30 Yaşında baba baskısı...

Babanız emeklidir muhtemelen. Ona da bir meskale bulmanız.
Hiç hobisi arkadaşı yok mu? Hafta sonu kursa gitse sizde çıkar dolasirsiniz.

Ayrıca ben 25 yaş üstü insanların anne babasıyla birlikte yaşamasını sağlıksız buluyorum. Kendi kapınız, kendi hayatınız olmalı. Bu yaşadığınız düzende bi bakmışsınız 40 a 50 ye gelmişsiniz bu şekilde. Yıllar geçiyor. Bence evinizi ayırın, babanız da evlenir belki.

E babaniz kendi anne babasini birakmadi mi zamani gelince?

Dunyanin duzeni boyle,
biz cocuklarimiza bakacagiz,
onlar da kendi cocuklarina...

ne zamandan beri cocuklar ana babalarina bakar oldu?

Başınız sağolsun...Beni anladığınız için çok mutlu oldum.Tavsiyelerini dikkae alacağım..Çok teşekkür ederim.

Bu zamana kadar susup kendimi üzüp onu üzmediğim için sanırım bende suçluyum.Bu hale gelmesine ben sebep oldum.Şu an bir kafeye çağırıp dertleşebileceğim bir arkadaşım bile kalmadı.İnanım çok üzgünüm.

Siz dinlemeyip vicdanınızı susturup çıkın dışarıya; biraz surat yapar üzülür. hatta küser.
1-2 derken sonra alışır gider. Alıştırın yani. Yoksa başka türlü olmaz.

Üzülmeyin, hiç birşey için geç değil. Yavaş yavaş toparlarsınız sosyal hayatınızı.

Bakın devamlı kendinizi suçlar bir yapınız var, hayır suçlu siz değilsiniz, sizin ihtiyaçlarınızı hiçe sayan ve vicdanen sömüren babanız. Oldu mu? Bunu anlamazsanız babanızın sizi vicdanen sömürmesine tekrar izin vereceksiniz.

Hayır izin vermeyeceğim.Dün tartıştık konuyla ilgili babamla.Beni kendine zincirlerle bağladığını vicdan yaptırdığını,yanlış yaptığını herşeyi söyledim.Doktordan geliyorduk ilacını alması gerekiyordu eczaneye uğramadan eve sürdü arabayı neden ben vicdan yapayım diye.Asla geri adım atmadım sen bilirsin alma dedim surat astı bende astım.Bugünde eve gittiğimde geri adım atmayacağım.

evet sen fazla vicdanlısın ve babanda bunu biliyor oradan yürüyor sana ,
kusura bakma çıkmam lazım gitmem lazım de ,

Benim annem bacaklarımı almama bile karışır şuan 30 Um keşke zamanında evden ayrılsaydım o kadar pişmanımki ya takma yada ayrıl ...

Benim annem bacaklarımı almama bile karışır şuan 30 Um keşke zamanında evden ayrılsaydım o kadar pişmanımki ya takma yada ayrıl ...
Bekar mısın peki hala?sen hangi yolu seçtin?
Sende yoksay. 2 gun konusma 3.gun o da pisman olur.
şu an öyle yapıyorum nasıl sonuçlanacak merak ediyorum.gerçi kendince o kadar haklı ki gelip ben hata yapıyorum demesini de beklemiyorum.Şu an aynı evde yüz yüze bakmıyoruz

Aynen boyle devam. Illa ki hatasini anlar. Bu yuzyuze bakmama evresinde gezmeye devam edin mutlaka.

Vicdan olayını abartmayın ya. Gitsin kendine göre çevre bulsun kendi yaşıtlarıyla oturup kalksın size sarmasın. Surat asarsa da asar en fazla ne olabilir ki.

Ama hayat geçmez ki böyle. Siz de insansınız babanızın bu şekilde bencillik etmemesi gerek. Acaba yardım mı alsanız bir psikologdan? Ama onu da asla kabul etmez di mi? Yani size anormal bağlı gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…