30 yaşına gireceğim hala hayırlı bir kısmet bulamadım.

Bu arada konu sahibi bende 30 ma merdiven dayamis biri olarak soyleyeyim bende kismetsuzim yasitlarim hatta kucukletim nile evlendi onceleri cok uzuluyorsum ama artik belkide birsey degismeyecek dusuncesuyle vazgectim gitti

Allah hakkinizda ve hakkimizda@ipeqbojuqu hayirlisini nasip etsin insallah

Sizi çok iyi anlıyorum, çok can sıkıcı bi durum.
Dua ettim sizin için

Allah mutluluktan patlamak üzere olduğunuzu hissedeceğiniz bir yuva nasip etsin inşallah

Ayrıca ben de takipteyim.

çok tşk ediyorum güzel yorumlarınız için.. sanırım dediğiniz gibi biraz evham yapıyorum hep bu düğün mevsimlerinden:))

Evlilik kısmet ya. Ben özel okulda okuyorum. Aileden inanılmaz zengin bir kız tanıyorum. Benimle yaşıt. (25)
Kız hiç hesapta yokken görücü usulü tanıştı ve evlendi. Çokta mutlu Allah bozmasın.
Yani o kız o şekilde evlendi ya artık herşeyi her an beklerim
Çok kasmamak, kusur aramamak lazım
Çünkü genele bakınca çok isteyenler de bir fotoğrafa bakıp karar veriyor
Oturup konuşmadan olmaz ki..

Ya arkadas olmayinca olmuyor
Hidirellezde ne tuzlu hamurlar yedim enisteniz gelsin su versin diye ruyamda ihh
Sabahon korunde isteklerimi yazdigim gul agaci aradim dibine gomeyim diye
Ne tefriciyeler okudum
Her nisanlananin yuzk kurdelasini yuttum mide fesadi gecirdim
Her gelinin ayakkabi altinda ismim mevcut
gencim guzelim ih olmayinca olmuyor kardes

Artık ben de şu düşünce başladı:Neden evlenmeliyim?

Şayet aşk çıkmamışsa karşıma,kuru kuruya evlenmek istemek çok tuhaf..

Bir de bu niyetle tanıştırılmak?

Şimdi düşünüyorum; birine aşık olsam ömrümü onunla geçirmek için evlenirim.Hani o ilk aşık olduğumu zamanlardaki 16,17 yaşlarımdaki kalp çarpıntıları,heyecanları yaşasam evlilik olur.Sanki evlilik,buna yakışıyor.

Şimdi gelmişim 29 yaşına..Mesleğim var,eğitimim var..Beni birileri ile tanıştırmaya çalışıyorlar,seversin evlenirsin belki diye.
Ben normalde bile kolay seven biri değilken,nasıl tanıştırıldığım birini seveyim.Bu ihtimal çok düşükk.

Sadece evlilik için tanıştırılmak,çok saçma geliyor.Bu işler spontone olmaz mı?
Adam seni bir yerde görür,aşık olur seninle ugraşır seni ikna eder kendini sevdirir ,sen de evlenirsin.
Ya da kadın adama aşık olur,sonra adamı kendine aşık eder,evlenirsiniz..
Ya da bir yerde görürsün,pat diye aşık olursunuz karşılıklı..

Birileri ile evlilik amaçlı tanıştırılmak ne yahu?
Böyle aşk nasıl olacak ki,ısmarlama baştan aşağı..Belki seversin,belki ısınırsın diye ihtimallerle hep..

Bu işler bana ters geliyor açıkcası,böyle ısmarlama işleri kafam hiç almıyor.

Olacaksa kendiliğinden olsun,böyle seçmece gibi değil.

Benimde hayatta gotucu usulu evlenmez dedigim insanlar gorucu usulu evldndi bazen olmaz olmaz dedigimiz seyler ezber bozuyor

bende bugün vazgeçtim birşeylerden.. dediğiniz gibi hayatıma bakacağım birşeyleri beklerken ömür akıp gidiyor..

Ben artik herhakde kimse yazilmadi diye dusunuyirum

Gecen kuafore gittim gelin vardi kuafor kiz sordu kac yasindasin diye 28 dedim evlimisin bekarmusin bekar dedim gelinin ayakkabisinin altina adini yazicam dedi durumum o jadar vahim gorunuyor

Adam zaten uzun bir süredir ilgisini belli ediyordu ama benim umurumda değildi.
Bi şey oldu aniden aşık oldum adama,hikaye uzun detaylandırmayayım şimdi.
3 günde evlenme teklifi etti,kabul ettim.Şaka gibi sayılabilecek bir sürede evlendik.

ama şuraya niye bunları yazıyorsunuz anlamadım ki . sürekli bu tip konular açıyor . hani biri çıkıp size koca bulamaz ya burda .

burası bir derdim var değil mi? derdi varsa yazar, hiçbir şey için olmasa bile dertleşmek içini dökmek rahatlamak için yazar.

ayy çok güldüm:)) ben bunlrın hiç birini yapmdım. bugüne kadar hep hayırlısı olsun dedim ama bugğnlerde o kdar çok düğün ve nişan gördüm ki birde yalnızlık eklenince iyice bunlıma girdim. kendimi beğenmez oldum kusur aar oldum. ay ne bileyim iste velhasıl yalnızım dostlarım yalnız...

28 imi doldurmak üzereyim ve aynı ümitsizliği yaşamaya başladım.Acaba kaderimde yazılı doğru biri olmayacak mı düşüncesindeyim ama bir yandan da hep bir ümit var içimde.Konuyu takipteyim.Yaşanmış ilginç tanışma hikayeleri olanları yazsa da bizlere umut ışığı olsa

bende bugün vazgeçtim birşeylerden.. dediğiniz gibi hayatıma bakacağım birşeyleri beklerken ömür akıp gidiyor..
Aslinda cevremdende duydugum kadariyka genekde boyle seyler beklenmedik zamanlarda olurmus

Yani ikisi bir olmaz ama en azindan mesleginiz var ayaklariniz yere basiyor bunlarda hayayinizin artilari diye dudunun benim evlenmem icin damat adayinin gokten zembille evin icine duskesi lazim yoksa bulma ihtimalim dahi yok

88 jenerasyonunda mi bisey var bu yil doganlarin hepsi mi boyle bahtsiz oluyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…