Başınız sağolsun...Beni anladığınız için çok mutlu oldum.Tavsiyelerini dikkae alacağım..Çok teşekkür ederim.Ortak yönlerimiz çok.Tek çocuğum.Annemi kaybettim.Babamla yaşadım.Evlendim.
Balayını salya sümük geçirdim babamı bıraktım diye.Sonra bir düzen kurduk.Geldigitti
kaldı.Son 10 yıl artık sadece bir iki ay evine gider oldu.Benim evimde odası, tv si vardı.
Bir düzen tutturduk sonra vefat etti.
Ben size tecrübelerimden şunu aktarayım.Yaş ilerledikçe bencilleşiyorlar.Bir müddet sonra
sen evlat katogorisinden hayat sigortasına telfi ediyorsun.Bu şekilde devam edersen o gidince
sen yalnız kalırsın.Anlatamazsın ona benim babam da bildiğinden şaşmazdı.Sen ona taviz
verdikçe o devam edecek.Bunun böyle devam edemeyeceğini senin de bir hayatın olduğunu,
bu hayatın vazgeçilmezinin baban olduğunu ama senin de sosyalleşmeye, eğlenmeye, tatile
ihtiyacın olduğunu söyle.O dinlemese de duyacak ve sen onun surat asmasına aldırmadan
hayatına devam et.Bir müddet sonra alışacak ve surat asmanın fayda etmediğini görünce
vazgeçecek.Vicdan yapma.
Haklısınız.Vicdanıma yenilmemeyi öğrenmem lazım.Babanız ne kadar yumuşak yüzlü olursa olsun çok bencil bir insan. Bunu unutmayın, buna göre davranın, vicdan yapmayın.
Üzülmeyin, hiç birşey için geç değil. Yavaş yavaş toparlarsınız sosyal hayatınızı.Bu zamana kadar susup kendimi üzüp onu üzmediğim için sanırım bende suçluyum.Bu hale gelmesine ben sebep oldum.Şu an bir kafeye çağırıp dertleşebileceğim bir arkadaşım bile kalmadı.İnanım çok üzgünüm.
Bakın devamlı kendinizi suçlar bir yapınız var, hayır suçlu siz değilsiniz, sizin ihtiyaçlarınızı hiçe sayan ve vicdanen sömüren babanız. Oldu mu? Bunu anlamazsanız babanızın sizi vicdanen sömürmesine tekrar izin vereceksiniz.Bu zamana kadar susup kendimi üzüp onu üzmediğim için sanırım bende suçluyum.Bu hale gelmesine ben sebep oldum.Şu an bir kafeye çağırıp dertleşebileceğim bir arkadaşım bile kalmadı.İnanım çok üzgünüm.
Hayır izin vermeyeceğim.Dün tartıştık konuyla ilgili babamla.Beni kendine zincirlerle bağladığını vicdan yaptırdığını,yanlış yaptığını herşeyi söyledim.Doktordan geliyorduk ilacını alması gerekiyordu eczaneye uğramadan eve sürdü arabayı neden ben vicdan yapayım diye.Asla geri adım atmadım sen bilirsin alma dedim surat astı bende astım.Bugünde eve gittiğimde geri adım atmayacağım.Bakın devamlı kendinizi suçlar bir yapınız var, hayır suçlu siz değilsiniz, sizin ihtiyaçlarınızı hiçe sayan ve vicdanen sömüren babanız. Oldu mu? Bunu anlamazsanız babanızın sizi vicdanen sömürmesine tekrar izin vereceksiniz.
20 yaşlarımda annem hayattayken inanın bende rahattım.Anne genelde dengeleyici oluyor.Söylediğinize inanın yaptım günlerce surat asıyor aynı evde beni yok sayıyor.Keşke bağırıp çağırsa tartışmak bile bundan iyidir.Dışarıya çıktığıma çıkacağıma pişman oluyorum.Ben fazla mı vicdanlıyım inanın bilmiyorum.
. Bazen keşke benimki de kavga çıkarsa diyorum.bi insanın susup sizi yok sayması en kötü şeyAyni benim babamdi. Ilk 3 4 ay her ciktigimda ayni surati yapar ustune kavga cikarirdi. Sonra bikti kavgadan vazgecti.
Sende yoksay. 2 gun konusma 3.gun o da pisman olur.. Bazen keşke benimki de kavga çıkarsa diyorum.bi insanın susup sizi yok sayması en kötü şey
Bekar mısın peki hala?sen hangi yolu seçtin?Benim annem bacaklarımı almama bile karışır şuan 30 Um keşke zamanında evden ayrılsaydım o kadar pişmanımki ya takma yada ayrıl ...
şu an öyle yapıyorum nasıl sonuçlanacak merak ediyorum.gerçi kendince o kadar haklı ki gelip ben hata yapıyorum demesini de beklemiyorum.Şu an aynı evde yüz yüze bakmıyoruzSende yoksay. 2 gun konusma 3.gun o da pisman olur.
Aynen boyle devam. Illa ki hatasini anlar. Bu yuzyuze bakmama evresinde gezmeye devam edin mutlaka.Bekar mısın peki hala?sen hangi yolu seçtin?
şu an öyle yapıyorum nasıl sonuçlanacak merak ediyorum.gerçi kendince o kadar haklı ki gelip ben hata yapıyorum demesini de beklemiyorum.Şu an aynı evde yüz yüze bakmıyoruz
Benim annem bacaklarımı almama bile karışır şuan 30 Um keşke zamanında evden ayrılsaydım o kadar pişmanımki ya takma yada ayrıl ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?