zaten ordan gelme nickim bebegimmBu arada belirtmeden geçemeyeceğim Nikita, senin nik de benim çok çok sevdiğim bir parçanın adı :)
kiz dioya bu smeagoll yuzuge zirt pirt '' my precious'' diye... ne guluonHoşbulduk, hoşbulduk, bu ne güzel karşılama, "my precious"
"Kutsa bisi, ısla bisi kıymetlimiss. Tam ağısımısa layık."
Biliyorum, hoşuma gitti ondan güldüm kıymetlimisskiz dioya bu smeagoll yuzuge zirt pirt '' my precious'' diye... ne guluon
Ağustos annesi olacaktım ama bizim kız bir ay erken geldi temmuz 15 te. Aynen biraz zorlanıcaz ama bugunleride bi daha bulamıycaz.NE ZAMAN DOĞUM YAPTIN CANIM
EN GÜZELİNİ YAPMIŞSIN ARKADAŞIM SOĞAN EKMEK YEYİN SİZ BAKIN KUZUNUZU
BENİM OĞLUM 7 YAŞINDA BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİSİ
Yeni doğum yaptın galiba, hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt :)Ağustos annesi olacaktım ama bizim kız bir ay erken geldi temmuz 15 te. Aynen biraz zorlanıcaz ama bugunleride bi daha bulamıycaz.
Maşallahhh sen baya buyutmuşsun paşayı. Desene sende ilkokula başladın tekrardan :)
Teşekkür ederim. Evet uçbucuk aylığız. Oda benim kıymetlimiss.Yeni doğum yaptın galiba, hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt :)
canim yaa, Allah yardimcin olsun, basta zor oluyor birakip gitmesi....napacan , mecbur ..alisiyor insan zamanla.Nisanda başlıycam inşallah. Ücretsiz doğum iznindeyim şimdi. Ücretliyi bitirdim ama bırakamadım bebişimi.
Senin oğlun kaç yaşında?
3bucuk ayliklar CANdir, yerim onu bennnn, uykusu nasil annesi? uyuyabiliyormusun artik biraz?Teşekkür ederim. Evet uçbucuk aylığız. Oda benim kıymetlimiss.
Mis gibi kokar şimdi, benim için gıdısından kokla miniğiTeşekkür ederim. Evet uçbucuk aylığız. Oda benim kıymetlimiss.
Ağustos annesi olacaktım ama bizim kız bir ay erken geldi temmuz 15 te. Aynen biraz zorlanıcaz ama bugunleride bi daha bulamıycaz.
Maşallahhh sen baya buyutmuşsun paşayı. Desene sende ilkokula başladın tekrardan :)
İşte sabah onu uyutmuşken bende uyuyayım biraz dedim. Gece güzel uyuyo maşallah ama iki saatte bir acıkıyo emzirmeye kalkınca da sabah benim kafa kalkmıyo.3bucuk ayliklar CANdir, yerim onu bennnn, uykusu nasil annesi? uyuyabiliyormusun artik biraz?
Oldu bil :)Mis gibi kokar şimdi, benim için gıdısından kokla miniği
Biz aslan olcak diye seviniyoduk ama sonra dediğin özellikleri okuyunca hoşuma gitti. İnşallah öyle olur. İşte bende sonradan pişman olmıyayım diye kullanmak istedim.30 YAŞINDA ANNE OLDUM CANIM
OOYY KÜÇÜK YENGECİM BENİM BENDE TEMMUZ DOĞUMLUYUM
ŞANSILISIN ANNESİNE DÜŞKÜN DUYGUSAL VE VEFAKAR BİR KIZIN OLACAK İNŞALLAH ALAHIN İZNİYLE
OLSUN ZORLANIN İNAN YAVRUN İÇİN DEĞER İLERİKİ YILLARDA BENİ DAHA İYİ ANLIYACAKSIN BEN ALMADIĞIMA ÜCRETSİZ İZİN O KADAR PİŞMANIM Kİİİ
HİÇ SORMA BENİ O KADAR ZORLUYOR Kİİ OĞLAN ÇIK İSTEKSİZ
ahh, bilmemmi ? sadece süt ictiklerinden acikmalari sIk oluyor tabi , ama uyanmayincada sen evham yaparsin, niye uyanmadi diye, kiz bazi bebekler masallah sabaha kadar uyuyorlar, bana vurmadi oylesi ....seni cok iyi anliyorum.İşte sabah onu uyutmuşken bende uyuyayım biraz dedim. Gece güzel uyuyo maşallah ama iki saatte bir acıkıyo emzirmeye kalkınca da sabah benim kafa kalkmıyo.
İlk ayrılık baya zor olur sanırım
Senin varmı çocuk?
Allah bağışlasın canım yavrularını. Abiler fena oluyo zaten. Var mı kıskançlık?ahh, bilmemmi ? sadece süt ictiklerinden acikmalari sIk oluyor tabi , ama uyanmayincada sen evham yaparsin, niye uyanmadi diye, kiz bazi bebekler masallah sabaha kadar uyuyorlar, bana vurmadi oylesi ....seni cok iyi anliyorum.
benim iki tane canim, buyugu ocakta 9 yasina girecek insallah, kucugude agustosta 2 yasina girdi. ellerinden operler.
Burak & ömerCem
tingir mingir gidiyoruz iste ... (Burak cok yaramaz, kucugu ona gore daha sakin ama abisi onu gaza getirmeyi biliyor artik )
amin , cumlemizin evlatlarini canimAllah bağışlasın canım yavrularını. Abiler fena oluyo zaten. Var mı kıskançlık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?