Ben de aynı yorumu yapacaktım yoksa kızcağızın evlenmesine de razı olmayacak gibi görünüyor.Hayat arkadası bulması şart
Ne düşünürsünüz bilemem ama ilerde evlenip gidiceksiniz ve yalnız kalacak
Bırakın surat assın. Asa asa alışır. Hiç sağlıklı değil şu anki durum.Herkese merhaba,başlıkta belirttiğim gibi 30 yaşındayım.Çok şükür iyi bir işim ve kariyerim var.Yıllar önce annem vefat etti, tek çocuğum ve babamla yaşıyoruz.Çok iyi anlaşırız birlikte her yere gideriz ve uyumluyuzdur.Ama yaşadığım çok büyük bir sorun var babam asla dışarı çıkmamı istemiyor,tatile vs.çıkmak zaten hayal.Bir arkadaşımla bulaşacak olsam surat asıyor,konuşmuyor bana vicdan yaptırmaya çalışıyor ve başarıyor da...Artık hiç arkadaşım kalmadı.Sosyal hayatım sıfır.Evden işe,işten eve ve hafta sonları da hiç evden çıkmadan geçiyor.Oturdum konuştum güzel güzel ama hayır asla anlamıyor.Bağırdım çağırdım derdimi anlatmaya çalıştım yine anlamıyor.Zincirlerim onun elinde ve asla gevşetmiyor.Sert bir baba değil ama herşeyi surat asarak,vicdan yaptırarak bugünlere getirdi.Çok zoruma gidiyor.30 yaşındayım.Yanlış şeyler yapacak bir insan değilim.Belirli bir çevrem kariyerim var güçlü bir duruşum var.Birileri bir yere çağırdığında bahane uydurmaktan bu duygunun altında ezilmekten bıktım.Dışarıda ki mizacımla kendi içimde yaşadığım baba dayatmasının hissettirdiği bu duygudan bıktım.Ne yapmam gerektiğini artık inanın bilmiyorum.Önerileriniz nelerdir?
maddiyatın iyi ise ayrı eve çıkmak.başka da bişi yok.ama babalar candır ya...orası ayrı konu...Herkese merhaba,başlıkta belirttiğim gibi 30 yaşındayım.Çok şükür iyi bir işim ve kariyerim var.Yıllar önce annem vefat etti, tek çocuğum ve babamla yaşıyoruz.Çok iyi anlaşırız birlikte her yere gideriz ve uyumluyuzdur.Ama yaşadığım çok büyük bir sorun var babam asla dışarı çıkmamı istemiyor,tatile vs.çıkmak zaten hayal.Bir arkadaşımla bulaşacak olsam surat asıyor,konuşmuyor bana vicdan yaptırmaya çalışıyor ve başarıyor da...Artık hiç arkadaşım kalmadı.Sosyal hayatım sıfır.Evden işe,işten eve ve hafta sonları da hiç evden çıkmadan geçiyor.Oturdum konuştum güzel güzel ama hayır asla anlamıyor.Bağırdım çağırdım derdimi anlatmaya çalıştım yine anlamıyor.Zincirlerim onun elinde ve asla gevşetmiyor.Sert bir baba değil ama herşeyi surat asarak,vicdan yaptırarak bugünlere getirdi.Çok zoruma gidiyor.30 yaşındayım.Yanlış şeyler yapacak bir insan değilim.Belirli bir çevrem kariyerim var güçlü bir duruşum var.Birileri bir yere çağırdığında bahane uydurmaktan bu duygunun altında ezilmekten bıktım.Dışarıda ki mizacımla kendi içimde yaşadığım baba dayatmasının hissettirdiği bu duygudan bıktım.Ne yapmam gerektiğini artık inanın bilmiyorum.Önerileriniz nelerdir?
20 yaşlarımda annem hayattayken inanın bende rahattım.Anne genelde dengeleyici oluyor.Söylediğinize inanın yaptım günlerce surat asıyor aynı evde beni yok sayıyor.Keşke bağırıp çağırsa tartışmak bile bundan iyidir.Dışarıya çıktığıma çıkacağıma pişman oluyorum.Ben fazla mı vicdanlıyım inanın bilmiyorum.
babanız sizin hayatınıza fazla çelme takıyor görüyorsunuz neden bencil olduğu için o nun istedikleri olmadığı için ,peki sizin ne istediğiniz babanız için önemli mi kesinlikle hayır umurunda bile değil ,neden çünkü bu hayatta sadece babanız var ve her şey onun etrafında dönmek zorunda ,Herksese günaydın..Dün akşam eve gittim hiç konuşmadık yemek hazırlamadım o da bişey yemeden yattı.Koskaca adam kalkıp bi ekmek arası bile yapmıyor kendine..Sırf bana vicdan azabı olsun diye birşey yemiyor.İş yerim merkezi bir yerde fakat evimden şirkete 25 dakika yürüme mesafesi var ve vasıta yok. bel fıtığı başlangıcım olduğu için sabahları bni kendisi getirirdi şirkete. sabah odasına girdim götürcek misin dedim GÖTÜRMEM dedi aynen bu şekilde.SEN bilirsin umrumda değil dedim çıktım evden
20 yaşlarımda annem hayattayken inanın bende rahattım.Anne genelde dengeleyici oluyor.Söylediğinize inanın yaptım günlerce surat asıyor aynı evde beni yok sayıyor.Keşke bağırıp çağırsa tartışmak bile bundan iyidir.Dışarıya çıktığıma çıkacağıma pişman oluyorum.Ben fazla mı vicdanlıyım inanın bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?