- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Nasil evlendin32'de evlendim.Aniden.Hiç plan program sevgilim bile yokken.
çok tşk ediyorum güzel yorumlarınız için.. sanırım dediğiniz gibi biraz evham yapıyorumHenüz 'O' kişi gelmemiş..Bunun yaşı yok,karşına çıktığında ne zaman oldu nasıl oldu anlamayacaksın.
O yüzden bu günlerin kıymetini bil; ye, iç ,gez ,tatile git..Yeni bir dil öğren,yeni bir kursa katıl.Ama hayatını yaşa.
Bu işler kısmet. Seninle aynı yaştayım,yukarı da sana önerdiklerimi yapıyorum.Benim için doğru adam gelirse ancak evlenirim.Yoksa evlilik,benim önceliğim değil.Elbette isterim ama benim için gerçekten doğru adamsa..
Kadınlar,ayakları yere ne kadar sağlam basar,ne kadar güçlü olursa; insanları o kadar çekiyor.
Tamamen etrafa verdiğin enerji ile ilgili.
Nasıl olsa bir gün evleneceksin;hiç evham yapıp ahlanmaya gerek yok.
Moralini ve enerjini yüksek tut,karamsar olma. İyi düşün,iyi olsun.
Herşey gönlünce olsun.
Benimde hayatta gotucu usulu evlenmez dedigim insanlar gorucu usulu evldndi bazen olmaz olmaz dedigimiz seyler ezber bozuyorEvlilik kısmet ya. Ben özel okulda okuyorum. Aileden inanılmaz zengin bir kız tanıyorum. Benimle yaşıt. (25)
Kız hiç hesapta yokken görücü usulü tanıştı ve evlendi. Çokta mutlu Allah bozmasın.
Yani o kız o şekilde evlendi ya artık herşeyi her an beklerim
Çok kasmamak, kusur aramamak lazım
Çünkü genele bakınca çok isteyenler de bir fotoğrafa bakıp karar veriyor
Oturup konuşmadan olmaz ki..
bende bugün vazgeçtim birşeylerden.. dediğiniz gibi hayatıma bakacağım birşeyleri beklerken ömür akıp gidiyor..Bu arada konu sahibi bende 30 ma merdiven dayamis biri olarak soyleyeyim bende kismetsuzim yasitlarim hatta kucukletim nile evlendi onceleri cok uzuluyorsum ama artik belkide birsey degismeyecek dusuncesuyle vazgectim gitti
Allah hakkinizda ve hakkimizda@ipeqbojuqu hayirlisini nasip etsin insallah
Ben artik herhakde kimse yazilmadi diye dusunuyirumYa arkadas olmayinca olmuyor
Hidirellezde ne tuzlu hamurlar yedim enisteniz gelsin su versin diye ruyamda ihh
Sabahon korunde isteklerimi yazdigim gul agaci aradim dibine gomeyim diye
Ne tefriciyeler okudum
Her nisanlananin yuzk kurdelasini yuttum mide fesadi gecirdim
Her gelinin ayakkabi altinda ismim mevcut
gencim guzelim ih olmayinca olmuyor kardes
tşk ederiz ne güzel bir dua kazandık:))Sizi çok iyi anlıyorum, çok can sıkıcı bi durum.
Dua ettim sizin için
Allah mutluluktan patlamak üzere olduğunuzu hissedeceğiniz bir yuva nasip etsin inşallah
Ayrıca ben de takipteyim.
Adam zaten uzun bir süredir ilgisini belli ediyordu ama benim umurumda değildi.Nasil evlendin
ama şuraya niye bunları yazıyorsunuz anlamadım ki . sürekli bu tip konular açıyor . hani biri çıkıp size koca bulamaz ya burda .
ayy çok güldüm:)) ben bunlrın hiç birini yapmdım. bugüne kadar hep hayırlısı olsun dedim ama bugğnlerde o kdar çok düğün ve nişan gördüm ki birde yalnızlık eklenince iyice bunlıma girdim. kendimi beğenmez oldum kusur aar oldum. ay ne bileyim iste velhasıl yalnızım dostlarım yalnız...Ya arkadas olmayinca olmuyor
Hidirellezde ne tuzlu hamurlar yedim enisteniz gelsin su versin diye ruyamda ihh
Sabahon korunde isteklerimi yazdigim gul agaci aradim dibine gomeyim diye
Ne tefriciyeler okudum
Her nisanlananin yuzk kurdelasini yuttum mide fesadi gecirdim
Her gelinin ayakkabi altinda ismim mevcut
gencim guzelim ih olmayinca olmuyor kardes
Aslinda cevremdende duydugum kadariyka genekde boyle seyler beklenmedik zamanlarda olurmusbende bugün vazgeçtim birşeylerden.. dediğiniz gibi hayatıma bakacağım birşeyleri beklerken ömür akıp gidiyor..
88 jenerasyonunda mi bisey var bu yil doganlarin hepsi mi boyle bahtsiz oluyor acaba28 imi doldurmak üzereyim ve aynı ümitsizliği yaşamaya başladım.Acaba kaderimde yazılı doğru biri olmayacak mı düşüncesindeyim ama bir yandan da hep bir ümit var içimde.Konuyu takipteyim.Yaşanmış ilginç tanışma hikayeleri olanları yazsa da bizlere umut ışığı olsa
Sosyal mwdyaya gerek yok ki watsaapta yeterli geliyorHa bir de sosyal medyayı bu aralar hiç takip etmemek lazım kızlar,zira düğün mevsimi olduğundan her gördüğümüz resimde kalbimiz sıkışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?