30 YAŞ VE ÜZERİ EVLİ BAYANLAR HADİ ARKADAŞ OLALIM

Bu arada belirtmeden geçemeyeceğim Nikita, senin nik de benim çok çok sevdiğim bir parçanın adı :)

NE ZAMAN DOĞUM YAPTIN CANIM
EN GÜZELİNİ YAPMIŞSIN ARKADAŞIM SOĞAN EKMEK YEYİN SİZ BAKIN KUZUNUZU

BENİM OĞLUM 7 YAŞINDA BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİSİ
Ağustos annesi olacaktım ama bizim kız bir ay erken geldi temmuz 15 te. Aynen biraz zorlanıcaz ama bugunleride bi daha bulamıycaz.
Maşallahhh sen baya buyutmuşsun paşayı. Desene sende ilkokula başladın tekrardan :)

Ağustos annesi olacaktım ama bizim kız bir ay erken geldi temmuz 15 te. Aynen biraz zorlanıcaz ama bugunleride bi daha bulamıycaz.
Maşallahhh sen baya buyutmuşsun paşayı. Desene sende ilkokula başladın tekrardan :)
Yeni doğum yaptın galiba, hayırlı uğurlu olsun, güle güle büyüt :)

Nisanda başlıycam inşallah. Ücretsiz doğum iznindeyim şimdi. Ücretliyi bitirdim ama bırakamadım bebişimi.
Senin oğlun kaç yaşında?
canim yaa, Allah yardimcin olsun, basta zor oluyor birakip gitmesi....napacan , mecbur ..alisiyor insan zamanla.

30 YAŞINDA ANNE OLDUM CANIM

OOYY KÜÇÜK YENGECİM BENİM BENDE TEMMUZ DOĞUMLUYUM
ŞANSILISIN ANNESİNE DÜŞKÜN DUYGUSAL VE VEFAKAR BİR KIZIN OLACAK İNŞALLAH ALAHIN İZNİYLE

OLSUN ZORLANIN İNAN YAVRUN İÇİN DEĞER İLERİKİ YILLARDA BENİ DAHA İYİ ANLIYACAKSIN BEN ALMADIĞIMA ÜCRETSİZ İZİN O KADAR PİŞMANIM Kİİİ

HİÇ SORMA BENİ O KADAR ZORLUYOR Kİİ OĞLAN ÇIK İSTEKSİZ

3bucuk ayliklar CANdir, yerim onu bennnn, uykusu nasil annesi? uyuyabiliyormusun artik biraz?
İşte sabah onu uyutmuşken bende uyuyayım biraz dedim. Gece güzel uyuyo maşallah ama iki saatte bir acıkıyo emzirmeye kalkınca da sabah benim kafa kalkmıyo.
İlk ayrılık baya zor olur sanırım
Senin varmı çocuk?

Biz aslan olcak diye seviniyoduk ama sonra dediğin özellikleri okuyunca hoşuma gitti. İnşallah öyle olur. İşte bende sonradan pişman olmıyayım diye kullanmak istedim.
Alışır annesi inşaallah. Yorgun argın işten gelip uğraşmak dazor olur cidden.

ahh, bilmemmi ? sadece süt ictiklerinden acikmalari sIk oluyor tabi , ama uyanmayincada sen evham yaparsin, niye uyanmadi diye, kiz bazi bebekler masallah sabaha kadar uyuyorlar, bana vurmadi oylesi ....seni cok iyi anliyorum.

benim iki tane canim, buyugu ocakta 9 yasina girecek insallah, kucugude agustosta 2 yasina girdi. ellerinden operler.
Burak & ömerCem
tingir mingir gidiyoruz iste ... (Burak cok yaramaz, kucugu ona gore daha sakin ama abisi onu gaza getirmeyi biliyor artik )

Allah bağışlasın canım yavrularını. Abiler fena oluyo zaten. Var mı kıskançlık?

Allah bağışlasın canım yavrularını. Abiler fena oluyo zaten. Var mı kıskançlık?
amin , cumlemizin evlatlarini canim
ilk baslarda bize sorardi '' onu cokmu seviyorsunuz anne?'' cok opuyorsunuz onu anne'' diye
dikkat ederdik Burakin yaninda , ama konusa konusa hallettik, fazla kiskanclik gostermedi, tam tersi oldu diyebilirim, zaten hazirdi, cok seviyor cok sukur. <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…