- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
sen sevmiyosun, baskasi sever ....benim hosuma gider mesela, ama cok kiskancta degildr yani, en azindan evlendikten sonra gitgide azaldi, arada hosuma gidiyorÖYLE BEN KENDİ ADIMA SEVGİ BELİRTİSİ OLARAK GÖRMÜYORUM. EŞİM KISKANÇ BİR ERKEK VE BUNDAN HİÇ MUTLU DEĞİLİM KENDİ ADIMA, ÇOK BUNALTMAZ AMA GEREKSİZ GELİR BANA
BAZEN EŞİME DİYORUM İYİKİ ANGELİA JOLİ GİBİ HATUNUN YOK YOKSA KAFAYI YERDİN :))
YOK SÖYLÜYORUM SIKILDIĞIMDA ODA AYAR VERİYOR SUSUYOR CANIM
nickneyime, bacim biz sana hep nickneyime mi dicez
sorma, ütü benim de birikti, bizim adamda geldi, masallah birikti iyice camasir.
off , uykum vaaaarrr
hoşgeldiniz arkadaşım kendinizi tanıtırmısınız
iyi haftalar olsun hepimize evet havalar güzel olacakmış bu hafta
ütü bittimi bende mutlu oluyorum
TANIŞTIĞIMIZA MEMNUN OLDUM ALLAH MESUT ETSİN CANIMkıskançlığın dozunu tutturamazsan hiç çekilir bir şey değil yaa
ay tabiki seviyorsun canim benimmm, dunya bir yana insanin esi bir yana. topikte ask kokusu var ablam yaaALLAH RAZI OLSUN EŞİMDEN BENDE ONU SEVİYORUM 10 YILI DEVİRDİK ONUNLA ACISIYLA TATLISIYLA
hep nickneyime mi dicez derken anamadımmm bacım
biriktirmeden hepsini aynı anda yapınca iyi oluyor yoksa hepsi gözümde büyüyor benim
nickneyime isimsiz gibi olduya...ondan oyle yazdim canimm, sana nicki diyesim gelio inan .
of yine aklima geldi camasirlar
29 yaşındayım istanbuldayım 6 ay olacak evleneli mutluyum huzurluyum pozitifim
hay agzini öpeyim ( ele derler ya )OLMAZMI EVLİLİĞİN GÜZELSE DÜNYADAKİ CENNETTESİN DEMEKTİR
RABBİM HEPİMİZİN YUVASINDA MUTLULUĞU MUHABETİ DAİM ETSİN
nickicim , ben suan isteyim ,hatta telefonda birine cvp veriorum sana yazarken , sen napiosun bakalim?çalışıyor musunuz, neler yapıyorsunuz hanımlar?
hee, benimki pek rahat degil, eskidende cok takilirdim , uzun bir ara verdim, tekrar bakiyorum .ben özel sektördeyim kızlar..ama sabah 9 akşam 6 rahat bir işim var, onun için burada da zaman geçirebiliyorum:)
bir derdim var topiğine hastayım, var mı sizde de oraya takıntı yapan?
heee, ben sizi buldum bacim, baskasi kesmez beniya bende aslında gün içinde dışarda oluyorum ziyaretler nedeniyle ofiste olduğum zaman rahatım..
o topikte fena konular var tutuluyorum resmen tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?