaşından dolaşamadık pek.hade gozunuz aydin canim, Allah mesut bahtiyar etsin kardesini...
Bursa guzel be, ayrilmasi zor olmustur
Nisanda başlıycam inşallah. Ücretsiz doğum iznindeyim şimdi. Ücretliyi bitirdim ama bırakamadım bebişimi.
Senin oğlun kaç yaşında?
kiz bacim, smeagoll bizim oglanin cok ''sevdigi'' bir karekter desem? cocuga uc bolumude aldim dogumgunune, hepp smeagoll sahnelerine aliyor, oglum hikayeyi anlamazsinki boyle diyorum , aldirmiyor.
aramiza hosgeldin ''my precious'' smeagoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?