- 26 Temmuz 2016
- 93
- 77
- 88
Yok ya sanmıyorum benim yaşıtlarım çoğu evlendi barklandı hatta ikinci çocuğu yapanlar bile var , bir biz mi böyle bahtsızız yoksa şanslı mıyız bilemedim :)88 jenerasyonunda mi bisey var bu yil doganlarin hepsi mi boyle bahtsiz oluyor acaba
Yalniz degilsin bIzde boyle toplu halde evde kaldikayy çok güldüm:)) ben bunlrın hiç birini yapmdım. bugüne kadar hep hayırlısı olsun dedim ama bugğnlerde o kdar çok düğün ve nişan gördüm ki birde yalnızlık eklenince iyice bunlıma girdim. kendimi beğenmez oldum kusur aar oldum. ay ne bileyim iste velhasıl yalnızım dostlarım yalnız...
Bdv deki konulara bakinca sansli olarak gorunuyiruz ama iste yalnizlik Allaha mahsus derler ya hakkaten oyle bi omur biyu yalnizlikta cekilmiyorYok ya sanmıyorum benim yaşıtlarım çoğu evlendi barklandı hatta ikinci çocuğu yapanlar bile var , bir biz mi böyle bahtsızız yoksa şanslı mıyız bilemedim :)
Bende cok armutun sapi uxumun copu diyecek aday da olmuyor .... hatta hepsi aday adayi olarak bi ısık yakip gifiyoelarYalniz degilsin bIzde boyle toplu halde evde kaldik
Neyse sokakta kalmaktan iyidir diyip kendimizi avutalim
Bosver deneme ben denedim onaylanmandi hala bekarimbenden kucuklerin dugunlerine gidip tebrik ediyorum sonra icimden ulen bu ne zaman buyudude evleniyir daha dunku cocuk diyorum
Bi yerlede varsa beyaz atli prens rotarli geliyor sanirim hala gelemedi
Aslinda bizdede var suc armutun sapi uzumun copu derken aha kaldik boyle
Honeyyy mi ben minoss diyecem ama daha minossu bulamadimDi mi ya? Yalnızlık zor insan bazen "honeyyyyy" diye seslenmek istiyor bir beyfendiye, bunun özlemini çekiyor.
Honeyyy mi ben minoss diyecem ama daha minossu bulamadim
Senin gorumcede ocak batiran gelinin gorumcesi gibi konu acmayaHoneyyy mi ben minoss diyecem ama daha minossu bulamadim
Kerametin minnos demekte oldugunu cozdum amsderdama ucak bileti almak icinSenin gorumcede ocak batiran gelinin gorumcesi gibi konu acmaya
Yalinin bahcesinde viskilerimize püskevit batiracaz ama demi
Ayyy benimde kendi minnosuma bi isim bulmam lazim sanirim daha ne diyecegime karar veremedigim ici gelmiyor zat-ı muhteremKerametin minnos demekte oldugunu cozdum amsderdama ucak bileti almak icin
Harbbi o gelin ne yapti acaba keske yine konu acsa eceezgi
Neyse kismet ya saka bi tarafa olacagi varsa olur
Minoss nerdeysen gell
Nasıl tanıştınız ?28 yaşında tam ümidi kesmişken pat diye evleniverdimtamamen kader kısmet işi beklersin beklersin karşına kimse çıkmaz hiç beklemediğin anda pat diye çıkar fazla kafaya takmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?